Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (3364. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Noxite , Arwen Undomiel Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 11 Misafir (4 Mobil) - 9 Masaüstü4 Mobil
5 sn
182.774
Cevap
830
Favori
6.409.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
117 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
13. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 33623363336433653366
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emrecyln

Larsson sbc yapmaya değer mi ?

İkon istemeyen ikon sbc'lerin içinde belkide en iyisi.Tek kusuru 3* skill.Pişman etmez bence...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

İnanamiyorum gercekten inanamiyorun. 10 win 7 maglubiyet saka gibi gercek olamaz yani boyle bir sey.

Cidden 2 senedir bu kadar igrenc baslamamistim helal olsun baska kelimem yok

Mertens i de simdi satiyorum hayatimda bu kadar aptalca bir fiyata boyle bir oyuncu almamistim. Mertens in 86 olani bununla ayni isi yapiyordu zaten. Pas bile veremiyor ya.

Dönüyorum yine Icardi'ye gozunu seveyim İcardi'nin.

Mertens konusunda uyarmıştım

• SofistikAdam kullanıcısına yanıt
    Mane

• 86lik ortasaha olan rijkaard i deneyen oldu mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: atabrkk

600k var yatırım önerileri verebilir misiniz?

81 82 bilindik liglerden if toplıyabilirsin.
    max 11.5 12k vererek
  • 4-3-2-1 Custom taktik verebilicek varmı ?
  • GrkmAdr G kullanıcısına yanıt
    30k lik kadro ile div 10 dan baslayip div 2 ye kadar gelmistim kosede para vardi ama kullanmiyordum neyse kadroyu bozdum 30 k lik olani 1 milyonluk kadro kurdum div 2 den 5 e kadar dustum acayip giden 30k lik kadroyu bozduguma bin pisman oldum kadrom resmen dibe vurdu degisiklik yapinca iyi giden kadroya degisik bi oyuncu ekleyince if felan sistem devreye giriyor

• Fortescue kullanıcısına yanıt
    Çift forvetin sağında denedim 20 maç 29-30 tane gol attı.Yıkılmıyor pasları şutları pozisyona girmesi çok iyi Div 1 performansıdır.Hafta sonu liginde kadron iyi seviyedeyse alıp oynatabilirsin rakipleri inanılmaz şaşırtır hunter bastığın zaman gol kaçırmıyor.Kadron ortalama ise hafta sonu liginde maalesef top göstermezler tavsiye etmem.Benim kadro belli seviyede güzel 90 Rooney ile çift forvet yaptım mükemmel ikiside ama Wl de oynatmıyorlar o yüzden bende kullanmıyorum.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobadilla -- 31 Mart 2018; 16:32:9 >
  • Önümüzdeki hafta, hafta sonu ligine katılırsam eğer ayın ilk wlsini mi yoksa ikinci wlsini mi oynamis olacagim beyler?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DjarumBlack-

Önümüzdeki hafta, hafta sonu ligine katılırsam eğer ayın ilk wlsini mi yoksa ikinci wlsini mi oynamis olacagim beyler?

1. Hafta hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prime Petit'i acik arttirmadan satisa koydum minimum price belirlemeyi unutmusum. Hayatimin zararini edicem sanirim.

Iyice hevesim kacti simdi gecen gun de 87 Quaresma diye gittim 55k ya 86 olani aldim 😂 Beyin yanmis benim hala oyun moyun kovaliyorum ahah

• Aylıkta Elite olduk bir şey çıkacağında da değil. Gerçekten ilk defa bu kadar zorlandığım bir WL oldu. Her gelen rakip çok iyiydi kadrosu güçlü olan da güçsüz olan da.

Tackle yapıyorum topu dikiyorum kafa topuna çıkıyorum uzaklaşmıyor. Iconlar resmen topu çekiyor kendine.

Mental olarak ciddi anlamda yoruldum kafamı soğuk suya soksam buhar çıkar . Birçok maç da 120 ye kadar uzayınca fena şeyler oldu. Son 2-3 haftadır ne zaman fark 2 olsa oyun hep dönüyor normal değil bu. Kadroyu satmayı düşünüyorum ama TOTS ligler bittiğinde geliyor. Daha çok var yani.

Mertens'i satıp bir de Hernandez deneyeceğim. Mertens iyi güzel 36 maçta 35 golü var ama hızlı olmasının bir avantajını hiç göremedim WL boyunca.

Benim pressure 60 aggresion 65 ama rakibin defansı öyle bir basıyor ki sırtımı bile döndürtmüyorlar bu adamların pressure 100 olması lazım yoksa normal değil yani bu şekilde bir defans. Hani oyunu bilmeyen biri olsam custom tactics de her şeyi sonuna kadar çekmiş diyeceğim ama yok pressure 100 olsa adamlar çabuk yorulur o da yok.

Şunu da söyleyeyim bu oyunda Sağ bek olarak asla Valencia'dan şaşmayın gerisi yalan abi. Birthday Peres falan hepsi yalan dolan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 31 Mart 2018; 16:48:18 >

• 5 aydır WL gidişatım 1 maç win 1 maç lost 1 maç win 1 maç lost hiç şaşmıyor " 1 win 1 lost "..takım .kondisyonu basıp kaybettiğim her maçın ardından %95 kondisyon ile 2. Maça çıkıyorum Win alıyorum...hadi 2. Macıda kaybedeyim 3. Maça %89-90 kondisyon ile çıkıp 120 dk bitmeyen enerji ile kazandığım maçları bilirim...dengeli oyun yapmış fifa mühendisleri her hafta 40/19-20-21 böyle gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiu_jitsu1905 -- 31 Mart 2018; 16:52:20 >
  • Su an Petit 599k olmus eger ucuza gidecekse de yabanciya gitmesin son 6dk'si satisin. Ilgilenen varsa takip etsin belki ucuza kaparsiniz benden 😁 insallah 970k falan gider ama hic sanmiyorum bendeki bu sanssizlik varken 700k ya bitse sasirmam

• 900k ya gitti Petit. 130k zarar ettim transfer komisyonuyla..

Bir daha hayatta bulasmam Icon oyunculara.. 130k zarar nedir abi...

• Cenk Tosun'un IF kartı muazzam olmuş bence. Pahalı kadrosu olmayanlar düşünebilir. Sırtı dönük top saklıyor ters ayağı çok iyi dribling yapabiliyor ve şutları Bam bam resmen. Kafa topları da cabası. Şu EA bir de adamın yüz şeklini güncellese artık, Premier lig oyuncusunun yüzü nasıl güncellenmez anlamış değilim.
    hocam en düşük buy now u 940k şuan pazarda.Neden bid ile sattınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: gio88

hocam en düşük buy now u 940k şuan pazarda.Neden bid ile sattınız

Ayarlarken yanlislikla fiyati belirlemeden bastim. 930k ya satiliyor alsam mi onu bir daha acaba 😐 fiyati dusecek gibi daha sanki.

Zarar ettin zaten hocam daha girişme bence.Bence çok düşmez o kart.
  • 
Sayfa: önceki 33623363336433653366
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.