ben psp den özellikle moh u online oynuyorum acaba bu kotayı kasr mı 5gb kotm var,ps2 ye de online yapınca onda da kasar heralde,ps3,psp de kota ne kadar kasılır?acil yanıtlarınızı bekliyorum yarın 2-3 saat online yapcam arkalarla ona göre vazgeçiyim yada başka bir ağa bağlanma gibi seçeneklere başvuruyum
Bi kereliğine bişey olmaz ancak sürekli online takılacaksan sınırsıza geçmen şart yoksa her ay 61,25 fatura ttnete
mesela günde 1-2 saat online takılsam 5gb kotayı aşar mı başka bir şey indirmeye ihtiyacım yok
Aşar
saolun o zaman yarın ben psp ile migros a fln gideyimyada online ya girmiyim lanet olsun yha...ttnet e
Yalnız psp ile fazla kota yemezsin ama ps3 de varsa kesin aşarsın
Counter Strike bile saatte 70-90 mb kota götürüyor.Ps3 ü artık siz düşünün
Aşacağını Sanmıyorum Kotası World Of Warcraft bile saatte 13 mb götürüyo Lotro Online 9 mb ucmayalım arkadaslar counter strike 60 mb götürüyorsa sizin pc de ters bişey vardır ki psp de hiç götürceğini sanmam o kadar 1-2 gün takıl daha sonra ttnetin sitesinden kotana sık sık bak ona göre oyna hem için rahat olur
saol şimdi moh online ye dalıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: Psikotrex
Aşacağını Sanmıyorum Kotası World Of Warcraft bile saatte 13 mb götürüyo Lotro Online 9 mb ucmayalım arkadaslar counter strike 60 mb götürüyorsa sizin pc de ters bişey vardır ki psp de hiç götürceğini sanmam o kadar 1-2 gün takıl daha sonra ttnetin sitesinden kotana sık sık bak ona göre oyna hem için rahat olur
Tabi bunu genellemiyorum ama en az 60 götürüyor(Ping seviyesine bağlı) COD4 4 saatte 270 mb Bad Company 4 saatte ortalama 340 mb götürüyor.Psp için birşey diyemem ama Ps3 de kotalı kullanıcılar için durum pek iç açıcı değil
2008 Eylül 2.757.891.212 (2,568 GB) 7.898.789.270 (7,356 GB)
Yukarıya iyi bak adsl i 2 kişi kullanıyoruz ve filmler falanda çektim ayrıca günde en az 2 saat online ps3 te MGO oynuyorum hafta sonları 12 saati geçiyor online oyunum geçmen çok zor görünüyor 5 gb. yi
http://adslkota.ttnet.net.tr/adslkota/login_tr.jsp Bak Mesela Bugün 2-3 saat oyna 24 saat geçtikten sonra bu adresten online olup kotana bak ama en az 12-24 saat geçmesi gerekiyor güncelleşmesi için yinede içinde bir kusku olursa bazen güncellenmiyor diye müşteri hizmetlerini arayabilirsin istediğin zaman sorabilirsin bu senin hakkın onlarında bilgi vermesi Görevleri
Ben xboxlive'a çok takıldım heralde bu ay kotayı açmışım fatura net 61 ytl geldi peder oydu oyacak karar verdim hemen yarın sınırsız yapıyorum olmuyo böyle
?
quote:
Orjinalden alıntı: K®ATOS
psp de wireless var mı? nintendo ds de var mı?
Pspde var ds de sanmıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: suÇ
Ben xboxlive'a çok takıldım heralde bu ay kotayı açmışım fatura net 61 ytl geldi peder oydu oyacak karar verdim hemen yarın sınırsız yapıyorum olmuyo böyle
En temizi ,her ay mutlaka 12 lira kara geçiyorsun
quote:
?
quote:
psp de wireless var mı? nintendo ds de var mı?
ds de de wireless var sanırım ikisinde de çok az götürüyor ben şimdi moh dan rank kasıyorum mesela için rahat bir şekildesanırım ds de de aynı sistem kablo ile bağlancak hali yok yha aletin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme