Şimdi Ara

PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable (325. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.857
Cevap
562
Favori
1.659.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 323324325326327
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Heroruno

Birşey merak ediyorum bir e-mail adresine bir tane PSN hesabı açabiliyor ve aynı zamanda bu e-mail adresini değiştirebiliyoruz peki x mail adresini yerine PSN hesabı y mail adresi ile değiştirdikten sonra x mail adresi ile yeni bir PSN hesabı açabiliyormuyuz ?

evet oluyor

Orijinalden alıntı: what_tha

quote:

Orijinalden alıntı: Heroruno

Birşey merak ediyorum bir e-mail adresine bir tane PSN hesabı açabiliyor ve aynı zamanda bu e-mail adresini değiştirebiliyoruz peki x mail adresini yerine PSN hesabı y mail adresi ile değiştirdikten sonra x mail adresi ile yeni bir PSN hesabı açabiliyormuyuz ?

dostum bunu buraya yazana kadar 2 mail adresi alıp deneseydin ya :)

haklısında üşengeçlik işte oluyor ama dimi

• Yarın indirebiliyor muyuz?
    Yoksa 4ünde mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sound Shapes adlı uyduruk oyunu iyi ki önceden vermişler. Gerçi beceriksiz Sony Türkiye yüzünden OutLast'in sansürüne takıldı PSN. FloweR gibi bir şaheserle telafi ediyorlar onu da. Oynamayan varsa indirsin direk, PS3'te yalayıp yuttuk kendisini. Diğer ''PS4'' oyunlarına yazacak bir şey yok, indirip server meşgul etmeye değmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: SenyorePirate

E-82303112 bu hatayi alan var mi?Plus oldugu halde online oynamak icin plus almalisiniz diyor.Yabanci forumlarda da millet sikayetci.

Bakım var galiba . Ana hesapta plus olmasına rağmen diğerleri plus ı görmüyor , online oynayamıyorum .

PSN:TheCaliph_TR
    XBOX:ThecaliphTR
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

E-82303112 bu hatayi alan var mi?Plus oldugu halde online oynamak icin plus almalisiniz diyor.Yabanci forumlarda da millet sikayetci.

Bakım var galiba . Ana hesapta plus olmasına rağmen diğerleri plus ı görmüyor , online oynayamıyorum .

Alıntıları Göster
    E-82303112 hatası var hala!'

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Ana hesabinda plus varsa sorun olmuyor ama plus olan hesabi primary yapip online oynuyorsan hata veriyor diyorlar.

• Bikaç ay sonra sanırım "plusa gelecek ay hangi oyunun verilmesini istersiniz?" denip mevcut plus abonelerinin oylamasına sunulacakmış 3-4oyun.biri çoktan seçmeli diğerleri yine dayatma oyun olacak.. Bence güzel bi haber enazından kaliteli bi indie seçilebilir..

Orijinalden alıntı: -Mudvayne-

Bikaç ay sonra sanırım "plusa gelecek ay hangi oyunun verilmesini istersiniz?" denip mevcut plus abonelerinin oylamasına sunulacakmış 3-4oyun.biri çoktan seçmeli diğerleri yine dayatma oyun olacak.. Bence güzel bi haber enazından kaliteli bi indie seçilebilir..
    Beklentileri bilemem. Sonuçta sony nin vadedittiği şeyler var. Burada tombraider ı metroyu bekleyen çok oyuncu var bir şey diyemem. Yalnız ironik olan burada çoğu oyuncunun sadece tüketici olup, yokluklarla yapılan, çok zor süreçlerden geçilmiş çok fedakarlık yapılmış bazı insanların umut bağladığı, hemen hemen herşeyini o oyunlara yatırdığı, onlarca indie oyunu 'ÇÖP' diye nitelendirilmesi.

Bu çöp diyen kakalak'lar eğer yapabiliyorsa eski süper mario yu ya da onu geçtim biraz komplike mario, şu son flappy bird gibi bir şey yapsınlar bütün laflarımı yutmazsam ne olayım. Biraz saygı gösterin emeğe. Biraz olsun saygınız olsun insanlara.

• Arkadaslar bu bedava oyunlar internetsiz acilirmi ?

Yok zaten o plus üyeliğiniz bittiği anda offline bile olsanız açılmaz zaten oyunun üstüne gelip optionsa basıp bilgiye girdiğinizde sona erme tarihi gibi birşey vardı o süre plusınızın süresidir bittiği anda oyun açılmaz internete bağlı olmasanız bile o önbellektedir

Orijinalden alıntı: yuvanacuu

Yok zaten o plus üyeliğiniz bittiği anda offline bile olsanız açılmaz zaten oyunun üstüne gelip optionsa basıp bilgiye girdiğinizde sona erme tarihi gibi birşey vardı o süre plusınızın süresidir bittiği anda oyun açılmaz internete bağlı olmasanız bile o önbellektedir
    selamlar,
    dün akşam en para ile plus satın almaya çalıştım ancak e-82000088 hatası verdi bu hatanın ne olduğunu ve nasıl çözüldüğü konusunda yardımcı olurmusunuz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Jedi_masterr

Bugun lara yi indirebilirmiyiz acaba?
    15 günlük ücretsiz hesap aldım, dolduğunda tekrar 1 yıllık alıp uzatacağım. 15 günlük ücretsizdeki oyunları oynamaya devam ederim değil mi? rocket league oyununu kaybetmek istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fromelf -- 3 Ağustos 2015; 11:40:49 >

PSN: tuNNa_tr
  • fromelf kullanıcısına yanıt
    Evet edersin aynı hesap olursa

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.