Şimdi Ara

PS4| Dijital Oyun Kardeşlik-Satış-Takas Grubu [İlk Mesajı Okuyunuz] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55.545
Cevap
405
Favori
1.612.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
138 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • us psn den nasıl hesap alıcak arkadaslar.

amazondan alamadık gıft card'ı. nasıl olcak bu iş alanınız var mı ?
  • KILLZONE FALL. secondary (2.) HAKKIMI 20 DOLAR us psn kodu karşılığında verebilirim Arkadaşlar İLGİLENENLER PM ATABİLİR...
  • cod ghost aranıyor arkadaşlar iletişim için pm.
  • PS4 kalıcı kardeslık yapmak ısteyen ozelden ulaşsın..

Bırden fazla oyun almak ısteyen, yenı oyunları alıp oynacak bır arkadaşla kardeslık yapabılırız.
  • Fifa 14 arıyorum arkadaslar
    Primary hesap olmali!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K U N

quote:

Ac4 primary hesap : 70 tl

Güncel

Hocam PM Atacam ama kabul etmiyormussun. İlan güncel mi?

Bana PM ile olayın tam olarak nasıl olacağını ve neden primary sattığını yazar mısın?
  • Pm'lerde forumsal sorun var, genel..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, tanımadığımız biriyle ortaklık yaptık, bir oyunu aldık. Biz primary olduk, o secondary oldu. Ve fakat 3 gün sonra gitti mevcut PSN şifresini değiştirdi.

Sanıyorum yine primary olamaz, bizim pri. olarak oynamamızı da engelleyemez ama oyunun mülkiyet hakkı bizden çıkmış olmaz mı?
  • ayhan_eee kullanıcısına yanıt
    Oyun satıldı.Pm açık atabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

Arkadaşlar, tanımadığımız biriyle ortaklık yaptık, bir oyunu aldık. Biz primary olduk, o secondary oldu. Ve fakat 3 gün sonra gitti mevcut PSN şifresini değiştirdi.

Sanıyorum yine primary olamaz, bizim pri. olarak oynamamızı da engelleyemez ama oyunun mülkiyet hakkı bizden çıkmış olmaz mı?

Hesaplarınıza pin ekleyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • K U N kullanıcısına yanıt
    O nasil oluyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

Arkadaşlar, tanımadığımız biriyle ortaklık yaptık, bir oyunu aldık. Biz primary olduk, o secondary oldu. Ve fakat 3 gün sonra gitti mevcut PSN şifresini değiştirdi.

Hesaplarınıza pin ekleyin.

Hesaba pin eklemek hesap şifresini değiştirmeye mani değil. Ben az önce store.sonyentertainmentnetwork.com adresinden kullanıcı bilgilerimi girip hesabıma pin ekledim ama hesap şifresini değiştirmek istediğimde pin sormadı, pin sadece hesabınızda kart bilgileriniz varsa bilginiz dışı alış verişleri engelemeye yarıyor zannedersem.

Pin ile ilgili diyor ki:

"Sayısal Pin kodunuz, Sony Entertainment Network aracılığıyla satın alma işlemleri yapmanız ve görüntülemeniz için erişim sağlar. 5 basamaklı Pin kodunuzu girmek için uzaktan kumandanızın sayısal tuş takımını kullanın."

• MacGyver. kullanıcısına yanıt
    YouTube'da "Reset PSN Password on a PS3" diye bir video var.

PS3'te böyleydi PS4'te de vardır herhalde böyle birşey. Eğer hesabın e-mail adresi ve şifresi ile hesap açarken yazdığınız doğum gününü hatırlıyorsanız. E-mail adresinize şifre resetlemek için mail attırıp, daha sonra şifreyi tekrardan belirleyebilirsiniz. Hesabın e-mail adresi bilgileri sizde olduğu içinde hesabın şifresini değiştiren kişide bu durumda yaptığıyla ortada kalır. Hatta hesabı PC üzerinden tüm makinelerde deaktif ederseniz şifre değiştiren kişinin (yeni şifreyi bilmediğ iiçin) hesaba erişmesini engelleyip sizde yeni belirlediğiniz şifre ile hesabı kullanırsınız. Diğer vatandaşta avucunu yalar. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: air.rainmaker

YouTube'da "Reset PSN Password on a PS3" diye bir video var.
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iDxs0g7jz9Y#!

PS3'te böyleydi PS4'te de vardır herhalde böyle birşey. Eğer hesabın e-mail adresi ve şifresi ile hesap açarken yazdığınız doğum gününü hatırlıyorsanız. E-mail adresinize şifre resetlemek için mail attırıp, daha sonra şifreyi tekrardan belirleyebilirsiniz. Hesabın e-mail adresi bilgileri sizde olduğu içinde hesabın şifresini değiştiren kişide bu durumda yaptığıyla ortada kalır. Hatta hesabı PC üzerinden tüm makinelerde deaktif ederseniz şifre değiştiren kişinin (yeni şifreyi bilmediğ iiçin) hesaba erişmesini engelleyip sizde yeni belirlediğiniz şifre ile hesabı kullanırsınız. Diğer vatandaşta avucunu yalar. :)

bu yüzden referanslı ve güvenilir kişilerle alışveriş yapılmalı

• air.rainmaker A kullanıcısına yanıt
    iyi de adam zaten şifreyi değiştirebildiğine göre, doğum tarihini de, yeni gelecek şifrenin email hesabını da o biliyor.

bir de ps3 gibi pcden deaktive olayı var mı, deneyen var mı?
  • Omer_Faruk. kullanıcısına yanıt
    karşı taraf kötü niyetliyse, size secondary hesap satar 30 tl'den aynı hesabı 5 kişiye satar, hepsi kurar, sonra çakıştıkları için, sırayla oyundan atar sistem.

bazen de sony kendi sıfırlıyor şifreyi, bizim de başımıza geldi. sonra hesabı ilk alanı tanımıyorsanız veya o kişi doğum tarihi olarak ne girdiğini bilmiyorsa, oyun uçtu gitti demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dunyao

karşı taraf kötü niyetliyse, size secondary hesap satar 30 tl'den aynı hesabı 5 kişiye satar, hepsi kurar, sonra çakıştıkları için, sırayla oyundan atar sistem.

bazen de sony kendi sıfırlıyor şifreyi, bizim de başımıza geldi. sonra hesabı ilk alanı tanımıyorsanız veya o kişi doğum tarihi olarak ne girdiğini bilmiyorsa, oyun uçtu gitti demektir.

Bu yüzden satarken sattığımız adama dikkat etmeliyiz hocam ben ps3 de bir sürü kardeşlik yaptım şükür bir sorun yaşamadım
  • Ghosts veya Black Flag secondary hak arıyorum, var mı satan? Fiyatla beraber PM atabilir.

edit:
    Primary için de fiyat alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kivanc1Mac -- 22 Ocak 2014; 12:33:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasHa_m

KILLZONE FALL. secondary (2.) HAKKIMI 20 DOLAR us psn kodu karşılığında verebilirim Arkadaşlar İLGİLENENLER PM ATABİLİR...

Primary 1.HAK Arkadascaa Nikli arkadaşa

Secondary 2.HAK Afr0oo Nickli arkadaşa sorunsuz bir şekilde satılmıştır...
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.