Şimdi Ara

PS4 1216 vs 1116 modelleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
1
Favori
24.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: snakefatih

Ben de ilk çıkan seri var 1004 olması lazım sesine alışmıştım uzun zamandır. Ne zaman xbox one ı denedim ps4 ün sesinden o zamandır rahatsız oluyorum. Öne sanki hiç çalışmıyor. O kadar sessiz. Ps4 ün iki konsol sesi kadar sesi var. Belki 1216 serisinde sorunu çizmişlerdir. Eldeki bu şimdilik

Kesinlikle katıliyorum . Ps4 u aldiktan sonra o sese alismistim.
    Xbox one dan sonra o ses rahatsiz etmeye basladi.
    Ozellikle geceleri. Makine bildigin ucuyor gokyuzu semalarinda.
    Bence konsol alinirken estetik ve ses uzerine durulmali. Mesela superslim (ps3) cihazlar estetik olabilir ama resmen o cd donme sesi insanin killarini diken diken ediyor.
    Ps4 te de cok ses var. Ama yapacak birsey yok aldik artik.
    Bunlar hep deneyim. Ps5 ciksin en assaga 2 sene bekler oyle alirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 12 Kasım 2015; 13:18:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SmithAhmet

quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

Ben de ilk çıkan seri var 1004 olması lazım sesine alışmıştım uzun zamandır. Ne zaman xbox one ı denedim ps4 ün sesinden o zamandır rahatsız oluyorum. Öne sanki hiç çalışmıyor. O kadar sessiz. Ps4 ün iki konsol sesi kadar sesi var. Belki 1216 serisinde sorunu çizmişlerdir. Eldeki bu şimdilik

Kesinlikle katıliyorum . Ps4 u aldiktan sonra o sese alismistim.
    Xbox one dan sonra o ses rahatsiz etmeye basladi.
    Ozellikle geceleri. Makine bildigin ucuyor gokyuzu semalarinda.
    Bence konsol alinirken estetik ve ses uzerine durulmali. Mesela superslim (ps3) cihazlar estetik olabilir ama resmen o cd donme sesi insanin killarini diken diken ediyor.
    Ps4 te de cok ses var. Ama yapacak birsey yok aldik artik.
    Bunlar hep deneyim. Ps5 ciksin en assaga 2 sene bekler oyle alirim.

Ps3 superslim sesini hiç bilmiyorum. Ps4 cuh 1216 yı deneseydim one ile iyi kıyas olurdu. Ama one cidden hiç çalışmıyor sanki. İlk denediğim saatlerde ciddi ciddi sağına soluna baktım uyku moduna mı girdi diye. Sony bu ses problemi için cihaz değişim programı başlatsa

• quote:

Orijinalden alıntı: John Shepard

Selamlar;

Kesinlikle iyi yönde gürültü bakımından

Bulursanız yeni model alın mutlaka

Teşekkür ederim hocam.
    Ben de almaya karar verdim ama hiç bir fikrim yok ps konusunda. en son ps2 almıştım :D
    son model 1216a mi oluyor? 1216b de var mı? yada c?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat_7 -- 12 Kasım 2015; 15:28:53 >
  • serhat_7 kullanıcısına yanıt
    1216a ile 1216b aynı model aynı kasa. a ile biten 500gb b ile biten 1tb
  • 1200'de, sıcaklık artışı karşılığında fan sesi düşürülmüş. Donanım değişikliğinin payı az(PSU verimi az miktar arttırılmış. APU nm değeri aynı).

