Şimdi Ara

PS4 müzik oynatmak için 60 dolar istiyor(SONY Düzelt şunu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamamen saçmalık . PS3'te müzik dinlerken oyun içi dinleyemiyorduk xbox gibi. Şimdi müzik dinlemeyi tamamen kaldırdılar Paralı yaptılar
    oyun içi'de olabilecek

PS4 için ilk kötü haber bu oldu sanırım.Oyunlarla pek alakası yok ama gta gibi cod gibi fiaf gibi oyunlarda müzik dinlemek tamamen zevkti hele 1 yıl boyunca bu oyuları oynayan kişiler var
    umarım düzelir bu 1-2 aya

41 dolar Plus için yıllık plus olmayana 1 yıllık 60 Dolar para istiyor psn plus yanına !
     PS4 müzik oynatmak için 60 dolar istiyor(SONY Düzelt şunu)

Twitter'den yosp'a küfürler yağıyor
    https://twitter.com/search?q=yosp%20mp3&src=typd&f=realtime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opricnik -- 30 Ekim 2013; 21:01:20 >

• İşte bu yüzden her nesil oyun işinde konsolların bir çivisi çıkıyor, bir çivi oradan, bir çivi buradan derken işi tadı tuzu kalmıyor. Benim için içerik olarak önemli değil ama işin felsefesi açısından tamamı ile karşı olduğum bir konu olacak. Telefonda 1.79 TL olan oyunu Sony'den 85 liraya almak ne kadar doğalsa, buna da para vermek o kadar doğal.

PC ve PS3'ten devam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

İşte bu yüzden her nesil oyun işinde konsolların bir çivisi çıkıyor, bir çivi oradan, bir çivi buradan derken işi tadı tuzu kalmıyor. Benim için içerik olarak önemli değil ama işin felsefesi açısından tamamı ile karşı olduğum bir konu olacak. Telefonda 1.79 TL olan oyunu Sony'den 85 liraya almak ne kadar doğalsa, buna da para vermek o kadar doğal.

PC ve PS3'ten devam...

Bu tamamen saçmalık oldu ben anlamadım niye böyle bir şey yaptılar.PSVita 'da müzik dinlemek oyun içi falan düpdüzgün çalışıyor. Ne para istiyor ne bir şey ne saçmalıktır.Büyük olasılıkla alınan tepkilerle düzelticekler konsol çıkana kadar
  • Pek kullanılan birşey değildir diye düşünüyordum.Tepki çok almış.Benim için sorun yok ama umarım düzeltilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDC

Pek kullanılan birşey değildir diye düşünüyordum.Tepki çok almış.Benim için sorun yok ama umarım düzeltilir.

Ben 360'ta baya kullanmıstım PS3'te eksikligini hissediyor insan.En misal GTA 5 gibi oyunda radyoları değiştiremiyorduk kendi müziklerimizi açamıyorduk.Yinede bazı oyunlar izin veriyordu GT5 gibi.
    bu ise tamamen saçmalık ana menüde bile müzik dinleyemeyeceğiz.Kullanılsın kullanılmasın yaptıkları saçmalıktır
  • şaka gibi mp3 oynatmıyor :)
  • Atmasyon haber.bluray oynatıcak,müzik çalmıyacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 4 için oyun tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu habere yalnızca; der geçerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

Atmasyon haber.bluray oynatıcak,müzik çalmıyacak

?
    Hocam resme bakmadın sanırım sony yayınlandı kendi sitesinden
    Music unlimited üyeligi gerekiyor
  • İyice haraca bağladılar yakında evlere de göz dikecekler konsol bahanesi ile.
  • Background'ta müzik dinlenilmesi için para istemek tarih boyunca görülmüş en komik saçmalıklar kitabında ilk sayfada yerini alır. Benim pek inanasım gelmedi bu kadar aptalca bişey yapsınlar ama resmi açıklama diyorsunuz valla doğruysa yazık yani koskoca firmanın bu kadar küçük işlerle uğraşması herşeye kısıtlama getirip para istemek felan çok itici.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 30 Ekim 2013; 22:12:38 >
  • mp3 oynatamaması tam komedi ,ms'in film çekmesi lazım sonynin yaptığı gibi mp3 lerinizi bile oynatabiliyoruz gibisinden.
    neyse geri donerler nasil olsa güncellemeyle destek verirler.zaten o servis her yerdede calismiyor sanirim.
  • Sony baktı Miki pek bir şey yapamayacak bu nesilde bari biz oyunculardan emelim derdine düşmüşler.Biraz da oyuncular yüzünden oldu.Konsollar çıkmadan Sony tekel gibi bir şey oldu.
  • Çok gereksiz bi' kısıtlama.Umarım kaldırılır.
  • neyse dlna ve mp3 olayi patchlenecekmis ilerde.
  • İks baks cılar gelir birazdan.
  • Microsoft'a nasıl tükürdüğünü yalattıysa tüketiciler (xbonenun ilk açıklanan kullanım şartlarıyla ilgili) Sony'ye de yalatırlar. Satışlar Vitaya döner yalamazlarsa
  • Birde sony halktan derdik hepsi aynı bunların.önce online için plus şartı getirdiler sonra kardeşliği kaldırdılar şimdide bu yazıklar olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer_Faruk.

Birde sony halktan derdik hepsi aynı bunların.önce online için plus şartı getirdiler sonra kardeşliği kaldırdılar şimdide bu yazıklar olsun

he tabi canım süper kahraman sony
    hümanist, sosyalist sony

bi tarafımızı yırtıyoruz tekel'in kötü bir şey olduğunu anlatmak için ama fanboy arkadaşlar anlamayacak kadar aciz maalesef
    bu piyasa tek bir konsola kalsaydı ne bu kadar kaliteli bir online servis ne de şu an ki kalitede ps4'ü görebilirdik
    biraz başarıyı görünce microsoft'un ne yaptığını gördük, Allah'tan tepki sağlam geldi de geri adım attılar. daha şimdiden neslin galibi ilan edilen sony'de yapmasa bir şeyler diyodum, inşallah oradan para buradan para diye devamı gelmez

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.