Şimdi Ara

PS4 online oyniyamama sorunu !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
5.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben sabahtan beri fifa serverina baglanamiyorum . cod serveri sabah calisiyordu ama oda artik hata vermeye basladi .
    buarada psnye baglanmakta cok uzun suruyo bazen baglanmiyor
    bu sorunu yasayan baska birileri varmi ??

aldigim hata kodu : ce-33987-0

yardimci olursaniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mg21 -- 6 Mayıs 2014; 17:10:30 >

• plus üyeliğiniz bitmiş olabilir mi hocam?
  • yok hocam nisan basinda 1 yillik psn plus uyeligi aldim
  • playstore bile baya yavas aciliyor derken bu seferde hata verdi wv-33898-1
  • internetini test et ps4ten bak bakalım indirme hızın ne kadar.
  • an itibariyle psnye baglanmiyor ve DNNS sunucusu kullanilamiyor . dns sunucusu zaman siniri icerisinde yanit vermedi diyor. NW-31247-7 .
    bu dns nasil degistiriliyor ve ne yazmam lazim
  • kardeşim hatayı google a yaz bulursun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Battlefield 4 ps4 save sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam sabahtan beri google kodlar arasinda geziyorum . yine cevabin icin tesekurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sabahtan beri google kodlar arasinda geziyorum . yine cevabin icin tesekurler

• Internet'ten kaynaklanıyor olabilir

• Ben de bu sabah ilk defa bf4'te oyun dan attığını ve 10'dan daha az server bulduğunu gördüm tam giriyosunuz biraz oynayınca atıyodu bf4'ün sunucuların da bir sorun vardır diye düşünüyodum demek ki sony'de bir problem varmış internetle ilgili bir problemim yok.
    Edit=şimdi bazı arkadaşlar saçma sapan taraflara çekicek ne yönden 10'dan daha az buluyo yazdığım için orda demek istediğim 10'dan az buluyo giriyosunuz tekrar başka serverlar buluyo ama yine 10 üzerine çıkmıyo bu anormal bir durum haberiniz olsun bazı arkadaşlar için uzun uzun açıklama yapmam gerekiyo yoksa hemen yorum arkasına alıntı geliyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 6 Mayıs 2014; 21:00:10 >

• Sorun çözüldü .

http://support.unblock-us.com/customer/portal/articles/1367856-how-to-setup-your-playstation-4-ps4-to-use-unblock-us?b_id=530

yukardaki linkteki gibi dns ayarlarını yaptım sorun çözüldü .
  • quote:

Orijinalden alıntı: mg21

Sorun çözüldü .

http://support.unblock-us.com/customer/portal/articles/1367856-how-to-setup-your-playstation-4-ps4-to-use-unblock-us?b_id=530

Kardesim sa bende bgn az once online sikintisi yasiyorum yardimci olabilir msn bana ps 4 te. Internet bağlantısını test ettim ip adresi al başarılı diyor internet baglantisina basarisiz diyor en yukaridada zaman sınırı içerisinde sunucuya baglanilamiyor diyor. Ltfen yardimci olun bana rica ediyorum ... :(

• quote:

Orijinalden alıntı: crazy_durdu

quote:

Sorun çözüldü .

Kardesim sa bende bgn az once online sikintisi yasiyorum yardimci olabilir msn bana ps 4 te. Internet bağlantısını test ettim ip adresi al başarılı diyor internet baglantisina basarisiz diyor en yukaridada zaman sınırı içerisinde sunucuya baglanilamiyor diyor. Ltfen yardimci olun bana rica ediyorum ... :(

varmı çözebilen ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kangal3454

quote:

quote:

Sorun çözüldü .

varmı çözebilen ?

1 buçuk senede çözmüşlerdir herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: Patient93

quote:

Orijinalden alıntı: Kangal3454

quote:

quote:

Sorun çözüldü .

varmı çözebilen ?

1 buçuk senede çözmüşlerdir herhalde

babanın oglu mu çözemediler belki ?

• Kangal3454 kullanıcısına yanıt
    mesaj kasmak da yeni moda oldu.
    blok.
  • Bu dns yi girin sorun çözülür..
    Bu mesaja eklenen görseller:

PS4 online oyniyamama sorunu !!! PS4 online oyniyamama sorunu !!!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.