Şimdi Ara

PS4 Aynı ekranda 2 kişi oynabileceğimiz oyunlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar evde ps4'de tek ekranı 2 ye bölüp oynayabileceğimiz oyun var mı acaba? Bildiklerinizi söyleyebilirmisiniz.

• Cod ghost,ps3 de ekranı ikeye bölüp oynanabiliryordu.Ama ps4'de oynamadım cod'u muhtemelen ps4'te de oynanıyordur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diablo 3, aynı cihazda 4 kişiye kadar oynayabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cod ghost var onu bir denemek lazım. diablo alacam bu gidişle :)

teşekkürler arkadaşlar
  • Oynamadıysanız Rayman Legends şiddetle tavsiye ederim. İnanılmaz sarıyor. Ekranı ikiye bölmüyor aynı anda ilerliyorsunuz.
    Ea Ufc tavsiye ederim. Fifa kadar sarabiliyor. Korunarak dövüşürseniz raund sayısı uzuyor. Allah ne verdiyse dalarsanız raund sonunu göremiyorsunuz. Tr psnde demosu var indirip demoyu deneyin iki kişi
    LEGO MARVEL Super Heroes ve The LEGO Movie oyunlarıda oldukça zevkli. Aynı kardeyseniz ekranı ikiye bölmüyor. Fakat farklı yönlere gittiğinizde ekranı sağ alt ucundan sol üst ucuna doğru paralel bölüyor ve bu tarz bölünme fazla göz yormuyor. Yan yana geldiğinizdede ekran birleşiyor çok iyi yapmışlar tavsiye ederim .
    Trine 2: Complete Story kaç defa bitirdiğimizi hatırlamıyorum bile. Oldukça keyifli.
    Ayrıca bu ay plusın ücretsiz vereceği Sportsfriends de oldukça keyifli görünüyor. İki kişi mücadele keyif verecektir.

• Dead Nation
  • trine 2 vardı bend de plustan indirmiştim.
    ea ufc yi deniyim eşimle oynayacaz zevkli olur:)

teşekkürler arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir oyun arıyorum (PlayStation 1)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Killzone Shadow Fall 4 kişiye kadar oynanabiliyor bildiğim kadarıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi downrock -- 30 Ağustos 2014; 0:20:24 >
  • o oyun cıktımı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.