Şimdi Ara

Ps4 mü Pc mi gamepad sorunu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba.Ben ps4 almakla pc toplamak arasında kaldım.Pc toplarsam 2000+ ya denk geldiği için 1400 e konsol almayı düşündüm.Benim şu an oynamayı en çok istediğim oyun bf4 multiplayer,(şu anki dandik laptopta bf3 oynuyorum,dona dona)ama 10 senedir pc kullandığım için ps4 de ds4 ile nasıl bf4 multi oynayacağğım bilmiyorum.Sizce nabayım konsolmu alayım,pc mi toplayayım.Kolu fps kısmında kullanamamam beni pc ye yönlendiriyo.Alışırsın diyenlere de şunu söyleyeyim,ilhan abi ps4 bf4 videoları çeken(kanalı turkpro)bana pc al dedi.Ben 7 senedir oynuyorum konsolda anca alıştım fps ye dedi.Siz nediyorsunuz? Çok kararsız kaldım.



  • ps4 aldıktan sonra oynayacağın tek oyun bf4 olmayacaktır
  • En geç 1 ayda alışırsın merak etme oynaması klavye mause dan daha keyifli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstad kalıplaşmış bi tavsiye olacak ama yine de söyliyeyim. Ps4 al. 3-4 haftaya alışırssın. Sonra pc de oynayamazsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek oyun icin o masrafa girilmez bence. Ps4e de olmadi klavye mouse baglanir ama ekstra aksesuar olarak pcye cok gerek yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS4' te BF' ye alıştıktan sonra ''PC neymiş yaa'' dedim. Kasma derdi yok, donma derdi yok. Ekran büyük. İki büklüm oynamıyorsun. Masrafı da az. Premiumla beraber 80TL şuan. Daha ne olsun (2 haftaya alışırsın gamepad e)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: XraTiNq2

    PS4' te BF' ye alıştıktan sonra ''PC neymiş yaa'' dedim. Kasma derdi yok, donma derdi yok. Ekran büyük. İki büklüm oynamıyorsun. Masrafı da az. Premiumla beraber 80TL şuan. Daha ne olsun (2 haftaya alışırsın gamepad e)

    80 tl ye premium nerden bro ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Her PC kolu PS3'te çalışırmı?
    15 yıl önce açıldı
    Ps3 varken ps4 gerekli mi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ezios kullanıcısına yanıt
    Playstation Store' da Ocak İndirimi çapında 80Tl idi ama kalmış olabilir. Zaten son 4 ayda 3 kere indirime girdi BF.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.