Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub* (647. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.250
Cevap
61
Favori
416.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
15 oy
Giriş
    Dani Alvesi almak için Juventus ajanına 28 k verdim diye üzülmüştüm :D şimdi şu altın oyuncular için 4* kulüp ajanlarına 1. Turda 100k veren var. Bide bunun finali var. Büyük ihtimalle tek adamı kalanlar abanıyor. Bende 3 oyuncu eksik yavaş yavaş toplarım artık. Zaten 2 hafta daha var diğer toty agentleri için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: sbs03

Takım gücüm şu an 1924. Dolayısıyla 1800 ü geçtiğim için level 5.

Ancak takım gücünü daha fazla artırmak isterdim ama bu sefer de teknik direktör ile olan sözleşmem gereği 440 maaliyet değerini aşamıyorum. Yani teknik direktörümün yönetim becerisi ancak bu kadar. Yoksa ben yokum diyo

Başka da teknik direktör istemiyorum. Bu adamın şartlarını kabul edip gene masaya oturacağız çaresi yok.

Dostum yönetim becerisi arttırabiliyorsun muhtemelen vardır birikmiş bir kontrol et , bende 70 tane birikmiş varsa 20 tane bas +200 puan artar

Orijinalden alıntı: SS27

arkadaş şu 5 tane çöp için müzayede girdim rahat 200k ya yakın gitti millet 3 lvl yıldıza 50k atıyor manyak sanırım millet juve 4 yıldız oyun başından beride bi fiyatı inmedi ilginç bi durum

5 mi bende 2 tane sarı vardı elimde olmayan j. Terry ve torres . Terry dün geldi kaldı 1 , müzayedeye girmeyecem zaten herkes bu oyuncular için uğraştığı için fiyatlar uçuk bir tane siyah top garanti en azından , senin zormuş

Anlamadım. 2016 da mı

2017 yi kastetmiştim
  • Yves Didier Drogba kullanıcısına yanıt
    en kötü pazara kadar bütün müzayedeleri alır açarım pazar akşamı sıkıntı degil

Bu konuyu uzun zamandır takip ediyorum fakat ilk mesajım olacak. Beni bu mesajı atmaya zorlayan ise bu gece yaşadığım cenabetlik. 3 tane 3* 4* olan yetenek avcısı salladım hepsi beyaz geldi o zaman girip en iyi temsilci açayım da şansım orda tutsun işe yarasın dedim ve sinirden tam 7 tane en iyi temsilci açtım. Sonucunda elimde 7 tane gümüş çöp vardı. Döndüm tekrar kombinlerde işe yaramayan 5* sol ayak tarzı yetenek avcılarından da 2 tane salladım onlar da beyaz geldi. Sinirden psyi kırmak üzereydim. Forumda okuduğum mesajlar olsun karşılaştığım rakipler olsun maşallah herkes dream teamler kurmuş. Ben bu hafta için para biriktireyim dedim -toty gelecek güzel bi özel temsilciye para basarım derken saçma sapan afrikalı temsilci getirdiler- ve bi hafta boyunca oynamama rağmen 160k para biriktirebildim en fazla. Ki oynamak ta oynamak olsa bari daha fazla para kazandırıyor diye çöp oyuncularla bile karşı kupalar kazandım habire. Gideri yok ve maç başına ortalama 2.5 k para getiriyor diyerek. Online bölümünde de gayet başarılıyım düşürmeye çalışmama rağmen 900 civarı bi puanım var ve ortalama %65-70 kazanıyorum.
    Nedir arkadaşlar bu işin sırrı? Adam 3 yıldız juve temsilcisine 80 k para yatırıyor alabileceği en baba adam dybala. Bu paralar nasıl kazanılıyor? Yıllardır pes oynarım gerçekten iyi bi oyuncuyum 3ün 5in hesabını yapıyorum(mesela sözleşme yanmasın diye değişiklik yapmıyorum, karlı diye bile karşı oynuyorum) ama pesin hediye ettiği adamlar hariç daha adam kazandıramadım takıma desem yeri. Hiç oynamayı bilmeyen bu oyuna hiç zaman ayırmayan adama bile zaten 4-5 siyah verdiler bugüne kadar bende de 7 tane siyah oyuncu var.
    En nefret ettiğim kısımsa korakor online bir maçı kazanıyorum verdiği para tam olarak 3360 gp. Ulan it oğlu it benim takım zaten bir maçta sözleşmeden 3k para yakıyor böyle para mı verilir? Es kaza beraberlik ya da mağlubiyette zaten zarara işliyor.
    Her türlü tüyonuza açığım dostlar ben artık ayağı olan adamlarla oynamak istiyorum.
    YASA MUSTAFA KEMAL PAŞA YAŞA!
    ADIN YAZILACAK MÜCEVHER TASA!

