Şimdi Ara

PS4 Almadan önce birkaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.PS4 alacağım ancak size birkaç sorum var.İmzamdan da anlayabileceğiniz üzere konsollarla pek samimi değilim.
    Aşağıdaki sorularımı cevaplamanız mümkün müdür acaba?

1)Mesela ben COD:Ghosts aldım bitirdim,ve Battlefield 4 ile takas etmek istiyorum(örneğin).Veya aynı fiyatdaki 2 oyunu varsayalım.Ben bu oyunlardan birini alıp dükkana gitsem üstüne ne kadar takas bedeli öderim(çiziksiz ve sıfır gibi olduğunu varsayarsak).

2)Mesela ben ikinci el COD:Ghosts alacağım.Multiplayer için belirli bir kod var mı/yoksa sistem PS hesabı üzerinden mi işliyor?

3)Steam'in Summer Sale-New Years Sale gibi muazzam indirimleri olduğu vakitleri görmüşsünüzdür.PS Store'da da böyle indirimler oluyor mu?Oluyorsa PS3'e yapılan indirimlerden 1-2 örnek vermeniz mümkün müdür?

4)PS4 entertainment konusunda ne kadar gelişmiş bir cihaz?Mesela Blu-Ray'i film ya da müzik için kullanabiliyor muyum?Bildiğim kadarıyla yerel olarak usb desteği yok ancak problem değil

Biraz fazla soru oldu sanırım arkadaşlar ama yardımınız için teşekkürler.Bildiğiniz konsol cahiliyim

• 1) Tamamen senin hitap şekline üslubuna , pazarcılığına bağlı . Genelde çoğu dükkanda 20-30 lira alırlar . Ancak bunu muhabbetle ayağımız alışsın şekli ile düşürürsün.

2) Bazı oyunlarda vardı eskiden şu an yok ama multi oynamana engel değil ama bazı kodlar var ekstra içerikler sunuyor ne bileyim karakterin kıyafeti falan filan gibi onlar kullanılmışsa sen yararlanamazsın.

3)Ps4 te Plus zorunlu olduğu için online da zaten alacaksındır diye düşünüyorum . Evet plus oyunlarına % olarak değişik oranlarda indirimler oluyor . Mesela 2 Rockstar oyunu alana 3.sü %75 indirimli şeklinde falan .

4) Blu-Ray zaten Ps3 ten beri olan bir şey ancak ben ps4 te daha film müzik falan izlemedim dinlemedim .

Başka arkadaşlar da daha doğru daha detaylı bilgi verecektir ben kabaca üstünden geçtim

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    İlginize teşekkür ederim hocamPlus alacağım kesinlikle
  • UP!
  • Öncelikle selam.. Bende bildiğim kadarıyla dilim döndüğünce yardımcı olayım size..

1-) spotcular oyun azlığından dolayı şuan sabit fiyatla değil,geçirdiğine fiyat vermekte.. Ama forumda tKas grupları var ayrıca ikinci eldende rahatça takas yapabilirsin..ama sporçu değişimlerinde şu kadar fitata yapabilirsin diyemem.

2-) EA şuan için redeem code istemiyor online oynamak için. Yani ikinci el FIFA veya BF 4 alsanız extra bir para ödemeden online oynayabilirsiniz. (psn plus a sahip olduğunuzu düşünerek söyledim.)

3-)Taabiki böyle indirimler oluyor.. Özellikle yılbaşında veya köklü oyunların yıl dönümlerinde. Tomb raider geçen aylarda 50 tl civarı bir fiyataydı. Açıkçası bu indirimlerle çok ilgilenmiyorum çünkü gb olarak büyük boyutta olduğu için indirmek sıkıntı olacak bana. Genelde kutulu oyun tercihimdir.

4-)Blue ray alıp film izlemişliğim yoktur ama ps4ün internet tarayıcısını kullanarak rahatça dizi ve film izleyebiliyorum.

Umarım yardımcı olabilmişimdir. Yinede kafanıza takılan soruları sorabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 4. Soruna genelde cevap gelmemiş.
    Şu ana kadar ps4'de oldukça fazla bluray ve dvd film izlemişimdir. İçin rahat olsun hiç bir şekilde bluray player'lardan bir eksiğini bulamazsın. Ds4'e kulaklığı takıp kablosuz film ve müzik dinleme olayı başlı başına bir keyif zaten. Menü olarak da her türlü seni tatmin eder bir sıkıntı yaşamazsın. Sadece bazı filmlerde bölge kilidi durumu olabiliyor onlara dikkat et o kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps3 kullanıcısı olduğum için 3. soruya cevap vereyim sadece evet güzel indirimler oluyor ps storeda yılbaşında baya güzel indirimler olmuştu bf4 80 liraya düşmüştü mesela kardeşlikle 40 liraya almıştık şuan 80 lira pahalı gibi geliyor tabi ama o zaman için çok iyi fiyattı aynı şekilde fifa 14ü de aynı fiyata yılbaşı indiriminden almıştım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PS4 te gördüğüm en büyük indirim THİEF 179TL ten 159 liraya indi ama şu ara PS3te pakalya indirimi var.%50 indirimli oyunlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.