Şimdi Ara

PS3 ve XBOX360 İçin 200 Ytl'ye Ses Sistemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir ses sistemi aldım. Sistem 5+1 Dahili AC-3 Dekoder, DTS & Dolby Pro-logic II dekoder bulundurmaktadır. Xbox360 ve Ps3 optic olarak bu cihazı baglayarak kullanılabiliyor. Sonunda uygun fiyatlı bir set bulabildim. Hoparlorun uyduları 20w subwoofer 60w'dır. Toplam Rms 100W+60W olarak gorunmektedir. Kumandasıda bulunmakta bu urunun.

Ürünün performansı fiyatına gore gayet iyi. Tek dekoder almak istiyordum 100-200 ytl arasında gozden cıkarmam gerekiyordu bu seti isteyene 200 Ytl aldım komple seti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marmarali -- 6 Nisan 2007; 23:27:35 >

• markası modeli nedir ?
  • +1
    quote:

Orjinalden alıntı: megamefta

markası modeli nedir ?
  • Aslında fiyat uygun gibi
  • Koda markası türkiyede 2 yıl garantili Modelini hatırlayamadım
    İsteyenlere temininde yardımcı olabilirim pm atmanız yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marmarali -- 6 Nisan 2007; 23:59:57 >
  •  PS3 ve XBOX360 İçin 200 Ytl'ye Ses Sistemi

TIKLAYINIZ

senin bahsettiğin özellikler bu ürünü anlatıyo sanki ama bu linkte fiyat 500ytl
  • https://secure.elektroniksepet.com.tr/UrunDetay.aspx?UrunID=425 bi de şu var ama.. optik giriş varmış. 128 ytl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

https://secure.elektroniksepet.com.tr/UrunDetay.aspx?UrunID=425 bi de şu var ama.. optik giriş varmış. 128 ytl

Benim aldığım ürün aynen bu

Fiyatı çok daha makul gerçi ben 15 ay vade ile aldığımdan normaldir o fiyata almam kazık yemişsin diye moralimi bozmayın

• adı sanı duyulmamış bu markadan ne kadar kalite beklenir ama 128ytl fazla parası olmayanlar için gayet makul bi fiyat

(alsak mı la yoksa)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etez -- 7 Nisan 2007; 1:47:21 >
  • Aman derim arkadaşlar koda 993 kullandım yaklaşık 30 dakika hemen geri verdim.teneke gibi ses vardı.sub çok kötü değil ama satellitler iğrenç teneke sesi veriyordu.o paraya deymez.
    (Daha önce kullandıklarım karşılaştırma açısından,
    Jazz 9901
    jazz 9940b
    Creative 5500
    Sony Lbt-Xb80av
    Denon Receiver-Infinity Set
    En Son Pioneer Receiver-Panasonic Ön-Pioneer arka-sony subwoofer)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Marmarali
    quote:

https://secure.elektroniksepet.com.tr/UrunDetay.aspx?UrunID=425 bi de şu var ama.. optik giriş varmış. 128 ytl

Fiyatı çok daha makul gerçi ben 15 ay vade ile aldığımdan normaldir o fiyata almam kazık yemişsin diye moralimi bozmayın

Öncelikle hayırlı olsun.

Bence bu setin bedelinin %60-70'i dahili decoder için isteniyor, %30-40'ı hoparlörler için isteniyor.
    Yani sonuçta alacağınız ses kalitesinin ekonomik formülü " Alış Bedeli x 0,4" olarak söylenebilir.

Yine de bu fiyatlara dahili decoder'i olan, Playstation 2 ile Prologic II ses alabileceğiniz (eğer özelliklerinde yazdığı gibi gerçekten çözüyorsa) bir ses sisteminiz oluyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: signore

quote:

Orjinalden alıntı: Marmarali
    quote:

Öncelikle hayırlı olsun.

Bence bu setin bedelinin %60-70'i dahili decoder için isteniyor, %30-40'ı hoparlörler için isteniyor.
    Yani sonuçta alacağınız ses kalitesinin ekonomik formülü " Alış Bedeli x 0,4" olarak söylenebilir.

Yine de bu fiyatlara dahili decoder'i olan, Playstation 2 ile Prologic II ses alabileceğiniz (eğer özelliklerinde yazdığı gibi gerçekten çözüyorsa) bir ses sisteminiz oluyor.

Kesinlikle haklısın Ürün fiyatına gore gerçekten super hele hele 128 ytl dekoderi zor alırsınız. Bu fiyata hem dekoder hemde set. Olumsuz gorüş belirten arkadaşlar lütfen bu fiyatda 1 tane alternatif gosterin yeterli olacaktır? Varmı?

@drberk2 tabiki senin kullandıgın sistemler içerisinde en kotusu olabilir ama bu fiyata alternatifin varmı?
    Bana gore seside kotu degil

• 128 milyona anca 2+1 bir hoparlör alınır..vasat olsa yeter bu fiyata çök kötü olmadıktan sonra sesi..
  • Bu noktada yapıcı olmak gerekir; bu seti alan kimse herhalde 1.000 YTL'lik sistemden beklediği sesi beklemez.

Düşük maliyet ile "5.1 Dolby Digital" ses ile tanışmak isteyenler için birebir.
    Zaten ses Dolby Digital olduktan sonra sinyal kalitesi belli, Xbox-Xbox360 - PS3 ile 5.1 DD ses alınarak bombalar sağdan soldan gelse bile yeter
  • Ürünün fiyatı 100ytl ye düşmüş...

Kargo Dahil 113.5 ytl...

Gel de alma :)
  • Uzun zamandır uygun fiyatlı bir ses sistemi arıyordum. Marmaralı arkadaşa aldığı ürünü bizimle paylaştığı için, diğer arkadaşlara da yorumları için teşekkür ederim. Ben de bu üründen bir tane almayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.