Önceki serilerde FW ile fan hızı düşürülemez mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 12 Kasım 2015; 18:31:22 >
  • buludag89 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam.
    o zaman son model 1216'dan alacağım.
  • Bende 1116 modeli numaralıydı sanırım, geçen sene kullanmıştım ses yoktu ancak ısı fazlaydı. Üstüne vantilatör tutuyorduk resmen, altına da laptop soğutucusu falan koyuyorduk. Bir kaç haber görünce girip konuya bakayım dedim ancak 1200 lü modellerde de ısı olayı varmış. Acaba PS3'te olduğu gibi işlemcide nm küçültme işine girişirler mi? gerçi bu ısının nedeninin içerisindeki güç kaynağından olduğunu biliyoruz ama APU'daki güç değerini azaltmak ısınmayı belki bir nebze engelleyebilirdi.
  • ses dışında performans anlamında ciddi bir değişiklik var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: firadiko

ses dışında performans anlamında ciddi bir değişiklik var mı acaba ?

Hayir tabikide

• Soldaki kırmızı 1216, siyah olan 1116

PS4 1216 vs 1116 modelleri
  • benim cihazda 1116 modeli,mübarek konsol değil boeing 737
  • selamlar

cuh-1206a ve cuh-1216a kasa arasında fark varmıdır?
  • ben 1216 modeli aldım.. dinlenme modundayken elimi dokundurdum çok ısınmıştı.. sizce normal mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 14 Mart 2016; 9:34:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: avei21

ben 1216 modeli aldım.. dinlenme modundayken elimi dokundurdum çok ısınmıştı.. sizce normal mi?
    Dinlenme modunda oyun indirme özelliği açıksa ve arka arkaya oyun indirdiyse belki ama sanmıyorum normal olduğunu.

Bende 1216b modeli var en çok ısındığı an gta yı indirip
    kurmaya başladığı an hem uzun sürmüş hem de baya ısınmıştı hoş o gün 400gb kurulum yaptı makina

Bu arada dinlenme modunda uygulamayı askıya alma kapalı deneyebilirsiniz belki o sebep olmuştur.
  • seref35 kullanıcısına yanıt
    dinlenme modunda indirme yapıyorum belki de o yüzden ısınıyor
  • Olabilir hocam benim makinada indirirken ısınıyor. ama oyun kurulumu efsane alev topu mübarek.
  • Arkadaşlar, şu A B C ch. anlamı anlamadım.

http://www.psdevwiki.com/ps4/SKU_Regioning

Avrupada Bluray B diyo CUH-1004B mı almalıyım yoksa CUH-1216B mı?
    yada CUH-1004A mı yoksa CUH-1216A mı?

Medirmarkta PS4 1TB Farcy primal en son çıktığı galiba bu mu almalıyım? Ama hangi model bilmiyorum ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PC Master Race -- 16 Mart 2016; 17:50:41 >
  • 2 yıldır CUH 1004A kullanıyorum çok şükür hiçbir sorun yaşamadım yenileri daha az ses çıkarıyormuş diyolar oyun sesinden farkedileceğini sanmıyorum oyunun sesini kapatıp cihazı dinleyen çılgınlar var gerçi

• quote:

Orijinalden alıntı: GALATASAR4Y

Arkadaşlar, şu A B C ch. anlamı anlamadım.

http://www.psdevwiki.com/ps4/SKU_Regioning

Avrupada Bluray B diyo CUH-1004B mı almalıyım yoksa CUH-1216B mı?
    yada CUH-1004A mı yoksa CUH-1216A mı?

Medirmarkta PS4 1TB Farcy primal en son çıktığı galiba bu mu almalıyım? Ama hangi model bilmiyorum ki.

1200 serisi bir makina almanız yararınıza olur bunun sebebi güç tüketimindeki azalma 250Watt seviyesinden 230Watt seviyesine indirildi bu sayede makinanın daha az ısınması hedeflenmekte.
    1200 serisi öncesinde cihazda 16 adet 512mb ram bulunurken şuan 8 adet 1gb ram bulunmakta.

1216a ->500GB ps4
    1216b ->1TB ps4

A B C ch. ise kasa güncellemeleri şuan güncel kasa 1216 C kasa olarakta geçmekte.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.