Şimdi Ara

PS4 aldım...Televizyon Sorunsalıı !!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba...Bugun Ps4 aldım....Kendi TV'im de görüntü alamadım(Toshiba Regza)...Komşumuzun TV'sin de denedim görüntü alıyorum (Vestel Smart)....TV Full HD ama görüntü falan hiç gelmiyor kendi televizyonumdan....Ne yapmam gerekiyor,Şuan çok kızgın ve uyuz oldum bu olaya

• hdmi girişinde sorun olabilir ps4 ün. nispeten yaygın görülen bi sorun
  • Senin televizyon da full hd mi yoksa hd ready mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğim gibi PS4 hiç bir sorun yok...Komşunun TV'sinde açtım...Kendi TV'min bütün HDMI'lerini değiştirdim Digitürk'ü soktum,o portlarda da sorun yok...HDMI kabloda da sorun yok....Şuan ne yapacağım bilmiyorum...TV Full HD...
  • Kardesim selam. Belki sorununu cozmene yardimci olur. Cihaz kapali konumda power tusuna basili tut ilk etapta bip edecek. Elini hic cekme basili tutmaya devam et ikinci bip sesi gelince ekran gelmesi lazim. Ds4 u kablo ile baglayip Safe moda giris yap. Oradan HDMI reset (2. Sira olmasi lazim) giris yap. Daha sonra ps4 520p ile acilmasi lazim. Sonra tv ne uygun ayari settings den yap,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki ses geliyor mu? görüntünün gelmemesi hdcp korumasıyla ilgili bir durum ama fullhd tvlerde zaten hdcp desteği var.

Mesela bizim salondaki tvde ps3 görüntü alabilirken, masaüstü bilgisayarın monitörüne bağladığımda (1680x1050) görüntü alamıyorum. Aynı monitöre xbox360'ı takınca görüntü geliyor.
  • Komşunun tv'sinde ayn hdmi kabloyu mu kullandın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 için TV tavsiyesi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim....Çok saçma sapan bir yolla çözüldü problemim....Öncelikle yukarıdaki dediğiniz bütün işlemleri makineyi açmadan önceden denedim...10 sn 2 bip sesini de önceden yapmıştım....Nafile hiç biri olmadı...Yine komşumuzda kurcaladık cihazı;
    İnternete bağladık,güncelleme yaptık cihazı öyle böyle komşuda kullandım....Eve gelince,açılmayacak düşüncesiyle taktım...Ekrana görüntü geldi ve çok şaşırdım...Bu güncelleme ile benim TV nasıl gösterdi anlamadım gitti ? 2 TV'ye de aynı donanımla bağladım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.