Şimdi Ara

Ps4 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ps4 alacağımda bu hususta nelere dikkat etmem gerekiyor.
    Bunu sormamın nedeni bazı mağazalarda ps4 türkçe işletim sistemi olanda olmayanda aynı fiyata satılıyor bi fark var mı arasında.
    Yardımcı olursanız sevinirim.

Şimdiden teşekkürler yardımlarınız için...

• Türkçe işletim sistemi hepsinde var diye biliyorum. Garanti hususuna çok dikkat edin. Cihazı aldıktan sonra kimler ile muhattap olacaksını bunu iyi seçin. Pal / Ntsc farketmez lakin Ntsc-j asya bölge ps4 alırsan sadece menüde onay tuşu X yerine O olur o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasapovski -- 12 Aralık 2014; 22:52:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: F.Kasap

Türkçe işletim sistemi hepsinde var diye biliyorum. Garanti hususuna çok dikkat edin. Cihazı aldıktan sonra kimler ile muhattap olacaksını bunu iyi seçin. Pal / Ntsc farketmez lakin Ntsc-j asya bölge ps4 alırsan sadece menüde onay tuşu X yerine O olur o kadar.

Yo cihazı Türkiye' den alacağım da bu kurumsal mağazalardan teknosa,bimeks vs..
    sadece mağazalarda türkçe işletim sistemi etiketli olanla olmayan dikkatimi çekti ondan sordum.
  • quote:

Türkçe işletim sistemi hepsinde var diye biliyorum. Garanti hususuna çok dikkat edin. Cihazı aldıktan sonra kimler ile muhattap olacaksını bunu iyi seçin. Pal / Ntsc farketmez lakin Ntsc-j asya bölge ps4 alırsan sadece menüde onay tuşu X yerine O olur o kadar.

Birde aynı mağazada satılmasına karşın birinde sony eurasia garantili etiket var diğerinde yok
    ikiside aynı mı yoksa fark olur mu aralarında
  • nesne_211 N kullanıcısına yanıt
    İşletim sistemi etiketi farketmez. Forumda çoğu kişide Ntsc konsol var bende dahil olmak üzere. Hepimiz Türkçe kullanıyoruz. Sen Ps4'ü alacacağın yere sor Sony garantili mi yoksa Paralel ithalat garantili mi diye. Mesela arkadaşıma mediamarkt'tan 1100 TL'ye paralel ithalat konsol aldık ama mediamarkt'ta 1500 TL'ye Sony garantili konsolda vardı. Ona göre sor garantisini fiyatı ona göre değişir.

• Ya arkadaşlar ps4 kullanıyorum konsol olarak biri bana psn muhabbetini anlatabilir mi? Sanırım parayla üye oluyorsun bunun espirisi nedir bi yardımcı olun üye olsam + larım ne olmazsam - lerim ne ? Saygılar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C_many

Ya arkadaşlar ps4 kullanıyorum konsol olarak biri bana psn muhabbetini anlatabilir mi? Sanırım parayla üye oluyorsun bunun espirisi nedir bi yardımcı olun üye olsam + larım ne olmazsam - lerim ne ? Saygılar

Paralı PSN üyesi olmazsan online oynayamazsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XBOX 360 DASHBOARD HAKKINDA YARDIM
    14 yıl önce açıldı
    Ps2 için tv hakkında
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanunal

quote:

Ya arkadaşlar ps4 kullanıyorum konsol olarak biri bana psn muhabbetini anlatabilir mi? Sanırım parayla üye oluyorsun bunun espirisi nedir bi yardımcı olun üye olsam + larım ne olmazsam - lerim ne ? Saygılar

Paralı PSN üyesi olmazsan online oynayamazsın.

Başka bi muhabbeti yok mu peki ? Bide üyeliği aldık diyelim bedava oyun veriyorlarmış falan şaşırdım

• quote:

Psn üyelik ücretsiz. demoda indirebiliyorsun fakat online oynamak istiyorsan
    ücretli. Yanlışım varsa bilen arkadaşlar düzeltsin aylık 20 tl yıllık 100 tl veriyorsun her ay bedava oyun veriyorlar
    Üyeliğin devam ettiği sürece oynayabiliyorsun
  • quote:

İşletim sistemi etiketi farketmez. Forumda çoğu kişide Ntsc konsol var bende dahil olmak üzere. Hepimiz Türkçe kullanıyoruz. Sen Ps4'ü alacacağın yere sor Sony garantili mi yoksa Paralel ithalat garantili mi diye. Mesela arkadaşıma mediamarkt'tan 1100 TL'ye paralel ithalat konsol aldık ama mediamarkt'ta 1500 TL'ye Sony garantili konsolda vardı. Ona göre sor garantisini fiyatı ona göre değişir.

