Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub* (646. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.250
Cevap
61
Favori
416.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
15 oy
Giriş
  • konami toplardada ayarı veriyor 5 dakika çevirdim belki bir siyah seri gelir diye fayda etmedi p.evra çıktı 1000000 gp yapıp şampiyonlar ligi haftasında bütün topları açanlar oldu insanı buna teşvik ediyor konami gece gündüz vardiyalı gp toplamak lazım sanırım 2 haftada toplarız 1000000 gp ondan sonrada yuvayı 250 yapıp bekleyeceğiz ronaldo ronaldinho rivaldo henryi geçtim hagi bile gelmedi o hafta konami yatacak yerin yok pes ligindede kod yollamış not aldım ancak daha girmedim ne işe yarıyor bilgisi olan varmı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Trabzonspor

quote:

Orijinalden alıntı: nicksiznicklinick

32 tane siyah oyuncu 6 sari 1 gumus gozukuyor ama siyah top cikma olasiligi %19. Cevirdim torres geldi

Ulan gele gele torres geldi diye güldüm sana bana da aynısı oldu şaka gibi !

Bi de bende hic adam yok hepsi tirt adam lazımdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seneye de bu serverlarla devam edeceklerse pes diye bi oyun kalmayacak.bunu gecen sene nasıl goremediler de üzerine control reality gibi iddalı bi alt yapıyla oyunu çıkardılar anlayamıyorum.oyun offline vs acısından hakikaten çok keyifli ama bu oynanış sistemi(control reality)ciddi bi online alt yapı istiyo.ben bazen elimde pes 2017 oldugunu bile unutuyorum,kutusunu gorunce aklima geliyo oyun.bi gireyim belki duzelmistir diyorum,ilk maçta oyun yavaslıktan olecek gibi oynanıyo.2.maç oyun full kasıyo,3.maç hileci,4.maç tus gecikmeleri,ustune momentum.baglantı kaliitem kotu olsa call of duty gibi deli tempo aksiyon bi oyunu oynayamam,muhtemelen herkes bu baglantı problemlerini yaşıyo...en azından turkiye de durum bu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Online serverlar düzelsin artık. Hayvani pres saçmalığının üstüne bi de laglı maçlar hiç çekilmiyoo.

Bedeva sürümü görünce oyuna para vermek çok aptalca. Her sene beklemek gerek biraz oyunu almadan önce online oynanışın nasıl olduğunu bizzat kendimiz denememiz gerek. Şu anda pes2016 öyle akıcı ki. Bu goller i pes2017 de görmek mümkün değil. Bknz.https://youtu.be/x75o_Lub7Es

Pes 2107de adım atmak olanaksız lagdan. Sürekli tek pas tek pas oynaman lazım baskıdan dolayı. Nefes alacak alan yok. Bu oyun anca 2018 çıkınca oynanır. O da kötü olacağı için. Oyunları bir sene geriden takip etmek serverler açısından, hileciler açısından en mantıklı olanı bence.

Orijinalden alıntı: kizilsultan

Full siyah mı çevirdiniz yoksa altınlarda var mıydı?

60 topun 40 bende vardı gümüşde gelebilrdi. Umarım 3 hafta içinde neuer i yakalarım

Orijinalden alıntı: Den57

quote:

Orijinalden alıntı: kizilsultan

Full siyah mı çevirdiniz yoksa altınlarda var mıydı?

