Şimdi Ara

PS4 Fifa 15 Ultimate Takımım silindi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2 gün önce Fifa 15 Ultimate Team de maç oynarken maç bittikten sonra bi anda hata verdi ve ultimate team den atıldım. Daha sonra tekrar Ultimate Team e girmek istedim fakat yeni bir takım yaratmamı istedi. Ben olayı ilk başta anlamadım noluyoruz oldum çünkü sonuçta yaklaşık 600-700 tl harcayarak bi takım yarattım ve bi anda ortadan kayboldu takımım. Ea games ile konuştum ve sorunu düzeltebileceklerini söylediler fakat bugün bana bi mail geldi ve mail aynen böyle

Dear Customer,

We are contacting you to notify you that we have found your FIFA 14 account to be in violation of our Terms of Service.

Your account has once again been found to have been involved in purchasing FIFA Coins from a third party service. Purchases of FIFA Coins from these services are not allowed.

As this is the second time your account has been found to be purchasing FIFA Coins, we have deleted your FIFA Ultimate Team. However, as a sign of goodwill, we have refunded any FIFA points you have purchased. This is a one-time goodwill gesture which we will not repeat. No further compensation will be granted related to this sanction. Please note that for any future violation you will not be reimbursed for any purchases already made on FIFA Ultimate Team.

You can read more about the effects and EA’s policy regarding coin buying here:http://help.ea.com/en/article/fighting-cheaters-in-fifa-how-you-can-stay-safe/

As previously advised, you may violate the Terms of Service if, as determined by EA in its sole discretion, you:

Buy, sell, transfer or auction (or host or facilitate the ability to allow others to buy, sell or auction), or offer to transfer, sell or auction, or buy or accept any offer to transfer, sell or auction, any game Account or game Content, including (without limitation) game characters, character attributes, items, objects, currency, credits or copyrighted material, or any other intellectual property owned or controlled by the Services, or our licensors, without first obtaining our express written permission, nor may you encourage or induce any other player to participate in such prohibited transaction(s).

Our penalty system is cumulative. This means, as you have ignored our previous warning, the next instance you purchase Coins will result in you no longer being allowed to participate in FIFA Ultimate Team or any other on-line aspect of your FIFA title. If you continue to violate our Terms of Service in any way, the penalty applied will increase in severity and may ultimately result in permanent account closure.

Should you wish to review our Terms of Service they can be found here:
    http://tos.ea.com/legalapp/WEBTERMS/US/en/PC/

If you feel you have received this sanction in error, please contact us at Accountdisputes@EA.com

Thank you for your understanding in this matter.

Yours sincerely,

EA Terms of Service

Allah aşkına bi yardım edin sizce ne yapmalıyım. O kadar para harcayıp kurduğum takım şimdi yok...

• coins almak yasaklandı arkadaşım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ikinci kez coins aldigin icin takimin silinmis. Ama iyi niyet gostergesi olarak aldigin fifa pointsleri vermisler bir seferligine. Bir dahakine komple banlanacaksin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer coins alarak yaptıysan üzgünüm yapacak hiçbirşey yok
  • Geçmiş olsun. Parayla takım kurup karşıma çıkanlara da gıcığım oluyor hep nedense. Hiç üzüldüğümü söyleyemeyeceğim. Sen de bizim gibi bileğinle takım kurarsan oyunu daha sağlam oynayacağından eminim.
  • Adamlar net yazmis. Cok sertler valla okurken titredim :)

600-700 lira... yazik degil mi yahu su paraya. Ben bes kurus harcamadan div4 e geldim.

Parayla kurulan takimdan nasil zevk aliniyor acaba. Merak ediyorum.

