Şimdi Ara

PS4 İçin TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar odamda bu modelin 40'' olanını kullanacağım
    http://www.sony.com.tr/electronics/televizyonlar/w900a-w850a-series

Salon içinse bu 55''
    http://www.sony.com.tr/electronics/televizyonlar/x8500a-series#product_details_default

PS4 ü bugun bimeksten sipariş verdim online olarak,hala faturalanabilir diyo :D Bu TV lerde PS4 performansı nasıl olur ?

• bu tv'leri sormaya gerek var mı tabii 55 inç olanı daha iyi.
  • Playstation için Sony W serisi en iyisidir. Bütçe yüksek ise, Sony W905, bütçe düşük ise Sony W805 öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C_3_

bu tv'leri sormaya gerek var mı tabii 55 inç olanı daha iyi.

En iyi görüntüyü bunlar verirmiş konsoldo galiba öyle duydum 40'' boyutu sorun olmaz degil mi odama alacagım ?

quote:

Orijinalden alıntı: Leon

Playstation için Sony W serisi en iyisidir. Bütçe yüksek ise, Sony W905, bütçe düşük ise Sony W805 öneririm.

Linklerdeki ürünleri aldım,salona hoparlarsoz 4k olanı aldık sanırım W805 olan
  • quote:

Orijinalden alıntı: G.R.I.M.S.O.N888

quote:

Orijinalden alıntı: C_3_

bu tv'leri sormaya gerek var mı tabii 55 inç olanı daha iyi.

En iyi görüntüyü bunlar verirmiş konsoldo galiba öyle duydum 40'' boyutu sorun olmaz degil mi odama alacagım ?

quote:

Orijinalden alıntı: Leon

Playstation için Sony W serisi en iyisidir. Bütçe yüksek ise, Sony W905, bütçe düşük ise Sony W805 öneririm.

Linklerdeki ürünleri aldım,salona hoparlarsoz 4k olanı aldık sanırım W805 olan

odan fazla büyük değilse 3 metre uzaklıkta bakacaksan 40 inç yeterlidir .eğer arada 5-6 metre olacaksa büyük olmasında fayda var çünkü tv ne kadar küçük olursa o kadar dikkatli bakarsın o da gözler için pek sağlıklı olmaz.

• 5-6 metre yok ya sıkıntı olmaz o zaman :D
  • valla bende 42 inç var. 2 metre mesafeden küçük gelmeye başladı bi süre sonra
  • Greatness Awaits a katılıyorumbenimde yaklaşık 2 metreden 46inç tlevizyonum var normal geliyor bazen daha büyükte olabilirmiş diyorum. kısaca ne kadar büyük alırsan sonradan iyiki büyük almışım dersin . bende başta 40 düşünüyordum şimdi iyiki 40 almamışım diyorum baya küçük görünürdü gözüme muhtemelen. 46 ideal bir ölçü bence 46 dan düşük alma okadar para vereceksin sonradan pişman olmazsın muhtemelen ama keşke daha büyük alsaymışım dersin bence.
  • 55" olan kaç TL?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 126 ekran samsung var en fazla 2,5 - 3metre uzaktan oynuyabiliyorum daha uzaktan alışmadığım için tuhaf geliyor oynuyamıyorum özellikle fps multi oyunlarında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9.000tl Ama salona aldık onu odama da 40 inch olanı aldık ama ideal boyut ya 1-2 metreden izlerim odamdakini
  • quote:

9.000tl Ama salona aldık onu odama da 40 inch olanı aldık ama ideal boyut ya 1-2 metreden izlerim odamdakini

Biraz pahalı değil mi, LG'nin 65" 4K lar 8500..

3D işini de zaten ilk getiren LG oldu, ben de 42" kullanıyorum, 3D'den memnunum

Araba fiyatına Televizyonlar da var 82" , ben olsam oyunu takip edemem öyle televizyonlarla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BMO -- 10 Nisan 2014; 21:45:35 >
  • Sony alalım dedik ya,Triluminos ekranı olsun malzeme kalitesi vs vs kaç yıldır sony kullanıyoruz bildiğimizden şaşmadık :D Ama her 2 TV de estetik açıdan harika duruyor,kalitesi de cabası.4K Superlig maçlarını izleriz artık baska alternatif yok :D
  • G.R.I.M.S.O.N888 kullanıcısına yanıt
    Aynen Triluminos iyi yenilik,

Gerçekçilik en önemli etken, Sony zaten çok tanıttı, daha iyisini yapana kadar en iyisi bu herhalde
    Sadece 9.000 normal bir fiyat değil, düşününce bizdeki 42" 3D TV den 5 tane almak demek

Şuan çok iyi bir grafikli oyun yok, o yüzden 4k ya ihtiyacın yok, şimdi PS yi odana alırsın, iyi oyunlar geldiğinde salona taşırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Greatness Awaits

valla bende 42 inç var. 2 metre mesafeden küçük gelmeye başladı bi süre sonra

Aynen bende de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Odamda Rivals ile denedim bugun.Grafik görüntü muhteşem,hatta 4K dan daha iyi görüntü verdi bile diyebilirim çözünürlük uyuşunca :D Şuan 4K yayını geçtim HD yayına bile yeni yeni geçtiğimizi düşünürsek,sonraki nesil ile anca 4K hakkını verir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noatak

quote:

9.000tl Ama salona aldık onu odama da 40 inch olanı aldık ama ideal boyut ya 1-2 metreden izlerim odamdakini

Biraz pahalı değil mi, LG'nin 65" 4K lar 8500..

3D işini de zaten ilk getiren LG oldu, ben de 42" kullanıyorum, 3D'den memnunum

Araba fiyatına Televizyonlar da var 82" , ben olsam oyunu takip edemem öyle televizyonlarla

Para varsa direk 103 inch'lik Bang & Olufsen beovision 4 almak lazım. Türkiye fiyatı stand dahil sadece 147 bin euro Dünyada bunun üstüne tv yok zaten.

• quote:

Odamda Rivals ile denedim bugun.Grafik görüntü muhteşem,hatta 4K dan daha iyi görüntü verdi bile diyebilirim çözünürlük uyuşunca :D Şuan 4K yayını geçtim HD yayına bile yeni yeni geçtiğimizi düşünürsek,sonraki nesil ile anca 4K hakkını verir diye düşünüyorum.

Bu neslin sonlarına doğru anca 4K gelir.

Zaten şuan 1080p oyun yok düzgün, 1440p de anca 5 yıl sonra yaygınlaşır diyebiliriz.

8k oyunlar da güzel olur

PS4 İçin TV

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.