Bildirim
Ps4 nereden alınır?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sony Center Dan Al.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu içerenköy carrefour da sony mağazası var ama orada var mı?Birde nerede var sony center hocam? -
quote:
Orijinalden alıntı: spike87
Bu içerenköy carrefour da sony mağazası var ama orada var mı?Birde nerede var sony center hocam?
google.com -
quote:
Orijinalden alıntı: Harpooner
quote:
Bu içerenköy carrefour da sony mağazası var ama orada var mı?Birde nerede var sony center hocam?
google.com
Değerli bilgin için teşekkür ederim.Google da tam olarak anlayamadığım için net bilgi soruyorum. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Harpooner
quote:
google.com
Değerli bilgin için teşekkür ederim.Google da tam olarak anlayamadığım için net bilgi soruyorum.
SONY MAGAZA BULUCU
http://www.sony.com.tr/dealerlocator/search
-
Birinci şahıs ağzından ben aldın budur diye duymak istediğim için soruyorum dostum teşekkür ederim. -
quote:
Arkadaşlar konulara baktım fakat okadar uzun sayfalar olmuş ki göremedim bir öneri.Türkiyeden alacağım sony garantisi olsun istiyorum ve şurdan alsan sorun çıkma ihtimali daha azdır dediğiniz bir yer var mı?İstanbuldayım.
sony eurasia garantili istiyorsan media markt vb. büyük mağazalarda mevcut hocamithalatçı firma garantisi olan ps4 arıyorsan her yerde bulursun zaten en son şok ve bim de bile satılıyordu
-
quote:
Orijinalden alıntı: dejin32
quote:
Arkadaşlar konulara baktım fakat okadar uzun sayfalar olmuş ki göremedim bir öneri.Türkiyeden alacağım sony garantisi olsun istiyorum ve şurdan alsan sorun çıkma ihtimali daha azdır dediğiniz bir yer var mı?İstanbuldayım.
sony eurasia garantili istiyorsan media markt vb. büyük mağazalarda mevcut hocamithalatçı firma garantisi olan ps4 arıyorsan her yerde bulursun zaten en son şok ve bim de bile satılıyordu
Heh duymak istediğim buydu hocam teşekkür ediyorum.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: dejin32
quote:
Heh duymak istediğim buydu hocam teşekkür ediyorum.
rica ederim
-
bim -
quote:
Orijinalden alıntı: genc1905
bim
işte budur hemen alıyorum sabah -
Gold'dan alinirmi peki? Fiyati uygun cunku Sony centera gore.. Arti olarak yaninda kamerada veriyolar sanirim
Hocam benim duyduğuma göre Eurasia garantisi yok gold'da.Vatanda,bimeksde,arçelikte,sony centerda,medi markt da sony eurasia garantisi olduğunu duydum.Ama ilgili firmalarla kontak kurup net bilgi almakta fayda var.Gold a pek güvenmezdim ben olsam. -
quote:
Orijinalden alıntı: PVH
Gold'dan alinirmi peki? Fiyati uygun cunku Sony centera gore.. Arti olarak yaninda kamerada veriyolar sanirim
Sonu garantili degil Gold'daki, ayrica kamera vermiyorlar diye biliyorum, setse bilemem
yahu heves ettik alalım dedik bir baktım ki 1300 - 1400 tl gibi fiyatlar gördüm. oha diyorum !! -
quote:
Orijinalden alıntı: mhkner
yahu heves ettik alalım dedik bir baktım ki 1300 - 1400 tl gibi fiyatlar gördüm. oha diyorum !!
Şuan yanında oyunla birlikte bu fiyat gayet iyi.Ben aldığımda 1699 tl idi. -
Ystinye teknosa dan aldym 3 gün öne beyaz 1.500 tl. + 149 tl ye +1 yıl garanti ve ilk sene icin kasko yaptırdım kırılma calınma ve su hasarına karsı.İLk 6 ay % 80 , son 6 ay % 75 ini karşılıyorlar.
Ama icinde oyun yoktu ve tek kol çikti.
Ynternette ara?tyryn 1.500 tl ye oyun ve 2.kol satan syfyr garantili ps4 ler var.
Birşey sorayım bende.Eurasia garantisi nedir ne işe yarıyor ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !sTaNbLuE -- 8 Ocak 2015; 18:16:01 > -
1 ay içnide bozulduğunda yenisini veriyorlar.Sonradan sıkıntı olduğunda ve tamir edilemeyecek birşey ise gene yenisini veriyorlar.Yani avrupa garantisi.Benim ilk ay bozulmuştu 0 makine verdiler. -
pal olanlar daha ucuz bunun sebebi nedir? euraasia garantili olanlardan farkı sadece garanti mi?
Benzer içerikler
- ps3 2 kişilik oyunlar listesi
- ps5 ssd
- ps5 cd" li mi dijital mi daha iyi
- gta 5 dil değiştirme
- hangi ps5 alınmalı
- ps5 pro ne zaman çıktı
- direksiyon seti önerisi
- türkiye"de en çok oynanan oyunlar
- ps plus
- gta 4 hileleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X