Asil zevk nerede biliyor musun :) hic para harcamadan emeginle kurdugun takimla, para harcanmis takimi yerle bir etmek :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 15 Ekim 2014; 13:18:20 >
  • Arkadaşlar coins satın almak derken fifa points satın aldım fakat onu da hala geri vermediler yaklaşık bi 10000 fifa points vermeleri gerekir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Semusay S kullanıcısına yanıt
    Silinmenin sebebi Fifa Points alman degil
    Başka bi internet sitesinden coin almıssın direk sebebi bu.
  • doğru doğru şimdi hatırladım benim kuzen tutturdu abi böyle böyle diye bizde almıştık offff işte çocuğun aklına uyarsak olacağı bu e peki şimdi ne yapmam gerekiyor acaba kaç points geri vericekler bi ton soru var aklımda
    Satın aldıgın Fifa Points varsa tamamının geri verildiğini solemişler.Ulasmadıysa hesabınıza mail atarak sorun.
    Bşka sitelerden aldıgınız coinler tabiki geri verilmicek
  • ya onlar verilmesin bi hata var orta da bi yanlış yapmışız onu düzeltmesinler ama kendilerinden aldığım fifa pointsleri vermelerini söyledilerse versinler ama ne zaman nasıl bunları sormam lazım bi türlü iletişim kuramıyoruz :(
    Aldıgın maile i cevaplayıp sor direk
  • yok cevap atılmıyor oraya... oyundan soğudum iletişim kuramıyoruz puanları yüklicez diyolar yüklemiyolar ya bi de hani nereye yüklicekler ben yeni bi takım mı yapıcam onu bile bilmiyorum ne yapacağım konusunda en ufak bi fikrim yok
  • Coins satın aldıgını nasıl anlıyo ea farz et yanlıslıkla koydum oyunucuyu
  • adam diyo ki sen benim verdiğim fiyatın üstünde bi oyuncu satamazsın satarsan böyle yasaklar listesine girersin ya o hata kabul ettik ama puanlarımı da vermiyo ki şu anda :( valla soğudum oyundan ya ayrıca benim anlamadığım bir diğer konu madem coins almak yasak neden bu coins satan siteleri kapattırmıyorsun arkadaş ayrıca beni uyardıklarını söylüyorlar ben öyle bi uyarıyla da karşılaşmadım çok ilginç gerçekten ya altı üstü 100000 coins satın aldım diye başıma gelenlere bak valla şoktayım ki şu var en çok merak ettiğim bu oyun çıkar çıkmaz ronaldoyu messiyi kadrosuna katanlar nasıl katıyor acaba ... Bu sorunun cevabını veren yok işte türküz ya bize o yüzden böyle davranıyorlar buldular garibanı eziyolar misali
    Olayın türklükle alakası yok.Fifa 14 te baya büyük bi youtuber ın hesabıda silindi,muhtemelen yakaladıklarını siliyorlar.
    Uyarı olarak mail atmışlardır gözünden kacmıs olabilir
    Site kapattırmak okadar kolay değil hukuki sebeplerinin olmaları lazım ve muhtemelen yok.
    Fifa puanalrı için mail atıp ulaş iade ederler.
  • Ya bu adamlar benimle dalga mı geçiyor sizce ?

Gönderdikleri mail bu fakat ben fifa 15 çıktığından beri fifa 14 oynamadım bu 1 bir diğer konu ise fifa 14 te puan haricinde hiç bir şey satın almadım çünkü böyle bir olay olduğunu bilmiyordum bile bu nasıl bir saçmalık kafayı yedirtcekler bana en sonunda...

Dear Customer,

We are contacting you regarding our previous correspondence concerning the detection of Coin Buying on your FIFA 14 account. We would like to clarify that the instance occurred in FIFA 15 and not in FIFA 14.

We recommend that you review the following article in order to avoid further breaches of our Terms:http://help.ea.com/en/article/fighting-cheaters-in-fifa-how-you-can-stay-safe/

Yours sincerely,

EA Terms of Service

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Semusay -- 16 Ekim 2014; 11:34:33 >

• geçmiş olsun adamım
    Pardon yanlışlık olmuş fifa 14te değil 15te almışsın coini diyor kabaca
  • Obarey adamlar ciddiymiş

Yanlışlıkla oyuncuyu pahalıya koysak, biri de alsa mıçtık

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.