Şimdi Ara

PS4 kapanırken 3 kez beep sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
3.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar son zamanlarda ps4'ü kapatırken 3 kere art arda beep sesi gelip kapanıyor. Sorun falan yok ama insan huylanıyor acaba bir sorun göstergesi mi diye.. Bunu yaşayan arkadaş veya bilgili arkadaş varsa yardım bekliyorum.
    Şimdiden teşekkürler
    Edit : Arka planda hiçbir oyun,program vs açık değilken yapıyor bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fairy Tail -- 29 Temmuz 2015; 14:52:29 >

• Up arkadaşlar bugün 2-3 kez ps4'ü açıp kapattım yine aynı şey oldu..
  • şimdiye kadar 3-4 kere başıma geldi. kendi kendine geçmişti ama. hiç ard arda olmadı.
  • Bir kaç kere bende de oldu ama dikkate almadım
  • Kabloyu kontrol ettin mi? benimde sürekli oluyordu kullandığım kablonun tam oturmadığını farkettim

bir diğer teorimde sıcaklardan uyarı verebiliyor olabilir alet :D

İnternette genel olarak ağ bağlantısına bağlamışlar durumu.Ben mesela destiny oynarken bir anda kapat dersem oyunu uzun süre kapanmıyor sonra 3 bip sesi gelip kapanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JazHoyt -- 28 Temmuz 2015; 16:16:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JazHoyt

Kabloyu kontrol ettin mi? benimde sürekli oluyordu kullandığım kablonun tam oturmadığını farkettim

bir diğer teorimde sıcaklardan uyarı verebiliyor olabilir alet :D

İnternette genel olarak ağ bağlantısına bağlamışlar durumu.Ben mesela destiny oynarken bir anda kapat dersem oyunu uzun süre kapanmıyor sonra 3 bip sesi gelip kapanıyor.

Kabloda bi sıkıntı yok.
    Sıcaklıktan uyarı verme durumu olsa ben oynarken birden kapanır herhalde ama bu olay ben her ps4'ü kapattığımda oluyor.
    Aynı senin destiny oynarken yaşadığın durum işte anlamadım niye böyle yapıyor :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fairy Tail -- 28 Temmuz 2015; 17:12:43 >
  • Arada ben de duyuyorum bip sesini ama bir sıkıntı olarak düşünmemiştim, acaba neden kaynaklı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bug. Ps4 kendini kapatmadan önce tüm uygulamaları durdurur eğer doğru şekilde durduramazsa kapanmadan önce 3 kez bip sesi çıkartır.
    Bende Project cars oynadıktan sonra oluyordu, oyunun son güncellemesinden sonra düzeldi bir zararını görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: There goes your life

Bug. Ps4 kendini kapatmadan önce tüm uygulamaları durdurur eğer doğru şekilde durduramazsa kapanmadan önce 3 kez bip sesi çıkartır.
    Bende Project cars oynadıktan sonra oluyordu, oyunun son güncellemesinden sonra düzeldi bir zararını görmedim.

Bende her oyunda, her ps4'ü kaparken oluyor :/
  • Ps4'ü her kapadığımda bu sorunla karşılaşıyorum artık. Ayrıca oyunlarda ps4'ün fanı aşırı derecede gürültülü çalışmaya başladı eskiden böyle bir şey yoktu. Konsolu da amazondan almıştım. Değişim için gönderip göndermemek arasındayım şuan :/
  • 3 kere ses çıkarmasından cihazın arızalı olduğunu nereden çıkarsınız onu anlamadım. Bu kadar bilgisiz olmayın lütfen. Neredeyse uygulama açık olan her cihaz kapanırken aynı sesi çıkartır.

Bu paranoyaklik nereden geliyor anlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

3 kere ses çıkarmasından cihazın arızalı olduğunu nereden çıkarsınız onu anlamadım. Bu kadar bilgisiz olmayın lütfen. Neredeyse uygulama açık olan her cihaz kapanırken aynı sesi çıkartır.

Bak bakalım üstteki mesajıma. Sadece 3 bip çıkarmasından dolayı şikayetçi değilim cihazın fanı da aşırı gürültülü çalışıyor. İşin bilgisizlikle veya paranoyaklıkla alakası yok. Yardımcı olmayacaksak boş da konuşmayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fairy Tail

quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

3 kere ses çıkarmasından cihazın arızalı olduğunu nereden çıkarsınız onu anlamadım. Bu kadar bilgisiz olmayın lütfen. Neredeyse uygulama açık olan her cihaz kapanırken aynı sesi çıkartır.

Bak bakalım üstteki mesajıma. Sadece 3 bip çıkarmasından dolayı şikayetçi değilim cihazın fanı da aşırı gürültülü çalışıyor. İşin bilgisizlikle veya paranoyaklıkla alakası yok. Yardımcı olmayacaksak boş da konuşmayalım.

Havalar sicak, yazın ortası. Cihaz zaten gutulyulu ve isiniyordu. Ne bekliyorsun temmuz ayında. Ya klimalı odada bulunacak son yada cihazı bogmayip çevresini açık tutacaksin. Bizde kullanıyoruz bu takozuda kullanmasını bilmek lazım.

• Acik uygulama var iken direk ps4 kapatirsaniz bu uyari sesi alirsiniz uyariyor acik uygulama vardi diye merak edilecek durum yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: yuzi_35

Acik uygulama var iken direk ps4 kapatirsaniz bu uyari sesi alirsiniz uyariyor acik uygulama vardi diye merak edilecek durum yok.

Yok hocam açık uygulama yokken de aynı olay oluyor.
  • Proflar eziklemiş hemen bizi...

Dün akşam oyun oynarken de 3 bip sesi gelmeye başladı.Kapama yok oyundan çıkma yok.Fan sesi çok artıyor bazen.

oda çok sıcak uyarı veriyor olabilir mi acaba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: JazHoyt

Proflar eziklemiş hemen bizi...

Dün akşam oyun oynarken de 3 bip sesi gelmeye başladı.Kapama yok oyundan çıkma yok.Fan sesi çok artıyor bazen.

oda çok sıcak uyarı veriyor olabilir mi acaba...

Disk cikarmaya da çalıştı mı alet ?

• İnternet bağlantısıyla alakalı bir durum o bip sesi. PSN de veya oyun serverına bağlanmaya çalışırken kapatırsan öyle sesler çıkıyor.

Şu fan olayını da büyütmekten vazgeçin artık. Cihaz ısınınca da mı yavaş çalışsın fanlar. Hızlı çalışıyor diye sevineceğinize telaşlanıyorsunuz.

"Laaayn bu fanlar PS4'ü çok güzel soğutuyor çok korktum şu an"

gibi bişey diyorsunuz. Bırak çalışsın hayvan gibi ne güzel püfür püfür soğutuyor işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 30 Temmuz 2015; 8:30:26 >
  • Son 2-3 akşamdır alet kapalıykende 3 bip gelmeye başladı.

Uykuda değil direk kapalı.

Fişten çekmek zorunda kalıyorum.Anlamadım gitti

Video alıntı buna benzer oluyor.Bu kadar üst üste değil ama ileride böyle olmasından korkuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JazHoyt -- 28 Ağustos 2015; 3:24:39 >

• kapanmada 3 bip olayi elektirik gitmesinde kaynaklanan veritabani hasarindan kaynaklidir arkadaslar cihazi guvenli modda acip yeni veritabani olusturursaniz sorun duzelir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.