60 topun 40 bende vardı gümüşde gelebilrdi. Umarım 3 hafta içinde neuer i yakalarım

60 mı?yanlış olmasın. toplamı zaten 40 değil mi? 33 siyah 6 sarı 1 gümüş. john tery hariç tüm sarılar ve gümüş olan kaka bende mevcut. teryide alıp full siyah çevirecem. siyahlardan da şunlar bende yok:

PETR CECH
    MANUEL NEUER
    GERARD PİQUE
    THIAGO SILVA
    DIEGO GODIN
    JEROME BOATENG
    MARCELO
    LEONARDO BONUCCI
    LUKA MODRIC
    GARETH BALE(free agentlerel almak üzereyim)
    WESLEY SNEIJDER
    MARCO REUS
    ARJEN ROBBEN
    ZLATAN IBRAHIMOVIC

koyu yazdıklarım gelir insaallah :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 20 Ocak 2017; 14:3:4 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sbs03

Bedeva sürümü görünce oyuna para vermek çok aptalca. Her sene beklemek gerek biraz oyunu almadan önce online oynanışın nasıl olduğunu bizzat kendimiz denememiz gerek. Şu anda pes2016 öyle akıcı ki. Bu goller i pes2017 de görmek mümkün değil. Bknz.https://youtu.be/x75o_Lub7Es

Pes 2107de adım atmak olanaksız lagdan. Sürekli tek pas tek pas oynaman lazım baskıdan dolayı. Nefes alacak alan yok. Bu oyun anca 2018 çıkınca oynanır. O da kötü olacağı için. Oyunları bir sene geriden takip etmek serverler açısından, hileciler açısından en mantıklı olanı bence.

Gecen girdim pes 2016'ya orda da 10 dakikada rakip buluyo.2 kisi puanımı gordu direk mac baslamadan çıktılar 2 galibiyet aldım.3.rakip 10.dakikada 3-0 olunca kaçtı gitti zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• strikeer kullanıcısına yanıt
    Bende 1200 puan var 3 gol yiyip kaçan var ama hiç oynamadan 0-0 iken kaçan pek olmadı. Ayrıca 10 dk. bekleme her zaman olmuyo. Genelde 1-2 dk.da geliyo rakip. Maç koparan veya lag yapan ise %1 bike yoktur. Bence senin şansına öyle denk gelmiş hocam

Orijinalden alıntı: istanblue001

Takımı satıyorum ilgilenen varsa pm atabilirsiniz

Platform ps4

Kadromu yazıyorum

Messi Ronaldo neymar İbrahimovic suarez Ronaldo

Ramos Ronaldinho bale Henry iniesta higuain aguero kroos boateng rivaldo Robben modric busquests de gea j.rodriguez puyol pique A.sanchez mesut alba lineker d.alves fabregas benzema pepe

Bonucci d.maira nainggolan maschareno marcelo callejon barjuan xavi Hagi sneijder Barzagli bravo

Y.toure Sokratis rakitic navas mertens Cuadrado thiago motta juanfran arda nolito varane de boer cocu larsson l.enrique van bommel riqelme deco e.davids litmanen kluivert oblak morata hulk khedira danilo casillas diğer oyuncular 82 ile 79 derece arası oyuncularda var en iyilerini yazdım

570.000gp var

Uygun bir fiyata satacam ilgilen olursa iyi takımla oynamış olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Greatness Awaits

arkadaşlar bende "internetinizde sorun var" diye mesaj çıkıyor her maçtan sonra. nasıl çözecez bu işi?

hemen hemen herkeste çıkıyor bu uyarı
    peki teşekkür ederim

• arkadaş şu 5 tane çöp için müzayede girdim rahat 200k ya yakın gitti millet 3 lvl yıldıza 50k atıyor manyak sanırım millet juve 4 yıldız oyun başından beride bi fiyatı inmedi ilginç bi durum

Ancak takım gücünü daha fazla artırmak isterdim ama bu sefer de teknik direktör ile olan sözleşmem gereği 440 maaliyet değerini aşamıyorum. Yani teknik direktörümün yönetim becerisi ancak bu kadar. Yoksa ben yokum diyo

Başka da teknik direktör istemiyorum. Bu adamın şartlarını kabul edip gene masaya oturacağız çaresi yok.

• adam 3 yıldız bagımsız oyuncuya 86 k atmış ... inanılmaz
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.