Şimdi Ara

PS4 Menü geçişlerinde kasmalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar şuan mevcut ps4'ümde ( 3 tane cihaz elimden geçti ) ilk defa bu cihazda menülerde kasma yapma başladı henüz kuralı 2-3 saat oldu 1-2 oyun indirdim güncelleme v.s yaptım

acaba aranızdada bu tarz menülerde kasma takılma yaşıyan var mı ? yoksa yeni bir yazılımsal sorunda bana mı denk geldi

• Bende sorun yok, 1.52 kurulu. 1 aydır kullanıoyrum.
  • 1.52 sıkıntı yok şimdilik Allah'a şükür.
  • Oyun açıkken XMB'ye geçtiğinde mi yapıyor?
  • Çok sık olmasada nadiren bendede oluyor ileriki yazılımlarda düzelebilicek bi sorun çokta takmayın derim.
  • Ben de sorun yok, 1.52 kurulu.
  • 1.52 sorunsuz hatta browserı pc den hızlı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PES 2018 Kasma-Donma Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler

bendede 1.52 var şuan makinada mesela şöyle oluyor oyun oynuyorum aradada olsa saniyelik görüntü atlamaları oluyor psn girdiğimdede kasmalar yapıyor hatta şöyle ki blacklight oynuyorum ilk girişte yaklaşık 2-3 saniye kasma yapıyor sonra düzeliyor
  • Ben de 1 aydır kullanıyorum böyle birşey yaşamadım. Bilakis çok seri ve hızlı geçişler.
  • evet hocam şöyle yapıcam video kaydedicem akşama yüklerim muhakkak
  • Arayüz hafif olduğundan geçişler seri oldukça. Herhangibir sorun yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki tvden olabilir suan 23 inc monitor aldim kasma yok
  • O kasılmalar internet bağlantısından bence. İnterneti kes. Menüler yağ gibi akar.
  • Oyun esnasinda bile kasmiyor tek tus ile xmb desin

• Ayni sorun bendede var. Cihaz yazilimina bakmadim son yazilim hangi tarihte cikti bilgisi olan var mi ?

• o kadar garip ki :D şuan bazen kasıyor bazen kasmıyor :)) gerçi monitör'e geçince düzeldi sadece psn'de menülerde gezerken donmalar yapıyor ( 10 mbps internet var ) oda bir kaç saniye kadar sürüyor şu ana kadar herhangi bir forumda böyle bir sorun okumadım merak ettim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.