Şimdi Ara

PS4 Eject tuşu çalışmıyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
4.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: venomstr

zaten ortada tuş yok ki :D

tuşa basar gibi basmayın arkadaşlar. parmağınızı aşağı-yukarı gezdirirseniz algılıyor.

Orada fiziksel bir tuş yok bildiğim kadarıyla. Dokunmatik değil mi orası ben mi yanlış biliyorum hiç dikkatli incelemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

tuşa basar gibi basmayın arkadaşlar. parmağınızı aşağı-yukarı gezdirirseniz algılıyor.

Orada fiziksel bir tuş yok bildiğim kadarıyla. Dokunmatik değil mi orası ben mi yanlış biliyorum hiç dikkatli incelemedim.

On-off tuşuyla aynı işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Algılamayınca ben orayı dokunmatik olmadığını sanmıştım baya bi bastırıyodum bunu öğrendiğim iyi oldu.

• Merhaba arkadaşlar benimde 2 hafta önce aldığım cihaz bu akşam itibari ile eject problemi yapmaya başladı
    Problem sanki makina Disk çıkarıyoruz gibi devamlı ses yapıyo cd yuvasına bluray takmıyorum hiç bluray oyunda oynamadım hep dijital oyun kullandım varmıdır başına gelen başka bi arkadaş yada çözümünü bilen :) okadar hevesle aldık 3 günde bf fifa zor indi başımıza gelene bak Allahtan garantili aldık

• http://m.youtube.com/watch?v=aYpw112Cg8U
    Sorun aynen bu şekilde arkadaşlar

• maximum54 kullanıcısına yanıt
    Bende böyle bir problem yok sadece ara sıra eject tuşu çalışmıyor. İnternette biraz araştırın çözüm bulamazsanız garantiye verin

• quote:

Orijinalden alıntı: Lucky Luciano

Bende böyle bir problem yok sadece ara sıra eject tuşu çalışmıyor. İnternette biraz araştırın çözüm bulamazsanız garantiye verin

Araştırdım ama bişi bulamadım akşamki bakımdan sonra oldu malesef

Videoyu koyan elemanın ps4'ünü yenisiyle değiştirmişler.
    Yazılımsal bir problem olmasını umuyorum bende ancak yazılımsal bir sorun için ürün değiştireceklerini zannetmem..

"Hi folks, I went to a Sony store, and I told my problem then they replaced my PS4. Now, my PS4 is working perfectly. "
  • Arkadaşlar arızayı hallettim
    Makinayı yerinden kaldırıp alttan bi çaktım düzeldişaka gibi ama gerçek şu anda herhangi problem yok bazen dayak işe yarıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: maximum54

Arkadaşlar arızayı hallettim
    Makinayı yerinden kaldırıp alttan bi çaktım düzeldişaka gibi ama gerçek şu anda herhangi problem yok bazen dayak işe yarıyo

öncelikle, herkez ps4 ü cizilcek diye titizlenirken senin makineyi yumruklaman gercekten menedar olmuş şaka bi yana sorunun çözüldüğüne sevindim. nedir bu ps4 den çektiğimiz. bulup alması bi dert aldıkdan sonra kullanması ayrı dert..

• çok şükür benimkinde sıkıntı yok. zaten basmaya da gerek yok. iphone dokumatiği gibi hafif dokunmayla veriyor cd yi.
    1500 tlik makinenin dayak ile düzelmesi gayet güzel . En iyisi Ps4 slim'i beklemek bütün sorunlarından arındırılmış şekilde almak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

quote:

Arkadaşlar arızayı hallettim

öncelikle, herkez ps4 ü cizilcek diye titizlenirken senin makineyi yumruklaman gercekten menedar olmuş şaka bi yana sorunun çözüldüğüne sevindim. nedir bu ps4 den çektiğimiz. bulup alması bi dert aldıkdan sonra kullanması ayrı dert..

Yumruk atmadım ya hafif bi sarstım diyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: theoki

1500 tlik makinenin dayak ile düzelmesi gayet güzel . En iyisi Ps4 slim'i beklemek bütün sorunlarından arındırılmış şekilde almak.

Doğrusu beklemek ama arkadaşlarımın çogu almış bf fifa atarken ben 1 ay zor bekledim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximum54 -- 29 Ocak 2014; 4:01:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: b_Lu_E

Yazılımsal bir problem olmasını umuyorum bende ancak yazılımsal bir sorun için ürün değiştireceklerini zannetmem..

"Hi folks, I went to a Sony store, and I told my problem then they replaced my PS4. Now, my PS4 is working perfectly. "

Kardeşim benim bildiğim 30 gün içinde herhangi bi arızalı makina değişimi yapılıyor en azından playstation türkiye garantisi bu şekilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximum54 -- 29 Ocak 2014; 4:04:16 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: b_Lu_E

Kardeşim benim bildiğim 30 gün içinde herhangi bi arızalı makina değişimi yapılıyor en azından playstation türkiye garantisi bu şekilde

iyide hocam makina yok , millet amerikada değiiştirir tabi heryer ps4 :)
  • bende de oldu ama benim yaptığım sorun yüzünden diye çok takmadım.

bluray film takıp izlemeye başladık sonra filmin ortasında zart diye çıkarınca orda bi kafayı yeme durumu oluyor. Çok kafaya takmamak lazım.

açıkçası arkadaşlar taa pioneerin çıkardığı bu tarz cd dvd okuyuculardan beridir bu aletlerin nasıl çalıştığını falan gözlemliyorum. açıkçası sony bu konuda biraz aşmış kendini. şöyle bir test yapın anlarsınız. cdyi takmaya başlayınca mekanizma sesi gelmeye başlıyor ya işte tam o anda cdyi çıkarın mekanizma hemen duruyor.

eskiden o alet orda 10 15 saniye kadar cd giriyor diye bekleyip dururdu şimdilerde böyle değil.

biz sadece tak çıkar oyna olayına fazla alıştık ps4 bunu hemen yapamıyor. belki de yapması gerekmiyor bilmiyorum ama eğer bununla ilgili abartı sıkıntı var diyorsanız da yazılımsal olduüu kesin bana göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: qdosahame

quote:

quote:

Algılamayınca ben orayı dokunmatik olmadığını sanmıştım baya bi bastırıyodum bunu öğrendiğim iyi oldu.

Dostum az önce eject tuşuna bastım ps3te ki gibi bip sesi geldi. Önceden bu yoktu sanırım yeni updatele birlikte geldi. Bip sesi geliyor ve diski veriyor dene istersen

• quote:

Orijinalden alıntı: Lucky Luciano

quote:

Orijinalden alıntı: qdosahame

quote:

quote:

Dostum az önce eject tuşuna bastım ps3te ki gibi bip sesi geldi. Önceden bu yoktu sanırım yeni updatele birlikte geldi. Bip sesi geliyor ve diski veriyor dene istersen

Hmm denerim zaten orayı pek kullanmıyom artık.Teşekkürler bilgi verdiğin için.

• Lucky Luciano kullanıcısına yanıt
    Bip sesi bugün update sonrası bende de ortaya çıktı. Kıllandım ilk başta ama sanırım bir sıkıntı teşkil etmiyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.