Kardeşim öncelikle ilgin için ve vakit ayırdığın için teşekkür ediyorum
    bide bu cihazıl pal veya ntsc olup olmadığını kutunun altındaki dünya logosuna
    bakarak mı anlıyoruz. Eğer dünya logosunun üstünde 2 yazıyorsa Pal mış bu doğru mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: nesne_211

quote:

ücretli. Yanlışım varsa bilen arkadaşlar düzeltsin aylık 20 tl yıllık 100 tl veriyorsun her ay bedava oyun veriyorlar

Tamamdır tez zamanda psne üye oluna ozaman teşekkürler bi de mutlaka oyna diyeceğiniz multiplayer bi oyun yazıverin hayrına

Pal kutularda yanlış hatırlamıyorsam iki kutu var. Ana kutuyu ambalajın içinden çekip çıkarıyorsun. Ntsc kutularda öyle bir şey yok. Bu da bir ayrımdır.

• Oyunların hangileri HDD'ye kurulabiliyor beyler? 250 lira oyuna verip çizik olmasın diye kutsal emanet gibi saklamak stres kaynağı olmaz mı yoksa?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nesne_211

quote:

Tamamdır tez zamanda psne üye oluna ozaman teşekkürler bi de mutlaka oyna diyeceğiniz multiplayer bi oyun yazıverin hayrına

Valla kardel ben multiplayer engelliyim hiç oynamıyorum ama third person shooting(TPS) oyun öner dersen
    THE LAST OF US tan başla derim.

• quote:

Pal kutularda yanlış hatırlamıyorsam iki kutu var. Ana kutuyu ambalajın içinden çekip çıkarıyorsun. Ntsc kutularda öyle bir şey yok. Bu da bir ayrımdır.

Kardeş başka dikkat etmem gereken birşey var mı
    hani sıkıyorsam özür ama 1 kere alacağım cihazı bari içime sine sine alaayım diyorum
    Hiç sorun yok istediğiniz kadar sorun. Dediğim gibi alacağınız yere sorduklarımızı sorun ve alacağiniz yeri bize söyleyin fiyatı falan. Önemli olab sorun oldu mu muhattap olacağınız insan bulmak alacağınız yer çok önemli.

• quote:

Hiç sorun yok istediğiniz kadar sorun. Dediğim gibi alacağınız yere sorduklarımızı sorun ve alacağiniz yeri bize söyleyin fiyatı falan. Önemli olab sorun oldu mu muhattap olacağınız insan bulmak alacağınız yer çok önemli.

bugün sordum bimeksten 1499tl 70 tl kampanya indirimli 75 tl de hediye çeki ve pes 2015 hediyeli. böyle kutuyu kurcaladım türkçe işletim sistemli ve sony eurasia garantili etiketi yoktu.
    Teknosa ya gittim oda 1499 fiyat çekti türkçe işletim sistemi ve sony eurasia garantili etiket vardı oyun hediyesi yok orda benim kafa çok affedersin kerane oldu bi ali cengiz oyunu mu var da bişey anlamadım

Sanmam bazen kampanya yapabiliyorlar. Az daha araştırın n11.com'dan falan sony garantili cihazlar satılabiliyor.

• Pal al

• quote:

Sanmam bazen kampanya yapabiliyorlar. Az daha araştırın n11.com'dan falan sony garantili cihazlar satılabiliyor.

Kardeş valla hakkını helal et. Esir aldım seni ya.
    Ben pek internetten alışverişe güvenmiyorum valla arızalı mal kitliyorlar sonra çıkamıyorsun işin içinden.
    Ben en iyisi senin o söylediklerini sorayım direk sony eurasia garantili mi yoksa paralel mi diye. Sony se
    O bimekste gördüğüm oyun hediyeliyi alayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.