Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub* (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17.251
Cevap
63
Favori
379.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bırakın artık pes fifa tartışmasını oyun hakkında konuşun lütfen
    Hangi oyun zevk veriyorsa o oyunu alır oynar
    Yani pesi herkes beğenmez fifayi da herkez beğenmez iki oyundan 1 tanesi kusursuz olsa tüm millet o oyunu alır 2 oyunun da artıları eksikleri var kimisi lisansa bakar kimisi oynayısa bakar kişiye göre değişir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trustburak

Adam bhattiye çok sayıda demoyu değiştirmeyin oyun çok güzel diye mesaj geldi karşılığında şunu yazdı eski yıllardaki gibi day one pack olmuyacak oyun şu andaki haliyle karşılayacak sizi kesinlikle bir gameplay değişikliği öngörmüyoruz siz oyun severleri mutlu ettiğimiz için ekip olarak mutluyuz

Eğer dedikleri gibi değiştirmezlerse oyunu bu sene fifayla birlikte peste alıp oynucam gibi duruyor.

Umarim değiştirmezler birde online biraz daha kaliteli olsa tadından yenmez

• tamam anlaşıldı pesin hiç bir zaman en iyi oyununu çıkarsada mutlaka eksiğini bulan birileri çıkıyor. geçen sene renk paleti kötü dendi, güzel bir renk paletiyle geldi bunada kötü denildi bunun ortası yok. tamam geçen sene kötüydü ama bu sene çıkardığı grafik kalitesi gerçek full hd ye hitap ediyor. çimler çime benzemiş top kaliteli olmuş. ufak tefek eksiklikler var yok değil ama bu sene eleştirilecek konular kesinlikle ne grafik ne başka bir şey.
  • Fernandina F kullanıcısına yanıt
    Hocam sutlarda manuele alismak biraz daha kolay ama paslari manuelde oynamak iskence kere iskence. Aglatiyor tam olarak. Coook zor gelecek alismasi.

• quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

quote:

Orijinalden alıntı: Football Always

quote:

messi ile o hareketi nasıl yapıyorsun

Saniye kaç?

Zaten video da iki hareket yaptın suarez hareketi değil messinin hareketini diyorum dönerek yaptığın varya

Messi nin ilk adamı eksiltişi farklı bir hareket, onu sormuş olabilirdin.

Diğer yarım marsilya dönüşü:

Otomatik çalım herzaman kapalı, yüzün dönük olan noktadan başlayıp sağ analog yarım daire çiziyorsun, sol yön tuşları da zıt yöne kaçmak istediğin noktaya.
    Çok seri bir şekilde yapman lazım, saniyenin yarısı içinde, yoksa olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Football Always -- 25 Ağustos 2016; 12:21:24 >

• Zuckuss kullanıcısına yanıt
    Gecen seneden farkli olarak La Liga lisansini kaybetmis. La Liga maclarini izlediyseniz aralarda EA logosu cikiyor.
    Real MD White, Manu Man Red, Juve Black White gibi cakma isimlerle var oyunda. Bayern simdilik hic gozukmuyor ama demodaki G. Amerika takimlarida listede yok. 20 uzeri stad olacagi soyleniyordu listede sadece 6 tane var henuz. Klasik Konami...

• blaze07 B kullanıcısına yanıt
    Defans yapamayan bebe oyunu diyor degil. Ben neden bebe oyunu diyorum soyleyeyim.

Gol yediginde santradan alip ustume gelip beni gecebilecegini sanan salaklarin oynadigi,

Gol attiginda aptal aptal sevinip gecmeyip santraya gelene kadar izlettirenlerin oynadigi,

Salak salak hareketlerle gercek futbol ile en ufak alakasi olmayan hareketlerle beni yenmeye calisan gerizekalilarin oynadigi,

Momentun yuzunden beni maglup eden normalde butun galaksilerde yenebilecegim ergenlere beni madara eden sistemin dahil oldugu,

Oyun benim icin benim icin bebe oyunudur dostum. Merak etmeyin yani sizin icinizdeyim ben ciktiginda butun sene fifa 15 ve ciktiginda butun sene fifa 16 oynadim butun pislikleri biliyorum. Bana anlatmayin bosuna :)

Peste su saydigim oyuncu kitlesi asla yoktur biliyor musun?

