Şimdi Ara

PS4 İkinci el piyasası hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar letgodan ikinci el ps4 lere bakıyorum akla zarar fiyatlar var. Hepsiburada da 1 kollu ps4 500 gb 1150 lira. Letgoya bakıyorum aynı ürünleri 1500 1600 lara felan koymuşlar. Hele yanında oyun moyun varsa akla ziyan fiyatlar koymuşlar sıfırı 1150 lira olan ürünün ikinci elide en azından bi 700 800 felan olsun bari 1200 liradan aşşa ilan görmedim. Nerden bulabilirim mantıga uygun fiyatlandırılmış ikinci el bir ps4 ? fikriniz var mı ?

1 kollu 500 gb bir ps4 arıyorum sadece 2. kola bile gerek yok oyunda istemiyorum oyunu kendim alıcam sadece fifa 18 oynucam

• Bizim dh nin 2.el bölümünde vardır bir oraya da bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßLacKLioN

Bizim dh nin 2.el bölümünde vardır bir oraya da bak

Şuan oraya bakıyorum hocam. Sizce 1 kol + 500 gb ps4 e ikinci elde kaç para vermeliyim ?

Oyunu eski kullanıcısındanmı almalıyım kendimmi almalıyım pek tecrübem yok sanırım oyunu sattıktan sonra biyerlerden gerimi alıyormuş falan öyle bişeyler varmış heralde dolandırılmakta istemiyorum bu yüzden gönlüm rahat olsun diye kendim sıfır alcaktım fifa 18 i ama eski kullanıcısından almak güvenli ise ondanda alabilirim.

Bana oyunlu + oyunsuz bir fiyat verebilirmisin ona göre araştırma yapayım. 500 gb ps4 ve sadece 1 oyun oda fifa 18
  • Yani 0 i 1039 lira ps4 slim + kol olarak. Verilmesi gereken 600 750 arası cihazın kullanımına gore olabilir sanırım bu şekilde belkide daha a. Ama geçen aylarda bimde 0 i 599 tl ye bile satıldı. Oyun olarak da kardeşlik den alıp sat ya da benim gibi yaparsın ben de kutulu oyunlar var bitirdikce takasliyorum para vermeden . Birde letgo da bazen çok iyi fiatlar çıkıyor ama sana denk gelmemiş

• letgo,sahibinden buralarda takılan kullanıcıların çoğunluğunu ayak takımı oluşturduğu için kendilerini akıllı sanıyorlar.
  • ßLacKLioN kullanıcısına yanıt
    600 e varsa ben senınkını alabılırım . millet 600 ps3 e çekiyor nerede 600 e ps4 ?
    bimde satılanda 999 a satıldı 599 a değil piyasayı bilmiyorsanız insanları yanlış yönlendrımeyin.
  • ben letgodan baktığımda en ucuz 900'a bulmuştum o parayı vereceğime ithalatçı garantiliyi 1000 tlye aldım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla arkadaslar baktim simdi 1039 lira ya dusmus hepsiburada sitesinde ps4 500 gb ve 1 tane kol ile. Ben detayli bakamadim ama forum dh nin ikinci eline ama oradada 800 civarina gordum iki uc sene kullanilmis cihazlari. Iki yuz lira daha verip hepsi buradadan almak daha mantikli geliyo 600 lira diyen arkadasa bir arkadas kizmis ama sifiri 1039 lira olan urune en ideal 600 lira verilir 800 900 degil iki sene kullanilmis urun. Daha fazlasi kusura bakmayinda kendini zeki zannetmek olur ben sifir alcam

• https://forum.donanimhaber.com/ps4-slim-500gb-599tl-bim-tavsiye--128775776

Hadi yol al abisi

• Hocam valla en iyisini yaparsın buradaki zekiler daha cin olmadan adam çarpmaya çalışıyorlar neymiş ps3 600 Muş ancak senin gibiler o ps3 e 600 verir zaten 😅 adamlar kullanılmış 2.el ürünü sıfırdan pahalıya satıyor piyasayı bilmesek bizi kekliyecekler 1k ya düşmüş ps4 e gidip 900 mu versin adam yani

• ßLacKLioN kullanıcısına yanıt
    bütün konuyu okudum samsun bımde satılan (( 1 )) adet muhtemelen fıyat hatası ,neyse ben senın 2. el makınanı 600 den alabılırım satıyorsan hala
  • 800-850 liraya slimler için ideal fiyat.

