Şimdi Ara

PS4 HDR icin HDMI 2.0 Kablo Önerisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
11.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Az önce mustafa yigit in videosunu izledimde . eski ps4 ler de HDR icin hdmi kablolarini degistirirlerse farki gorurler dedide. herneyse .
    Ben HDMI v2.0 bir kablo arıyorum da bir türlü bulamadım böyle cok pahalı olmayan hatta kullanan varsa önerebileginiz bir HDMI 2.0 kablo varmı ?

tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eski ps4 lerin hdmi çıkışı 1.4 zaten. 2.0 kablo taksan ne olur :D
  • By..Emre kullanıcısına yanıt
    PS4 ve PS4 PRO için varmış HDR. Eğer tv nde hdcp 2.2 portu yoksa kabloyu değiştirmenin bir anlamı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hagiosmann

eski ps4 lerin hdmi çıkışı 1.4 zaten. 2.0 kablo taksan ne olur :D

peki hocam o güncelleme ile gelen HDR ne içjn di ki ? deslemiyecekse eğer neden hdr destegi geldi ps4 e ki 1.4 cikis varsa !!

• By..Emre kullanıcısına yanıt
    Sen yazılanlara kulak asma boşver
    Teknosa'da hamanın 2.0 kablosu var 55 tl bende bir tek orada bulup almıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

tamm hocam hemen bakıyorum teknosaya tesekkurler

• HDR ozelligi icin HDR destekleyen bir TV kullaniyor olman lazim. TV HDR desteklemiyorsa HDMI 2.0 kablo bir isine yaramaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 14 Ekim 2016; 13:34:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: By..Emre

quote:

Orijinalden alıntı: zack06

tamm hocam hemen bakıyorum teknosaya tesekkurler

Hocam ben de izledim aynı röportajı bulursanız buraya da linkini atabilir misiniz?
  • Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    HDR'nin gerçek görüntüsünü görmek için HDR destekli TV lazım ama Full HD TV'lerde grafiksel olarak değişimi görmek için eski PS4'ler için HDMİ 2.0 kablo kullanılması gerekiyor.
  • zack06 kullanıcısına yanıt
    Ne grafiksel degisimi, yok oyle bir sey. 1080p TV'de ister 1.4, ister 2.0 kablo kullan, gorsel acidan en ufak fark olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Ne grafiksel degisimi, yok oyle bir sey. 1080p TV'de ister 1.4, ister 2.0 kablo kullan, gorsel acidan en ufak fark olmaz.

It’s official: Mafia 3 will join the ever-growing list of games that support Sony’s upcoming PlayStation 4 Pro console. Hangar 13’s Studio Head and Creative Director Haden Blackman confirmed as much in an interview with Gadgets 360.

I’m always excited about new technology because it means we can push our art even further. For the PS Pro specifically, we’ll add some graphics upgrades.

Here’s the current list of games that support PlayStation 4 Pro, now including Mafia 3.

Kaynak:
    http://wccftech.com/mafia-3-support-playstation-4-pro-offering-specific-graphics-upgrades/

RELEASED

Mafia 3
    Deus Ex: Mankind Divided
    Uncharted 4: A Thief’s End
    Infamous: First Light
    Middle Earth: Shadow of Mordor
    Paragon
    Call of Duty: Black Ops 3
    The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited
    The Last of Us: Remastered
    The Witness
    Fifa 17
    PES 2017

UNRELEASED

Spider-Man
    For Honor
    Watch Dogs 2
    Days Gone
    Farpoint (PlayStation VR)
    Horizon: Zero Dawn
    Call of Duty: Infinite Warfare
    Call of Duty: Modern Warfare Remastered
    Mass Effect Andromeda
    Final Fantasy XV
    Dishonored 2
    Battlefield 1
    Killing Floor 2
    Rise of the Tomb Raider

https://leadergamer.com.tr/2016/10/08/mafia-3-playstation-4-pro/

• :::LOSTPLANET::: kullanıcısına yanıt
    Ben ne diyorum sen ne diyorsun. Mesaj yazmadan once konudaki mesajlari bir oku.

• Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    Tamam

• Tv'nizde hdr ozelligi yoksa kablo degistirmenize gerek yok. Ps4 pro alsaniz bile hdr ve 4k olmayan bir tvde oynayacaksaniz yine kablo degistirmeniz gereksiz. Bir fark goremeyeceksiniz. Sadece pronun getirdigi grafiksel gelistirmeleri gorebilirsiniz. Kablo gereksiz kisaca yeni tv almayacaksaniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 15 Ekim 2016; 7:59:59 >
  • Teknosa vs hdmı 2.0 kablo satmalarını geç güzel kardeşim. Türkiyede gerçek çakma olmayan yada kutunun üstünde laf olsun diye yazan bir hdmı 2.0 kablo bulman imkansız. Ben bu kablo işini çok araştırdım ps4 pro da ön siparişle satın aldım. Şu an evimde sony 4k hdr tv kullanıyorum. soundbardan tv me media player ve ps4 pro için 3 kablo aldım alttaki linkden yavaş kargo ile bir haftada evime geldi uk amazondan alma nedenim tr bu marka modeli gönderen uk amazon us-de göndermiyor biz arkadaşla 5 kablo aldık aynı kargo içinde geldi mükemmel paketlemeyle amazondaki kabloları çok karşılaştırdık en kalitelisi fiyat per. bu kablo üstelik hdmı 2.1 ve tümünü destekliyor. He bazı arkadaşlar ps4 pro içinden yada mp içinden kablo çıkıyor diyor ama kablo çok önemli kaliteli bir kablo çok şey degiştirir. 3 adet 1 metre 2 adet 1.5 metre aldık tanesi ortalama 45 tl geldiki bu kalitede kablo tr alman imkansız. Birde şu var mesela 1.5 metre 11.20 pound görünüyor kasaya ödeme ekranına gittiginde bu kablo 2 pound falan düşüyor sanırım tr geldigi için ing vergi oranı düşüyor .

https://www.amazon.co.uk/KabelDirekt-Cable-compatible-Highspeed-Ethernet/dp/B004XWEBX8/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1476531256&sr=8-1&keywords=kabeldirekt+hdmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 15 Ekim 2016; 14:46:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ilberhoca

PS4 ve PS4 PRO için varmış HDR. Eğer tv nde hdcp 2.2 portu yoksa kabloyu değiştirmenin bir anlamı yok.

Şu saçmalıgı nereye gitsen yazıyorsun be güzel kardeşim hdcp 2.2 portu nedir yahu hdcp 2.2 kopya koruma protokolu olsa ne olur olmasa ne olur ne alaka var ps4 pro ile bu saçmalıgın sana diger konuda yazdım milleti yanlış yönlendirme. her 4k hdr tvnin bütün hdmı girişlerinde bu vardır. Öyle bir şey yazıyorsunki millette böyle bir port varda olmazsa ps4 pro çalışmayacak.
  • Bir televizyonda HDR desteğinin olup olmadığını nasıl öğreneceğiz peki araştırdım bulamadım sadece HDR nin ne olduğunu yazmışlar
  • Benim 4k tv mde yok ve olmadığı için 4k çözünürlükte çalışmadı ps4 pro. Converter bağlayınca 4k geldi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatihEnesKoc.

Bir televizyonda HDR desteğinin olup olmadığını nasıl öğreneceğiz peki araştırdım bulamadım sadece HDR nin ne olduğunu yazmışlar

link de alttaki listede HDR10 yazan yerde siyah tık varsa destekliyor demektir hocam

http://ca.rtings.com/tv/reviews/by-features/hdr/best
  • oxata kullanıcısına yanıt
    Dostum verdiğin sitede sony/w800c adı geçiyor listede acaba w805c destekliyor mudur?
    http://ca.rtings.com/tv/reviews/sony/w800c
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.