Myclub'ta bir kere olsun sinirden cildirdigim an olmamistir. Beni yenen bileginin hakkiyla yenmistir. Fifada bunu diyebiliyor musun. Diyemedigini sen de ben de biliyoruz.

Butun olayin ozeti bu. Bu anlattiklarimin akabinde webapp, lisans, super online sistemi, bunlar ne yazar. Kac yazar? Ne ise yarar? Ben soyleyeyim. Bana gore kocaman bir sifir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 25 Ağustos 2016; 12:20:57 >

• Bizden fifa konusuna gidipte,konuyu trolleyen pek çıkmazken,bu fifacı ların burayı trolleyip topa tutmamsı,yaşlarının ne olduğunun,bize en net kanıtıdır.

• Bu arada myclub da inşallah oyuncuların, level atlama olayı olmaz yineoyunun kimyasını bozuyor resmen.

• suÇ kullanıcısına yanıt
    kesinlikle katılıyorum sana dostum yazik

• fantastik74 kullanıcısına yanıt
    Aynen birde tv ile alakali bana gelişmiş olarak geldi gözüme cimler filan pes 2016 dan biraz daha iyi grafikler filan
    En kral oyunda yapsalar birseyler buluyorlar
    Orta kafa çok kolay gol oluyor dediler içimden dedim umarım öyle değildir
    Oyunu oynamaya başlayınca sürekli orta yaptım gerçekten çok gol oluyor mu diye pes 2016 da çok sinir oluyordum adam sürekli orta yapıyor 2 -3 tane gol atıyor %90 oranında gol oluyordu pes 2017 de bu yüzde inmis tam kıvamında
    R2 ile gol atmak çok zor sol çaprazdan sağ köşeye vurunca gol oluyordu bunda olmuyor ceza sahası dışından olmuyor ceza sahanın içine doğru girince yine vuruyor ama olması gereken de bu hiç abarti yok

• ps3 te neymarın forma çıkarma sevinci yok :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: blaze07

fifa 17'nin gameplayin hızı trailerda farklı, reus'un gamescon'da oynadığı oyun farklı, journey oynayan adamda farklı, pro club oynayan adama farklı. beta olan oyunu eleştiriyorsunuz. geçen sene ben fifa 16 betayı oynadığımda almam bu rezil oyunu dedim. sonra öyle bir demo geldi ki. en iyi fifa oynuyudu gözümde. hala da öyle. full sürümde biraz hızlandırdılar. yer yer oyunu saçma bi hale soktular ama mart gibi tam oturdu fifa 16.

doluluk eleştirisine gelince. futbolcu animasyonları,lisanslar ve web app bunların en güzel örneği. ben pes'te istediğim oyuncuyu alamadığım bir myclub modu oynamak artık istemiyorum. şehrimin takımı (alanyaspor) ilk defa turkcell süper lig'e çıkmış. onla kariyer yapmak istiyorum. web app'tan transfer ve kadrolarımı takip etmek istiyorum. ingiltere ligi atmosferini hissetmek istiyorum. bunları bana sunabiliyor mu hocam pes? yıllardır oynuyoruz ne veriyor? şu oynanabilirlik pes'i tercih etmem için yeterli bi sebep mi? bir firma düşün ki oyununun en çok oynandığı ülkenin ligini bırak en büyük 2 kulübünü oyuna koymuyor. bu kadar körü körüne pes savunuculuğu yapmayın gözünüzü seviyim. hala fifaya bebe oyunu falan diyosunuz. benim ağzımdan pes'in oynanışı çok kolay olmasına rağmen öyle bir şey bi kere bile çıkmadı. fifa'da defans yapmayan bebe oyunu der fifaya. sen bari deme lütfen. division 1 e çıktım diyosun.

