Şimdi Ara

PS4 Pro CUH Modelleri Fiyat Farkına Değer Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir PlayStation 4 Pro almayı düşünüyorum. CUH-7116B serisi ile 7216B serisi arasındaki 700-1000 TL'lik fark değer mi?




  • CUH-7216B'de fan sesi daha az.


    PS4 Pro'nun fan sesini düşününce farka değebilir. Ama kaç liraya bulduğunuza bağlı.

  • Ben 2 tane ps4 pro kullandim. İlki 7100 serisi , suan ki kullandigimda 7216.

    7100 serisinde power kablosu daha kalındı. 7216 da ise ps3 super slim yada ps4 slim de kullandıgi kablonun benzerini vermisler.


    Enerji tuketimi dusuk. Yalniz suan kullandigim 7216, kullandigim 7100 e gore daha fazla ses yapıyor.


    Her ilanda gorursunuz, " Ps4 pro nun en sessiz modeli " diye. Bunlara inanmayin. Gayet asiri sesli calisiyor, kulaklik olmasa cekilmez.


    Bence bu zamandan sonra ps4 slim ya da ps4 pro almayin. Ustune biraz daha ekler ps5 slim alırsınız, hem ps4 oyunlarini hem de ps5 oyunlarini oynarsiniz.


    Ben gecen haftalarda ps3 super slim aldim. Bunun sebebi de ps3 te , PS4 te olmayan PS2 HD classics ler var, Persona 3 fes, Sly cooper ya da eski God of war serisi gibi. Alma sebebim bunlardi.


    Sizin de elbette kendinize göre sebebiniz vardir ama ps5 hem sessiz, hem de ps4 oyunlarınin cogunu 60 fps calistiriyorken, fiyattan bagimsiz konusuyorum. Ps4 almak su zamanda mantikli gelmedi.


    Hatta benim ps4 e de gayet iyi kutuphanem var. Sirf onlar icin kenara ps5 slim alip, koyacagim.PS4 bozulsa bile tekrardan almam.


    Simdi siz ps4 alacaksiniz, bir de orjinal kol mu yan sanayi kol mu verecekler sikintili durum. Orjinal ps4 kollari artik satılmiyor cunku uretilmiyor.

    Yan sanayi kollarin sarji cok az gidiyor ve makineyi arada tanimiyor. Kablosuz calismiyor. Tuslar cok cabuk deforme oluyor

    Ben ps3 super slim aldim ve yaninda yan sanayi kollar geldi. Orjinali yok cunku. 2 el Orjinal bir tane gow Ascension limitli versiyonu aldim, yan sanayi olmaz diye onunda sol analog sikintili cikti. Hevesim kursagimda kaldi. Simdi ps3 umu ps4 yada dualsense koluyla titresimsiz oynamak zorundayim cunku orjinali yok.


    Ayni durum basiniza da gelebilir. O yuzden ps5 alin, ps4 e daha bakmayin. PS4 de olup ps5 te oynayamayacaginiz oyun yok.

    Hem de pro lar gurultulu calisiyor. Evet. 7216 da oyle. Macunlarini yeniledim, icini temizledim. Yine hic bir sey degismedi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 11 Şubat 2024; 2:32:5 >




  • Cityzens kullanıcısına yanıt

    Fan markası da etkiliyor. Nidec fanlar iyidi PS4 Pro'da.

  • Fiyat farkına hem de nası değer biliyor musun? Geçen sene tecrübesizliğimden 7016b kasa Pro almıştım. Böyle bir fan sesi yok kronik olduğu belliydi zaten, fifa'da da bu sesi yapmazsın. Bu acı tecrübeyi tattığım için dün 7216b son sürüm kasa Ps4 Pro aldım. Sonuç, kuzu gibi.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.