Eski kasalar 700-750 olabilir.

• Demekki tam okuyamamissin orada daha da alan oldu ki bu sadece dh de bilenler ayrıca kim bilir kaç tane satıldı. Velhasıl 599 liraya satıldığını gördün ve birsey oldun sanırım... Ayrıca dk başı seninkine 600 vereyim diyip durma papağan gibi ben yurt dışından aldım 2.el olarak.

2 kol fiyatına yanındaki oyunları saysam aa bana sağlam kazık geçirmişler dersin o derece neyse seninle daha tartışmaya girmem piyasada senin gibileri çok iyi bilirim büyük ihtimalle kendin ps4 satıyorsun genelde onlar böyle der çünkü.

• quote:

Demekki tam okuyamamissin orada daha da alan oldu ki bu sadece dh de bilenler ayrıca kim bilir kaç tane satıldı. Velhasıl 599 liraya satıldığını gördün ve birsey oldun sanırım... Ayrıca dk başı seninkine 600 vereyim diyip durma papağan gibi ben yurt dışından aldım 2.el olarak.

2 kol fiyatına yanındaki oyunları saysam aa bana sağlam kazık geçirmişler dersin o derece neyse seninle daha tartışmaya girmem piyasada senin gibileri çok iyi bilirim büyük ihtimalle kendin ps4 satıyorsun genelde onlar böyle der çünkü.

sen kimsinde benı bilecen kendi çapında bir köşede takıl önce,Ps pro satmak amaçlı ilan verdik 1 ay evvel ama burada yamyam çok 12 yıllık ps 3 konsoluyla kafa kafaya takas ısteyenler oldu,vazgeçildi.
    Kazık yemısım kısmına gelınce bizde amazan.de üerinden senin aldıgın fıyatlara aldık merak etme.
    attığın ilanda adamlar yazıyor samsun atakum şubesınde 2 adet satıldgını ,fişi koyanda 1 kişi ,milletin ps4 ü 600 ediyormusya işte slim konsolsa biz 800 e okuturuz seninkini ver bize bik bik ötme.
    600 e bulursun dıyorsan adama 600 e bul ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerMeister_ -- 9 Kasım 2017; 16:15:15 >

• 11 kasımı bekle n11de kuponlar aktif olacak sadece 11 kasım için çek satış takas kısmından çek bulursun
  • Sadece fifa oynayacaksan xbox one al 500 tl ye bile bulursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßoNjoVé

Sadece fifa oynayacaksan xbox one al 500 tl ye bile bulursun.

Hocam xbox one ın ps4 ten ne farkı var ? fifa 18 oynayabiliyormuyum ps4 ten ucuz olduğuna göre bir şeyleride eksik heralde ?
  • 2. El xone lar 500 e bulunuyor. Xone s ve x modelleri çıkınca ilk kasa uygun şu an.

• quote:

Hocam valla en iyisini yaparsın buradaki zekiler daha cin olmadan adam çarpmaya çalışıyorlar neymiş ps3 600 Muş ancak senin gibiler o ps3 e 600 verir zaten 😅 adamlar kullanılmış 2.el ürünü sıfırdan pahalıya satıyor piyasayı bilmesek bizi kekliyecekler 1k ya düşmüş ps4 e gidip 900 mu versin adam yani

Banada mantıklı gelmiyor hocam ben yüzde 90 ihtimalle diğer ay 1039 liraya hepsiburadadan sıfırını alıcam eğer 500 600 e uygun çok fazla yıpratılmamış ps4 bulursam alırım onun haricinde ikinci ele kesinlikle 800 900 1000 vermeyi düşünmüyorum 800 e de zaten bulmak çok imkansıza yakın bişey :D 2-3 senelik cihazada 800 900 vermem. Ben paşa paşa 1039 liraya hepsiburada.com dan alıcam keyfime bakıcam şuan fifa 18 i nereden nasıl temin edebilirim onu düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

2. El xone lar 500 e bulunuyor. Xone s ve x modelleri çıkınca ilk kasa uygun şu an.

Peki ps4 ten ne farkı var hocam ? onu merak ediyorum ben. Niye ps4 ten ucuz..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.