Fifayi indirimdeyken 50 tl ye aldım 2014 te 2015 te de ps 4 e geçtim hediye olarak verdiler öyle aldım 2014 te orta kafa gol 2015 tede 45. Ve 90. Dk da zorla gol attırıp zorla gol yedirdigi için bıraktım .. zor dedigin oyunda futta 2. Klasmana çıktım zorlasam birazda para yedirsem muhtemelen 1. Klasmana da çıkardım ama yukarda bahsettiğim sebeplerden sıkıldım bıraktım dahada elimi surmedim ... Fifada oyun oynanıyor sen senaryoya ayak uyduruyosun figüran hesabı... Momentum hat safhada 2016 da pesede momentumu soktular onuda bıraktım zaten.. Fifa oynamamak için çok sebep var hangi birini sayayım burda ... Koru körüne pes yada fifa savunuculuğu yapmayın görüşüne katılıyorum 2014 te pes aldım aldığım gibi tekmeyi vurdum 2015 başarılıydı 2016 leş ... 2017 demo harika tavsiye ederim indir oyna futbol oynadığının farkına var .. bebe oyununa gelince fifa pese gore zor bir oyun doğrudur ben fifa oynayıp pese geçince peste farklı galibiyetler alıyordum .. ama pestede pres tuşuna bas defans yap anlayışı nedir abi :) o şekilde bi defans yap bak ne oluyor elek gibi olursun ... Bak sana pesde yapılan defans sistemini anlatayım ... Takım arkadaşı presi var tabi bunu yaparken pas yollarını kapatman gerek omuz koyma fiziksel güç kullanma ..defans hattını pozisyona göre ileriye yada geriye kaydırma hava toplarında pozisyona göre fiziksel mücadele ile topu alma zamanlama bu yıl geri gelen ofans ve defans düzeyini arttırarak takım savunması gene bu yıl eklenen defansa dolusma defans derinligi vs daha aklima gelemyen birçok defansif taktik ..Pesin oynanis dinamiği reel futbolla bire bir pes 2017 de inanilmaz taktik alternatifi var ... Bence bir dene ben fifayi denedim sende pesi dene araştır nasıl oynanır bu oyun öyle pres tuşuna bas defans yap deyip milleti kendine güldürme..

• Umarım bu çıkan son pes oyunu olurda , millet artık bu beceriksizlerden iyi oyun yapmasıı beklemekle zaman kaybetmez. Pes 2017 son pes oyunu olsun artık , bbu oyun serisi hatıralarımızda güzel bir aı olarak kalsın. Eski pesciyim ama pes6 dan sonra çıkan bütün pesler berbat oyunlardı.Sadece pes 2010 iyi oyundu. Onun dışındakiler tırt oyunlar oldu. Fifada bana göre bebe oyunudur . Kısaca futbol oyunlarını bıraktım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

messi ile o hareketi nasıl yapıyorsun

Saniye kaç?

Zaten video da iki hareket yaptın suarez hareketi değil messinin hareketini diyorum dönerek yaptığın varya

Messi nin ilk adamı eksiltişi farklı bir hareket, onu sormuş olabilirdin.

Diğer yarım marsilya dönüşü:

Otomatik çalım herzaman kapalı, yüzün dönük olan noktadan başlayıp sağ analog yarım daire çiziyorsun, sol yön tuşları da zıt yöne kaçmak istediğin noktaya.
    Çok seri bir şekilde yapman lazım, saniyenin yarısı içinde, yoksa olmuyor