• quote:

Bende 1200 puan var 3 gol yiyip kaçan var ama hiç oynamadan 0-0 iken kaçan pek olmadı. Ayrıca 10 dk. bekleme her zaman olmuyo. Genelde 1-2 dk.da geliyo rakip. Maç koparan veya lag yapan ise %1 bike yoktur. Bence senin şansına öyle denk gelmiş hocam

Bi daha deneyip bakıcam hocam,kadro da cok kuvvetli benim belki ondan dolayı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: SS27

en kötü pazara kadar bütün müzayedeleri alır açarım pazar akşamı sıkıntı degil

Senin takimin adi dedelerin dedesi mi ? Herkes var hepsi level 50?:)

• Her maç sonrası 1 puan veriyor en fazla 2 puan takım gücünden sanırım kondisyon amaçlı devşirmeli 3 lvl sınır takım güçüne denk 5 lvl ise 3050 yedeklerin 3 oyuncusu ezik olmasına rahmen bu puanda , buna rahmen allahtan üstüstte 5 maç kazanınca faydasını götüyorum anca 1390 puana geldim. Millet 2500 maç yapmış ben belki 500 görmemişimdir günde 5-6 maç yapmama rahmen sanırım uyumuyorlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cratos_ -- 21 Ocak 2017; 4:10:2 >

Orijinalden alıntı: kizilsultan

Dani Alvesi almak için Juventus ajanına 28 k verdim diye üzülmüştüm :D şimdi şu altın oyuncular için 4* kulüp ajanlarına 1. Turda 100k veren var. Bide bunun finali var. Büyük ihtimalle tek adamı kalanlar abanıyor. Bende 3 oyuncu eksik yavaş yavaş toplarım artık. Zaten 2 hafta daha var diğer toty agentleri için.

Aynen bende el clasico aldığım casillas , carvalyo , kaka sattım şimdi bin pişmanım :))) 3 geri almaya çalışsam 120-150 k bulacak zaten tek alaba ve bufon eksik o kadar da acil lazım olmadığı için her gün kiralık listesini kurcalayacaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicksiznicklinick -- 21 Ocak 2017; 7:10:48 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Gokhanalkan07

Arkadaşlar vaktim olmadığı için toty kupasına giremedim mümkünse sarı ve gümüş topları yazarmısınız siyah dışında kimler var?

Alves kaka cassillas p evra carvalho terry torres

herkes var gibi o verilen legacyde 6 tane adam eksik pogba neuer reus griezman alaba cech felan onun harici herkes var gerçi marchisio chiellini pjanic matuidi felan bunlarda yokta lazım degil zaten bi ton adam var hangisini oynatsam diye düşünene kadar bi 10 dk mi alıyor daha 50 lvl yok çok 40 larda adam var 47 ronaldo var klasmanla işim kalmadı zaten kendi kendine simde oynatıyorum o ara bende işimi görüyorum :D
  • Online klansmanlarda maçlar yapıyorum , dün iki kez 2-0 öndeyken maç verdim . Birinde karşı rakip adını hiç duymadığım garip bir takım aldı güney amerika takımlarından olması lazım , oyuncu güçlerine baktım en fazla gücü 70 olan oyuncu var . Ama maçta öyle bir oynadı ki barcelona'yı alan kişilere bu kadar pas yaptırmadım . Zaten öyle biri gelince birşeyler döndüğünü anladım , oyuncularım maç boyu resmen donuk oynadı , 2-0'da öne geçtim karşı taraf iki kere resmen paslarını durduramadan kaleye aynı şekilde iki kere geldi ikiside gol oldu ve maç 2-2 bitti . Rakip çok güçsüz ve ben Tottenham'ı almıştım , hiçbirşey yapamadım karşı taraf laglayarak beni geciktirerek ondan mı böyle şeyler oldu gibime geliyor çünkü çok garip bir maçtı hala anlamadım maçtan sonrada o kişinin profilne baktım bir de Türk çıktı . Hangi Türk garip çok güçsüz adı duyulmamış güney amerika takımı alıp maça çıkar ? Bende , bunu görünce engelledim . Bir başka rakip yine Tottenham'ı almıştım , West Ham'la oynadım ilk yarı güzel baskılı oynayarak devreyi 2-0 önde kapatmıştım . İkinci yarı bir başladı rakip maç başlar başlamaz gol buldu . Öyle bir oynadı ki full benim kalemde taktik değiştirdim , herşeyi yaptım yinede birşey değişmedi ilk yarıdaki gibi değildi oyuncularım , hiçbirşey yapamadım oyuncularım resmen dondu hepsi izliyor ve tuş gecikmesindende daha önce basmama rağmen iptal etmeme çalışmama rağmen tuş hareketi iptal etmedi garip gol yedim üstüne bir tane daha son dk'da yedim maçı 3-2 kaybettim . Çok saçma sapan şeyler oldu , normaldede maç kazanıyorum kaybediyorumda şansızlıklarım oluyorda bu iki maç gerçekten acayip sinirlendirdi . Bir de oyunda son dk'larda hep bir gol yedirme hastalığı var , resmen son dklarda gol yedirmek için elinden geleni yapıyor dün mesela başka bir maçtada rakipten üstün oynadım ataktım sahama getirtmiyordum ama son dk'da gelmesini ne yaparsam yapayım engelleyemedim bir anda bir geldi bir vurdu maç 2-2 bitti . Bu momentum olayı , fifa'ya kızdığımız en önemli noktaydı , bu oyunada getirmişler insanın sinirini bozuyor . Burada arkadaşların sinirlenmesi gayet iyi anlıyorum . Oyun genel olarak güzel beğenerek oynuyorum , ama böyle garip şeylerin olması insanı sinirlendiriyor ama artık dünde gördüklerimden sonra tamamen alıştım , hiçbirşeye şaşırmıyorum . Oyunu oynayan arkadaşlarada tavsiyem , buna göre bilerek bilinçli oynamaları .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MambaVino -- 21 Ocak 2017; 13:2:30 >

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.