Şimdi Ara

PS4 Görüntü Kesilmesi Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Dün ikinci el PS4 aldım. Fiyat olarak 860TL. 1.5 daha garantisi var. Bir adetde dualshock var. Elimdeki HDMI VGA dönüştürücü ile bağladım görütntü geliyor fakat belli bir süre sonra görüntü gidiyor cihaz hala açık ama. Bu problem cihazdan mı kaynaklıdır convertardan mı? Ona göre ya götürüp veriyim yada forumdaki arkadaştan convertırı alıyım. Teşekkürler.



  • Merhaba, hdmi ile test edin bence. Aynı problem varsa makinadandır neticede. PS4 ü çok uyguna almışsınız. Güle güle kullanın...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Converter ps4'te güç almadan çalışmıyor. 5v'lık bir güç girişi olması lazım converterda bir ucu usbli. Ve ya prize girecek şekilde farketmez. Ben forumdan bu linktekini aldım sorunsuz kullanıyorum aylardır.http://forum.donanimhaber.com/m_90169063/tm.htm

    Ayrıca yukarıdaki arkadaş bahsetmiş önce hdmi ile deneyin. Sıkıntı olmazsa dönüştürücüdendir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S?jer -- 5 Kasım 2015; 13:15:45 >
  • Hocam onu öğrendimde. Benim converterda giriş yok yenisini alacağım sormak istediğim PS4 lerin böyle bir sorunu varmı acaba sık karşılaşılan çünkü converter bana gelene kadar 2-3 gün geçer. Ondan sonrada ürün arızalıymış diye götüremem. Malesef burada HDMI deneyeceğim birşey yok.
  • PS4lerin ilk serilerinde hdmi girişiyle ilgili sıkıntılar vardı diye hatırlıyorum. O verdiğim linkteki arkadaş eğer ürün görüntüyü veremezse iade alıyor . Bir tanıdığında felan lcd tv vardır illa onlarda da olsa hdmi ile dene derim yoksa ps4 mü dönüştürücü mü sorunu anlayamazsın. Ps4'ün 1.5 yıl garantisi varsa eski seri değildir. Bence dönüştürücü sıkıntılı. Ama yine söylüyorum herhangi bir ürün almadan bir şekilde hdmi ile dene cihazı. Hatta bulunduğun yerde Sony Center varsa oraya gidip derdini anlat onlar bile dener hdmi ile.
  • Tamam bakıyım o zaman. Başka denemem gereken neler var söylermisiniz? Ps4 sistemlerine yabancıyımda.
  • HDMI ile bağla dönüştürücüdendir o

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.