Bildirim
Ps4 Fan temiziliği (Garanti)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sony Euro garantili ise konsolunuz fatura ve garanti belgesi ile Resmi SONY Yetkili serivisine cihazı Yüksek fan arızası tamiri şikayeti var diye bildirin. 7 iş günü içinde size dönüş yaparak yenisi vereceklerdir.
Eğer Sony euro garantisi yok ise bizimps var istanbulda orada bakım onarım işlemi yaptırabilirsiniz. İzmir içinde bildiğim bir yer yok._____________________________ -
Benim ps4de herhangi bir arıza yok sadece tozlandığı için açıp temizleme riskine girmek istemiyorum garantisi bozulmasın diye o yüzden servis temizler mi onu merak ettim _____________________________ -
Karşıyaka da benim gittiğim bir yetkili servis var. Dualshock 3'ün tetik arızası için birde iki kolun pilleri yeniletmiştim. Malum piyasada orjinal Dualshock 3 bulmak artık zor, size ters kalmıyorsa bir uğrayın nezih bir yerdi. _____________________________ -
internette sony eurasia yetkili servisi yazınca karşıyaka çıkıyor küçük bir dükkan orası sanırım.
Bir arayıp sorucam artık çünkü kendim açıp temizleyebilirim ama ne olur ne olmaz diye gidip serviste yaptırayım._____________________________ -
Ne kadar aldılar hocam benimde ds4 analoglar sorunlu yenisi en az 300 tl fiyatlar uygunsa yaptırayım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
Hızlı