Şimdi Ara

PS4 1216 vs 1116 modelleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
24.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: seref35

quote:

Orijinalden alıntı: GALATASAR4Y

Arkadaşlar, şu A B C ch. anlamı anlamadım.

http://www.psdevwiki.com/ps4/SKU_Regioning

Avrupada Bluray B diyo CUH-1004B mı almalıyım yoksa CUH-1216B mı?
    yada CUH-1004A mı yoksa CUH-1216A mı?

Medirmarkta PS4 1TB Farcy primal en son çıktığı galiba bu mu almalıyım? Ama hangi model bilmiyorum ki.

1200 serisi bir makina almanız yararınıza olur bunun sebebi güç tüketimindeki azalma 250Watt seviyesinden 230Watt seviyesine indirildi bu sayede makinanın daha az ısınması hedeflenmekte.
    1200 serisi öncesinde cihazda 16 adet 512mb ram bulunurken şuan 8 adet 1gb ram bulunmakta.

1216a ->500GB ps4
    1216b ->1TB ps4

A B C ch. ise kasa güncellemeleri şuan güncel kasa 1216 C kasa olarakta geçmekte.

Sağ ol, senin sayende anladım şimdi.

biraz araştırdım.
    10xx oyun açıksa 148 güç tükeniyormuş 12xx ise 104 güç tükeniyor. Artık 12xx yi alacam.

• Rica ederim. Eski kasa almanın bir mantıpı yok çünkü fiyatlar zaten aynı birde eski kasaların bazılarında aşırı ısınma ve aşırı yüksek ses sıkıntısı olabiliyor bu kadar para verip birde sıkıntı yaşamak güzel olmaz
  • selamlar!

ps4 almayı düşünüyorum 1216a kasa alıcam heralde yorumları okudum fan sesine çok takılmış gerçekten rahatsız edicek kadar fazla ses çıkarıyormu oyun sesi varken fan sesini duyucağımı zannetmiyorum ısınma vb. sorunlar yaşarmıyım bu kasada?
    edit: videoları izledim 1216a kasa diğerine göre sessiz sayılır fan sesi konusunda eminmisiniz arkadaşlar ?

birde internetten teknosa , bimeks, vatan, gold gibi ps4 satışı yapan yerlere baktım gold harici 1216a kasa fiyatı 1.500, gold'da 1.300 bu fiyat farkı; 1.500 tl olanlarda sony garantili, gold'da ise ithalat'cı garantili olmasından mı kaynaklanıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berksener -- 19 Mart 2016; 2:35:33 >
  • 1206 ile 1216 arasında fark var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patient93

1206 ile 1216 arasında fark var mı?

1206 modeller 3. bölgedir. NTSC_J
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay_53

quote:

NTSC_J olunca ne oluyor? tr de kullanılmaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

quote:

Orijinalden alıntı: berkay_53

quote:

NTSC_J olunca ne oluyor? tr de kullanılmaz mı?

Tr de kullanilir. Sadece onay tusu x yerine o oluyor. Ve bazi bluray filmlerde bolge kilitleri mevcut.
  • Arkadaşlar Selam,

1 tblik 1216B modelini aldım.Yalnız büyük ihtimal içindeki güç kaynağından kaynaklanıyor,çalışırken sorun yokta özellikle bekleme anında çok ince bir tiz sesi geliyor kasanın arka tarafından.Dikkat ettiğim zaman uzaktan bile duyuluyor.1216B modelinde bu soruna rastlayan varmı acaba? teşekkürler.
  • bosluk B kullanıcısına yanıt
    Coil Whine diye tabir eidliyor o ses.

Ben ilk çıktığı günden bu yana 5 cihaz değiştirdim, ilk cihazı xbox one ile değiştirmiştim, sonra tekrar ps4 e döndüm, hepsiburada dan aldıklarımda başka arızalar çıktığı için iade ettim 2 tane, sonra batman edition aldım, şimdi de 1206 var.

Tamamında bu ses geliyor. Kimi makinede az kiminde daha çok.
  • Bendeki cihazda CUC116-A modeli... Herhangi bir ısınma va fan sesi yok

Dilimi ısırayım !
  • quote:

Orijinalden alıntı: bosluk

Arkadaşlar Selam,

1 tblik 1216B modelini aldım.Yalnız büyük ihtimal içindeki güç kaynağından kaynaklanıyor,çalışırken sorun yokta özellikle bekleme anında çok ince bir tiz sesi geliyor kasanın arka tarafından.Dikkat ettiğim zaman uzaktan bile duyuluyor.1216B modelinde bu soruna rastlayan varmı acaba? teşekkürler.

Benim cihazda da o ses var, kapalıyken güç kaynağından geliyor.
  • Xbox one bu konuda baya baya iyi. Açık bırakıp yatsam ruhum duymaz.
  • UltraFast U kullanıcısına yanıt
    İnan ben çalışması ile çalışmaması arasındaki farkı çözemedim one ı ilk aldığımda fanı bozuk sandım cihaza kulağımı dayadım hiç ses yok forza falan oynarken bile ses sıfır. Başta kasası büyük falan dedim ama sessizliğine bakınca kasanın büyüklüğünün önemi kalmıyor

• Yeni PS4 alicam dostlar. Tavsiye link alabilir miyim ilkkez alicam anlamiorum ne yazikki .. Son surum mu ne en iisi diosunuz huc bi fikrim yok ne yazikki ... Grafik ses de en iyisi ve fan da az sessiz olursa ii olur .. Fikir verebilcek bir Can var midir ?

• Evet arkadaşlar hangi modeli öneriyosunuz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba

1216b almayı dusunuyorum son cıkan bu mu hala guncel mi? 1tb olan ve en yeni pal kasa bu sanırım?

Ses farkına bakınca bunda karar kıldım ancak ısınması daha cok demissiniz sıkıntı olmasın? daha beklesem mi?

EDIT: VAZGECTİM

ps4 ün yeni modeli Ps4,5 - NEO cıkana kadar almamaya karar verdim. Super gelismis :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drinkblood7 -- 28 Temmuz 2016; 11:41:49 >
  • Kutudan Uncharted 4 cikan 1 TB'lik PS4 (CUH-1216b) en guncel modeldir. Cihaz haziran ayinda uretilmis, 3.15 FW kurulu geliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. CUH-1206A modeli alınır mı sizce? 1216A modeline göre ne farkı vardır ?
  • Evet, yenisi ısınıyor ama benim 2011 model laptop kadar değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Kutudan Uncharted 4 cikan 1 TB'lik PS4 (CUH-1216b) en guncel modeldir. Cihaz haziran ayinda uretilmis, 3.15 FW kurulu geliyor.

Hocam ben de onu soracaktım. Şuan gold mediamarkt gibi yerlerde satılan uncharted sürümlü son versiyon değil mi? Çünkü cuh falan yazmıyor açıklamada

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.