Şimdi Ara

PS4 CD'leri çizilmemesi için ne yapılmalı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Patient93

hocam benim de kafam karıştı ps 4'te cd'lerden bahsetmişsiniz bir de o da benim beynimi yaktı
    Kutulu oyunlar blu-ray, digital dediğiniz ise PSN üzerinden aldığınız oyunlardır. digital olanlar PSN hesabınızda bulunur ve internet üzerinden PS4'e indirirsiniz.

CD falan yok yani :) lafın gelişi CD demiştir konuyu açan
  • Soruyu adnan hocaya sordum sevgi ve ilgi gösterin dedi kendisine sordum hocam hangi konsolla oyun oynuyorsunuz dedim sadece kediciklerle oynuyorum dedi. Herkesin zevki ayrı tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

Soruyu adnan hocaya sordum sevgi ve ilgi gösterin dedi kendisine sordum hocam hangi konsolla oyun oynuyorsunuz dedim sadece kediciklerle oynuyorum dedi. Herkesin zevki ayrı tabi.

hocam güldürdünüz ya.
  • Peki dijitali çalıştırabilmek için bluray takılı mi olması lazım? Veya tersi burayı çalıştırmak için dijital? Veya her ikisine de sahip olsak nasıl olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: Saint Patrick

Peki dijitali çalıştırabilmek için bluray takılı mi olması lazım? Veya tersi burayı çalıştırmak için dijital? Veya her ikisine de sahip olsak nasıl olur?

Beynim yandı hocam şuan

Benim bildiğim dijital alınca cd'siz oynuyorsun cd takmaya gerek olmuyor. Kutulu alırsan cd'yi takıp oynamak zorundasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2C5CD639E

quote:

Peki dijitali çalıştırabilmek için bluray takılı mi olması lazım? Veya tersi burayı çalıştırmak için dijital? Veya her ikisine de sahip olsak nasıl olur?

Beynim yandı hocam şuan

Benim bildiğim dijital alınca cd'siz oynuyorsun cd takmaya gerek olmuyor. Kutulu alırsan cd'yi takıp oynamak zorundasın

Alıntıları Göster
    BluRay çizilmez arkadaşlar - youtube da ps3 döneminden kalan videolar var izleyebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: DeliMemo3.5

BluRay çizilmez arkadaşlar - youtube da ps3 döneminden kalan videolar var izleyebilirsiniz

Alıntıları Göster
    Eşyalarınıza bu kadar bağlı olmayın onlar sizin eğlenmeniz için varlar, böyle şeyler için düşünüp tasalanıp strese girmeniz için yapılmadı bu ürünler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuomir

Eşyalarınıza bu kadar bağlı olmayın onlar sizin eğlenmeniz için varlar, böyle şeyler için düşünüp tasalanıp strese girmeniz için yapılmadı bu ürünler.

Oyuna 150-200 lira veriyorsun cizildi mi degistirme hakkın yok.

• Kaba bir tabir olacak ama üzerine oturmadığınız sürece çizilmez o diskler. Elektronikçiden aldığınız 700 mblık ucuz disklerden farklı onlar. Hatta bir videosu vardı diski çizmek için falan uğraşıyorlardı. Normal bir şekilde kullanım yaptığınız sürece bir sorun oluşmaz.
  • Tuomir kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam bilgileriniz icin tesekkürler

• quote:

İkisi de oluyor ve makinenin prize takılı olması lazım tabii.
  • quote:

Orijinalden alıntı: r3vstallon

quote:

İkisi de oluyor ve makinenin prize takılı olması lazım tabii.

Peki arayüzde dijitali veya blurayi hangisini çalıştırmak istediğimizi gösteren bir menü seçeneği var mı?

• quote:

Peki arayüzde dijitali veya blurayi hangisini çalıştırmak istediğimizi gösteren bir menü seçeneği var mı?

Takınca menü çıkıyor, seçenekler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dictattor

quote:

Takınca menü çıkıyor, seçenekler var.

Alıntıları Göster
    Bence sony koleksiyoncular için bişeyler düşünmeli.2-3 yıl değilki belki 10 yıl sonra kutusundan çıkarıp oynamak isticez ama o cd yıpranmış olucak.Ne bileyim tek kullanmalık kod tarzı bişey olabilir dijital için.

• Konu feci trollenmiş beynim yandı diyeb arkadaşlar trollendiğinin farkında değilmi cidden :D

• Funder kullanıcısına yanıt

• Ps4'ü sat..

• btrlpksrgl kullanıcısına yanıt
    şöyle saçma sapan sorular yazıyorsunuz kafam atıyor yahu düzgün cevap vermeyeceksen bu konuda ne işin var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 25 Aralık 2015; 15:53:14 >
  • Konu sacma olunca yorumda sacma oluyo dogal olarak

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.