Şimdi Ara

Ps3 versiyon 2,35 ?Oyun takınca update olma?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba,2,17 olan ps3'üm,grid oyununu takınca update istedi,ve oyun cd'si net bağlantısına gerek kalmadan cihazı 2,35'e update etti.Sizce bunda anormal bir durum var mı?2,35 versiyon nasıl?Aydınlatırsanız sevinirim.

Orjinalden alıntı: toyyl

Arkadaşlar merhaba,2,17 olan ps3'üm,grid oyununu takınca update istedi,ve oyun cd'si net bağlantısına gerek kalmadan cihazı 2,35'e update etti.Sizce bunda anormal bir durum var mı?2,35 versiyon nasıl?Aydınlatırsanız sevinirim.

bu olay ne zaman oldu anlamdım ama 2-3 gün içinde olduysa 2.42 i update eder.2.35 i değil.Enson 2.42 yi yukledik diye hatırlıyorum ben.
    online için mecburen ps3 ü de update etmek zorndasınız.
    2.17 den sonra 2.42 ye kadar bir sürü ek özellik geldi.Bunları forum içerisinde bulabilirsiniz.
    sevgiler.
  • Evet şu an system versiyon 2.35 diyor.Allah Allah?Oyun ve makine tıkır tıkır çalışıyor.Zaten 2,17'den çok memnun olduğum için update felan etmiyordum,malum düzgün çalışanı bozmayalım diye,ama grid adlı oyunu takınca çalışması için mecburen update'e tamam demem gerekiyor idi.
  • Burada şaşıracak bir durum yok, bazı oyunların çalışması için bazı firmware sürümleri gerekiyor bunlar da oyunun Blu-ray disci içerisinde geliyor ve kendisi yüklüyor yani herhangi bir anormal durum yok. Ama imkanınız varsa en son sürüm firmware yüklü olsun.

Opel Grandland 1.2T Elegance AT8 '22
    Lenovo LOQ 15IRH8 w/RTX 4060 || ROG Strix Scope II 96 Wireless || Razer Viper V3 HyperSpeed || Razer Hammerhead HyperSpeed
    LG OLED evo C3 48" || Samsung HW-Q800D || PlayStation 5 Pro
    Samsung Galaxy S24 Plus || Huawei Watch GT4 || Huawei FreeBuds 6i
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarppy

Burada şaşıracak bir durum yok, bazı oyunların çalışması için bazı firmware sürümleri gerekiyor bunlar da oyunun Blu-ray disci içerisinde geliyor ve kendisi yüklüyor yani herhangi bir anormal durum yok. Ama imkanınız varsa en son sürüm firmware yüklü olsun.

şu adam dışında herkes boş oyrum yapmış helal olsun
  • Çok şaşırılcak bişey değil aslında ben ps3ü aldığım gün ağladım sinirden

-GTA IV yi büyük hevesle taktım dediki ; Senin sisteminin versiyonu 2.08 hemen 2.15i yüklemelisin.Dedim eyvaah internete bağlayana kadar oynayamıcaz,Enter vardı yani X basıyım dedim bi baktım update dosyaları zaten bluray de mevcutmuş sevinçten havalara uçtum sonra
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.