Şimdi Ara

PS4 Kol Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İki DS4 koluda playstationa kabloylada bağlasam kablosuzda bağlantı yapsam sadece ps4'e 1 karış uzaktayken kullanabiliyorum , yarım metre bile kolu ps4 ten uzaklaştırsam bağlantı hemen kesiliyor.
    Her iki koluda resetledim hatta ps4 ü vile sıfırladım ancak sorun çözülmedi. Yardım edebilen olursa sevinrim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

|| AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • evet yeni oldu. Herşeyi denedim ama sonuç alamadım. Donanımsal muhtemelen. Çözümü var mıdır acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: kynenn

evet yeni oldu. Herşeyi denedim ama sonuç alamadım. Donanımsal muhtemelen. Çözümü var mıdır acaba?

PS4'ü sıfırladıysanız ve her iki kolda da bu olmaya başladıysa PS4 ile ilgili donanımsal bir sıkıntı var demektir hocam. Sony Servise verin isterseniz.
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: kynenn

evet yeni oldu. Herşeyi denedim ama sonuç alamadım. Donanımsal muhtemelen. Çözümü var mıdır acaba?

PS4'ü sıfırladıysanız ve her iki kolda da bu olmaya başladıysa PS4 ile ilgili donanımsal bir sıkıntı var demektir hocam. Sony Servise verin isterseniz.

Garantisi sona erdi. Fahiş fiyatlar çekebilirler. PS4 için harici bluetooth alıcı gibi birşey arıyorum şuanda, ama fiyatları baya pahalı. Garanti olacağını bilsem alırım ama olmazsa da boşa almak istemiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    15 yıl önce açıldı
    Xbox Ses Sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Ps3 kolu dualshock 3
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.