Şimdi Ara

PS4'den harika görüntü almak için öneri !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ps4'den harika bir görüntü almak istiyorum onun için led tv önerirseniz sevinirim fiyatı 3000-4000 TL yi geçmezse sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: onurksc

Arkadaşlar ps4'den harika bir görüntü almak istiyorum onun için led tv önerirseniz sevinirim fiyatı 3000-4000 TL yi geçmezse sevinirim.

Ben Samsung 40f6650 düşünüyorum ama daha karar vermedim bi bakabilirsin.
  • aslında evde lg 55lm660s var ama oda salonda benimde kendi oyun odam var oraya bitane almam lazım
  • quote:

aslında evde lg 55lm660s var ama oda salonda benimde kendi oyun odam var oraya bitane almam lazım

Hocam aynı düşünceler içindeyiz galiba Benimde evde 1 boş odam var boş kalmasın diye hemde tamamen kendime ayırmak niyeti ile 40f6650 düşünüyorum. Boş zamanlarımda oraya çekilip ps4 oynamak için :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starbury61

quote:

aslında evde lg 55lm660s var ama oda salonda benimde kendi oyun odam var oraya bitane almam lazım

Hocam aynı düşünceler içindeyiz galiba Benimde evde 1 boş odam var boş kalmasın diye hemde tamamen kendime ayırmak niyeti ile 40f6650 düşünüyorum. Boş zamanlarımda oraya çekilip ps4 oynamak için :D

aynen öyle ama sağlam bi led tv bulmam lazım
  • Sony w805 e bak. Input lag seviyesi en dusuk tv lerden biridir. Sanirim 20 ms civariydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.