Bana en kolay çalımı söyler misin basit olanı mortal Kombat da ölüm vuruşu oluyordu arkadsla yapardı ben en kolayı yapabilirdim elin yatkın değil o kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: SS27

ps3 te neymarın forma çıkarma sevinci yok :(

Ps4 al artık ps3 gelişmiyor artık
    Battlefield 1 de çıkmıyor ps3 e

• mustafa215 M kullanıcısına yanıt
    sen yazdıklarımı adam gibi okumamışsın hocam sanırım. pes 17 saha içi taktiklerinin çok iyi olduğunu belirttim ben zaten üst tarafta ve demoyu burada ilk oynayanlardan biriyim. ben zaten 50 bin defa belirttiğimü üzere yine belirtiyorum yıl boyu 2 oyunu da oynayan biriyim. sadece ilk tercihim değişir . ve tekrar diyorum fifa 17 eğer betadaki halini toparlamazsa pes alıcam zaten. ama oyunun eleştireceğim yönleri de olacak elbet. fifada defansta zamanlama önemliyken peste daha kolay defans yapılıyor. fifada doğru zamanda kareye basmazsan ya çalım yersin ya da faul yaparsın. peste bu olay böyle değil tam olarak. neye kendimi gülüdürüyorum. saçma sapan konuşuyosun bilip bilmeden. senden daha çok pes oynadığıma adım gibi eminim. delirtiyosunuz insanı durduk yere. adam akıllı bi şey konuşulmuyor.
  • Bir an fifaboy diyecektim sonunu okuyunca takdir ettim

• ekostros kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum! Eski pesçi ve şuan fifacıyım zamanında fifada tepelerden ufolar gelip futbolcuları kaçırdığında pes oynuyordum, şut attıktan sonra toptan alevler çıktığında da pes oynuyordum, frikik olduğu zaman iki kere D ye basıp topu 90 a atıldığı zamanda da (fifa 2005) pes oynuyordum, okuldan kaçıp ps kafelerde deli gibi pes 4 pes5 pes6 oynamaya gidiyordum, fifada topun sahada kocaman olduğu zamanlarda da pes oynuyordum 2009-2010. daha sonra pc ye fifa 11 çıkmasıyla konami defterini kapattım. Adamlar 2010 dan beri geriye gitti, bütün pesçilerin efsane gördüğü pes 2013 ise bana arcadenin kralı gelmiştir, en iyi simule oyun PES 6 ve PES 2010 du.

Dip not: 10 yıl önce bi forum sitesinde anti fifa grubuna üyeydim o zamanlar ergendik ve deli gibi pes hastasıydım. PC de PES 6 her zaman yüklüdür, benim için olmazsa olmazlardan WinRaR kadar değerlidir, her formattan sonra kesinlikle kurarım. Her gün en az 1 maç atarım

• quote:

Orijinalden alıntı: blaze07

sen yazdıklarımı adam gibi okumamışsın hocam sanırım. pes 17 saha içi taktiklerinin çok iyi olduğunu belirttim ben zaten üst tarafta ve demoyu burada ilk oynayanlardan biriyim. ben zaten 50 bin defa belirttiğimü üzere yine belirtiyorum yıl boyu 2 oyunu da oynayan biriyim. sadece ilk tercihim değişir . ve tekrar diyorum fifa 17 eğer betadaki halini toparlamazsa pes alıcam zaten. ama oyunun eleştireceğim yönleri de olacak elbet. fifada defansta zamanlama önemliyken peste daha kolay defans yapılıyor. fifada doğru zamanda kareye basmazsan ya çalım yersin ya da faul yaparsın. peste bu olay böyle değil tam olarak. neye kendimi gülüdürüyorum. saçma sapan konuşuyosun bilip bilmeden. senden daha çok pes oynadığıma adım gibi eminim. delirtiyosunuz insanı durduk yere. adam akıllı bi şey konuşulmuyor.

Sakin ol şampiyon .. iss den beri pes oynuyorum 16-17 yıldır pes konusunda sizin gibiler yüzünden ne taktik paylaşımı yapabiliyoruz nede myclup hakkında futbolcu paylaşımı yapabiliyoruz varsa yoksa fifa pesi döver..

• 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.