< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

sercan3734
,
Umit258
,
skillsiz
,
zoom505
,
Frk103
,
AntoModes
,
merkingtr
,
merkingtr
,
irojoy
,
feyyazim15
,
topgunace
,
Turtle Punch
5 Mobil
Popüler Konular listesinde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Satılık Black Ops 6 PS5 Sec Hesap Oyun adı : COD Black Ops 6 Pri/Sec: PS5 Secondary Fiyat: 450 TL Ülke : TR PSN İletişim : PM - WhatsApp Ödeme : Havale, EFT Diğer Hak: PS5 Primary hesap forumda güvenilir bir arkadaşta. İletişim bilgileri mevcut. |
|
|
Satılık Oyun Adı: S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl(Türkçe Altyazı) Sec: 980 ₺ Ülke: TR PSN Diğer Hak: Bende |
|
|
Satılık Oyun adı: The Outer Worlds 2 Premium Edition Hak: çift hak Alındı Oyun ülke: türkiye Fiyat: 2900 Ödeme: en para hesabınn ana mail ve psn girş bilgileri verilecektir. Fiyat gayet uygun, takas ve pazarlık yoktur. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Masterbaiter -- 4 Kasım 2025; 23:10:51 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Dolandiricilikla ilgili konulari lutfen buraya yazalim ki silinmesin mesajlar arkadaslar : https://forum.donanimhaber.com/dolandiricilar-ana-konu-sorunlu-alisverisler-dijital-oyun-ve-hesap-satisi-ps-xbox--159614870-11#162392162 |
|
Oyun adı : Senua's Saga: Hellblade II Pri-Sec: PS5 Sec Alındığı Ülke : Tr Psn Fiyat : 650 TL Ödeme : Fast Diğer Hak: Forumda iletişim bilgileri mevcuttur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
SATILIK PS Türkiye HESABI İçerisinde 480 oyun bulunan, 8 Yıllık hesabımı satıyorum. İçerisinde 1 yıllık ps plus en üst paketi var. 19 dan itibaren bütün fifa serisi, Bütün resident evil serisi, bütün souls oyunları ve daha fazlası bulunuyor. Detaylı bilgi için özelden yazabilirsiniz. Fiyat: 80.000 TL Pazarlık mevcut < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
SATILIK - SATILDI Ghost Of Yotei India PSN - Türkçe Altyazı PS5 - Primary = 1250 ₺ Secondary Hak forumda, hesabı kendim açtım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skillsiz -- 5 Kasım 2025; 11:12:4 > |
|
Oyun Adı: Ac Shadows + The Claws of Awaji Dlc Ps5 Hak : Ps5 Pri Fiyat : 790 TL Psn : BR Diğer Haklar : Forumda Oyun Adı: Hogwarts Legacy: Digital Deluxe Edition Hak : Ps5 Pri + Ps4 Pri Fiyat : 460 TL Psn : TR Diğer Haklar : Forumda Oyun Adı: Outlast Trials Ps5 Hak : Ps5 Pri Fiyat : 120 TL Psn : TR Diğer Haklar : Forumda -Yalnızca eski ve referanslı üyeler ile alışveriş yapılacaktır. -Takas veya indirim düşünmüyorum. -İlandaki bütün oyun hesapları benim tarafımdan açılmıştır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moddy21 -- 5 Kasım 2025; 13:59:46 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugra69 -- 6 Kasım 2025; 19:7:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|