Bildirim
PS4 Eject tuşu çalışmıyor.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Dünden beri sanki benimkinde de bir sıkıntı var, dün gece denedim çıkarmadı konsol üzerinden kumanda ile çıkardım, bugün de biraz uğraştırdı. Bu 2 denememden sonra tekrar denemedim, şu an deneme fırsatım da yok. Umarım kronik bir sorun yoktur. _____________________________ -
Aynı sorun bende de var.Bence cihazın en kötü yanı tartışmasız tuşları olmuş fiziksel olarak basana kadar canım çıkıyor bazen çalışmıyor... _____________________________ -
Ben de az önce 3-4 kere denedim vermedi diski ds4ten çıkarttım. Sonra fifa oynadım oyunu kapattım tuşa bastım bu sefer çıktı disk. Donanımsal olsa hiç çalışmaz gibi geliyor bana. Sanki yazılımsal gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Benimkindede aynı sorun var. Options a basarak açıyorum _____________________________ psn :knockout3506 -
quote:
Orijinalden alıntı: schneemann
Benimkindede aynı sorun var. Options a basarak açıyorum
Bu kadar kişide olması şaşırtıcı. Yabancı forumlarda çok kişi var özellikle. Biri 1.51 Update sonrasında çalışmamaya başladığını yazmış doğruluk payı olabilir
13 aralıkta ilk partiden alanlardanım hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. _____________________________ Maybe Someday... -
Bende sorun mevcut değil ama büyük ihtimal yazılımsal bir sorun...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ harman/kardon avr 360 harman/kardon HKTS 210 Sub-bass JBL CS360 xcite 5 Satellite -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Lucky Luciano
quote:
Orijinalden alıntı: nibbleArt
Bende sorun mevcut değil ama büyük ihtimal yazılımsal bir sorun...
Bana da öyle geliyor çünkü donanımsal olsa hiç çalışmaz tuş
aynen birde dendiği gibi 1.51 FW'en sonra olmuş zaten çoğu kişide. Yakında yeni bir update gelir._____________________________ harman/kardon avr 360 harman/kardon HKTS 210 Sub-bass JBL CS360 xcite 5 Satellite -
Cihaz yeni ama pek update gelmiyor neden acaba. Bence çok eksiği var.
adamlar harıl harıl üretmeye çalışıyor updatele ilgilenmiyolar bence :P _____________________________ Psn: proxima1986
-
-
Bende tusun yerine parmagimi tam getiremedigimi saniyordum.
Megersem sorun tustaymis.
Yazilimsalsa cozulur..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
INCELEMELERIM:
-(YENI) HTC DESIRE HD INCELEMESI TURKIYE FORUMLARINDA ILK!)
-(YENI) XBOX KINECT INCELEMESI (TURKIYE FORUMLARINDA ILK!)
-(YENI) XBOX S(lim) 250 GB INCELEME (TURKIYE FORUMLARINDA ILK!)..
-LG VIEWTY INCELEME (TURKIYE FORUMLARINDA ILK!)...
-
Hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. _____________________________ -
bibuçuk aydır ps4 kullanıyorum hiç eject tuşuna basmadım :) _____________________________
-
ben de oyunları dijital aldığım için eject e basma gereği duymadım,
yanlız bluray ve eject tuşuyla ilgili sorun varmış gerçekten sanırım... umarım kimseye bu sıkıntılar denk gelmez..._____________________________
psn: ll_renzokuken_llgt: vRENZOKUKENv -
quote:
Orijinalden alıntı: 0limpiyat
bibuçuk aydır ps4 kullanıyorum hiç eject tuşuna basmadım :)
Benimde 1 ay oldu nerdeyse hic kullanmadim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ PSN ID:cahit_999 -
Eski p4umde bir kere basmistim yenisi geleli uc gun oluyor daha basmadim bugun biraz deneme yapayim
zaten ortada tuş yok ki :D
tuşa basar gibi basmayın arkadaşlar. parmağınızı aşağı-yukarı gezdirirseniz algılıyor._____________________________
Last of Us | God of War | Resident Evil | Legend of Zelda | Silent Hill | Prince of Persia | Golden Axe
Benzer içerikler
- ps5 görüntü gelmiyor
- ps5 dikey stand
- bu içerik kullanılamıyor bu içeriği başka bir konsolda kullanıyorsunuz
- ps4 klavye mouse destekleyen oyunlar
- cfi kodu nedir
- ps6 ne zaman çıkacak
- en iyi ps5 oyunları
- sony televizyon neden yok
- darksiders 4
- rom açılımı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler