Şimdi Ara

Ps4 pro+2 adet dualshock v2+Fifa 20 Hepsi sıfır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3500 TL ve üzeri 2.el konsol satan fırsatçılara kanmayın. Bugün letgoda konsol aramaya çıkmıştım ve gezerken İstanbul bilişim adlı sitenin reklamını gördüm. Sıfır Ps4 pro+2 adet dualshock v2+fifa 20. Toplam 3500 TL. 3500 bile fazla benim için ancak şu zamanlarda makul geldi. Almak isteyen arkadaşlar için önerebilirim. Arkadaşlar sıfır almak her zaman daha mantıklıdır. Proların sıfırını şuan fırsatçılar 5500 tlye satıyorlar. Lütfen bilinçli olalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• www.sikayetvar.com
    İstanbul Bilişim - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/istanbul-bilisim

Gecmis olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldıysanız geçmiş olsun, almadıysanız ucuz atlatmışınız.

• troll mu bu konu ? Değilse cidden aldıysan İstanbul Bilişimden 3500le parmak futbolu falan oynasaydın daha iyiydi.
  • Tedarik süreci 2 hafta. Dikkatli bakın ilana. Aldınız ve içinizde şüphe varsa iptal edip paranızı iade ediyorlar.

• paflagon07 kullanıcısına yanıt
    Dostum baştan uyaralım da sen istersen yine al. Ne demişler bir musibet bin nasihattan iyidir.
  • Tamam kek avına cıkmışlar adamlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    Gerekli cevaplamaya yaptım bakabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: paflagon07

Gerekli cevaplamaya yaptım bakabilirsin
    Hocam sen siparis verebilirsin paraniz sizin. Sikayet var sitesini okuyun ama once.

Biz uyardik sizi gerisi sizin karariniz. Sonra kimse uyarmadi demeyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    Evet hocam dün akşam hepsini okudum genelde millet ürünü aldıktan sonra kargo bekliyor ancak 15 gün tedarik süreci yazısına dikkat etmiyorlar. O yüzden şikayet var doluyor bazılarında karalama kampanyası işte. Ben almadım. Konsol alacak olan arkadaşların Bi aciliyetleri yoksa bu siteden almalarını uygun gördüm. Karar yine alacak olanlarıdır. Yinede bu görüşünüz için teşekkür ederim. 🙏

• istanbul bilişimden ürün alınmaz dert sahibi olursunuz şuan korona yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: paflagon07

Evet hocam dün akşam hepsini okudum genelde millet ürünü aldıktan sonra kargo bekliyor ancak 15 gün tedarik süreci yazısına dikkat etmiyorlar. O yüzden şikayet var doluyor bazılarında karalama kampanyası işte. Ben almadım. Konsol alacak olan arkadaşların Bi aciliyetleri yoksa bu siteden almalarını uygun gördüm. Karar yine alacak olanlarıdır. Yinede bu görüşünüz için teşekkür ederim. 🙏
    Bu cevaptan sonra anlaşıldı heralde bu rezil firma çalışanısın ! Hadi ordan defol ! Milleti dolandırıp durmayın yallaaaa

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ea_wanted kullanıcısına yanıt
    Ne yaşıyorsun paşa yada boş zamanlarında ne kullanıyorsun? Bartın oto sanayide esnafım orada çalıştığımı nereden çıkarttın yada bu artistliğin kime hayırdır? Eğer ki birini dolandırdığını duyduysan yada canlı canlı gördüysen ancak o zaman insanlara yada firmalara dolandırıcı dersin. Ben dün öğle vakitlerinde letgoda konsol bakarken o sitenin reklamını gördüm öylelik paylaştım. insanlar konsola fazla para vermesin diye paylaştım. Forumda bile adamlar 4500 5000 istiyor onlara dolandırıcı yazmıyorsunda buna mı yazıyorsun?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• O konsol gelmeyecek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.