Şimdi Ara

PS3 wireless headset bağlantı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
2.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    büyük bir hevesle socom + wireless headset aldım ancak şöyle bir sorunum varki , kulaklıkları ps3 ' ün görmesini sağlayamadım.Sitede arama yaptığımda herhangi bir sonuca ulaşamadım.

Bu kulaklığı tanıtmanın kolay bir yolu var mı ?

sadece sarı ışığı yanıp sönüyor...şarj olurkende kırmızı daire şeklinde yanıp sönüyor...

şimdiden teşekkürler cevaplar için.

• Arama esnasında kulaklığın açma tuşuna basmayı deneyebilirsiniz, ben öyle tanıtmıştım, biri söylemişti gene forumdan. Geçen burada bir arkadaş, router, kablosuz modem gibi şeylerinde tanıtma da sorun yaptığını söylemişti. Yakınlarda varsa onlar da sorun yaratıyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dIsAstEr -- 24 Temmuz 2009; 22:21:12 >
  • gerçektende çok teşekkür ederim cevabınız için.başardım sanırım...
  • Yukarda anlatılan işlemler kulaklıgınızı standart bluetooth kulaklık gıbı kullanmanızı sağlar.
    Kulaklıgı ps3 e tanıtmak ıcın dırek kulaklıgın tepesınde bulunan usb gırısınden bağlantı yapıp tanıtmanız lazım. Öbür türlü tanıtma işlemi yaparsanız bi çok özelliği eksık oluyor denmiş kulaklıgın kullanım kılavuzunda.

Bılgınıze

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi previlla -- 6 Ekim 2009; 16:03:54 >
  • Ayrıca sony wireless headset ıle ılgılı yarcımdı bı baslık var mı bulamadım da ben ?
    Kullanım alanları,oyunlarla bırlıkte kullanım şekli vs. vs.
  • Kulaklık sarı ışık vermiş olabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: narutoninja

Kulaklık sarı ışık vermiş olabilir mi

İngilizce kullandığını düşünerek yazıyorum; settings/accessory settings'deki ayarlar ile oynamayı dene. Mesela Voice input'u kulaklık yap, sesini aç.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu kulaklıgı pcde normal kulaklık olarak kullanma şansımız varmı ?
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.