Şimdi Ara

PS4| Dijital Oyun Kardeşlik-Satış-Takas Grubu [İlk Mesajı Okuyunuz] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
55.545
Cevap
405
Favori
1.612.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
138 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tr psnden oyun alıp deneyen var mı? Aldığım killzone kitli görünüyor, resmi çıkışlar beraber mı açılacak ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • K U N kullanıcısına yanıt
    Baska bir sorun gib duruyor, psnler aktif. Kardeslikle mi aldin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dunyao

Baska bir sorun gib duruyor, psnler aktif. Kardeslikle mi aldin

hayır kardeşlikle almadım sadece benim makinede aktif.Oyunu satın almıştım pc üzerinden
  • Acmaya calistiginda verdigi hata mesajini yazar misin ? Hic duymadim boyle bir sorun, zaten hesabin primary oynatmama gibi bir durumu olmaz, secondary olsaydin, psne baglanamiyor ondan oynatmiyor derdim

• dunyao kullanıcısına yanıt
    Tamam düzeldi.Lisansları geri yükle diye bir zımbırtı koymuşlar onu yapınca kilit kalktı.
  • Iyi bari bizim de basimiza gelirse aklimizda olsun

• PSN üzerinden satın alınan değilde kutulu alınan oyunlarda da kardeşlik yapılabiliniyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baidoo -- 11 Aralık 2013; 14:17:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baidoo

PSN üzerinden satın alınan değilde kutulu alınan oyunlarda da kardeşlik yapılabiliniyor mu?

Tabi ki diski arkadasina verirsen o oynar

• Tabi ki ihtiyac var, dunyanin neresinde var oyle bir sistem?

• Şimdi diyelim 2 ps4 var ikisindede kendi hesabımla fifa14 indirdim, biridne ben digerimde kardesim aynı anda girebiliyomuyuz, birde eve arkadaslar geldi 4 kisi oynatacagız internetle filan işimiz yok aynı anda calısıyormu oyunlar?
  • Alinik NFS
    Satilik/takaslik Knack ve lego marvel

• baidoo B kullanıcısına yanıt
    hocam helal olsun konuya degisiklik getirdin Dunya acikla bakin CD ile kardesligi
  • quote:

Orijinalden alıntı: delioglan77

hocam helal olsun konuya degisiklik getirdin Dunya acikla bakin CD ile kardesligi

Forum tarihinde kardesligi ilk aciklayan, yilmadan anlatan benim, pisman oldum desem yeridir
    Fazla zorlama sansini gelir konunu trollerim acimam

suan yerle bir oldum yikiliyorum gulmektenlan
  • Biraz paraya kiy da oyun al kardes olalim, benden baska oyun alan satan takaslayan yok koca forumda

• üstad, kusuruma bakma rahatsız ediyorum.
    bir bilgi almak istiyorum senden, ps4'de yapılan kardeşliklerde primary secondary işlerini anladım (sanırsam). lakin diyelim ki ben FIFA14 ve plus aldım. arkadaşım da birşey almadı. o benim hesabımı primary yapıyor, ben onun hesabını primary. Sonra kendi accountlarımız ile login oluyoruz. bu durumda ikimiz de plus üyelik ve FIFA14 oynayabiliyoruz. doğru mudur?

kafama takılan, demişsin ki "Tek şart iki makinanın da internet bağlantısının olması". yani arkadaşım offline iken ben, ben offline iken de o oyun oynayamaz mı?

şimdiden çok teşekkürler

@dunyao
    Hocam öncelikle teşekkürler anlatım için. Olay karışık gibi gözüksede aslonda basit.

Ben yalnızca şu söze takıldım; "Tek şart iki makinanın da internet bağlantısının olması. "

Arkadaşımın hesabından aldığım oyunu(arkadaşım bende primary) oyamak istediğimizde her seferinde internete bağlanıp arkadaşımın hesabının bende birincil hesap olduğunu doğrulatıyor mu?

Yani benim anladığım arkadaşımın hesabında killzone alsam ve yazlığa gitsem mesela, internet olmadığından killzone a sokmayacak mı beni makina?

Ben bu konuya takıldım biraz.

• badbora kullanıcısına yanıt
    Ilk sorunun cevabi dogru,

Ikinci soru, o kisimda yanlis anlasma var, kimin online olup olmadigi hic onemli degil, makina acik olmasi vs gerekmiyor, benim kasdettigim suydu, iki makinanin da interneti olmasi lazim, evde internet gitti diyelim senin, sen giremezsin fifaya bu sistemde. Sistem secondary hesaplarin psne login olmasini istiyor, yoksa karsi tarafin makina acik olacak vs diye birsey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: ares88

Hocam öncelikle teşekkürler anlatım için. Olay karışık gibi gözüksede aslonda basit.

Ben yalnızca şu söze takıldım; "Tek şart iki makinanın da internet bağlantısının olması. "

Arkadaşımın hesabından aldığım oyunu(arkadaşım bende primary) oyamak istediğimizde her seferinde internete bağlanıp arkadaşımın hesabının bende birincil hesap olduğunu doğrulatıyor mu?

Yani benim anladığım arkadaşımın hesabında killzone alsam ve yazlığa gitsem mesela, internet olmadığından killzone a sokmayacak mı beni makina?

Ben bu konuya takıldım biraz.

Arkadasinin hesabi sende primary ise sikinti yok, secondary ise internete yani psne baglanip dogrulatiyor. Dedigin gibi klillzone sendeki secondary hesaptaysa yazliktan oynayamazsin

• quote:

Orijinalden alıntı: dunyao

Ilk sorunun cevabi dogru,

Ikinci soru, o kisimda yanlis anlasma var, kimin online olup olmadigi hic onemli degil, makina acik olmasi vs gerekmiyor, benim kasdettigim suydu, iki makinanin da interneti olmasi lazim, evde internet gitti diyelim senin, sen giremezsin fifaya bu sistemde. Sistem secondary hesaplarin psne login olmasini istiyor, yoksa karsi tarafin makina acik olacak vs diye birsey yok

çok teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.