Şimdi Ara

Ps3 Ve Xbox 360'ıh görüntü farkı??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ps3 Türkiyede ilerki zamanlarda daha öne geçecek ama Xbox 'ı Hiç geçemeyecek Türk insanları Hep Ps biliyor kimse bilm iyor XBOX oKADAR AMA ŞU Bİ GERÇEK DEVRİM NİTELİĞİ XBOX tIR İLK NEXT GENDİR sTUFT'dERGİSİ BİLE bU AYKİ Sayfasında ps3'E rakip Sihay fırtına xbox360 hıdef ile geliyor dedi Kim ne dersin desin Xbox bilader
  • Biraz dikkat etsen yazım kurallarına... hiç bir şey anlaşılmıyor.
  • xbox 360 -ps3 kardeşliği hep surecek..............
  • seneye xbox 360 tr ye gelip gerekli reklamı yapılırsa emin olun ki türk insanı da ps bilecektir ayrıca şu an ps3 cafeden çok x360 cafe var kısacası artık eskisi gibi ps takıntısı yok ülkemizde
  • @Gogomez akrde bi heyecan yazıyorsun tamam da , biraz daha anlaşılır yazsan daha güzel olacak.

3 kırmızıdan artık o kadar korkulmuyor diyorsun? fakar bu sıralar milletin makineleri patır patır gidiyor, polyanacılık yapmana hiç gerek yok, Tamam XboX çok güzel bir konsol ama insanlar özel bi sogutma sistemi takmadılarsa konsollarına her defasında bir korku ile açıyorlar konsollarını bunu sende biliyorsun... heleki bu yaz aylarında, haberlerin yogunlaştıgını görüyoruz... objektif olalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gookhaann84

xbox 360 -ps3 kardeşliği hep surecek..............

-1903 Kardeşlik? Hemde bu forumda kullanılıyor mu ps3 360 kardeşliği?

• Playstation 3'umu de Xbox'umu da cok seviyorum. Xbox'ta bircok backup oyunum var, PS3'te de 10 12 tane orijinal oyunum; 6 7 oyunu karsilastirmistim gecen hafta. Bazi oyunlarda PS3 bazi oyunlarda Xbox daha iyi. Ama mesela bakiyorsunuz oyunun baska bir bolumunde PS3 Xbox'tan ya da Xbox PS3'ten ustun. Sonucta iki konsol da next gen konsol. Nedir bu kavga anlamiyorum. Xbox'ta netten online oynayamiyorum ban'lamis beni. Sonucta ikisi de hos ohh
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheGuardian

Playstation 3'umu de Xbox'umu da cok seviyorum. Xbox'ta bircok backup oyunum var, PS3'te de 10 12 tane orijinal oyunum; 6 7 oyunu karsilastirmistim gecen hafta. Bazi oyunlarda PS3 bazi oyunlarda Xbox daha iyi. Ama mesela bakiyorsunuz oyunun baska bir bolumunde PS3 Xbox'tan ya da Xbox PS3'ten ustun. Sonucta iki konsol da next gen konsol. Nedir bu kavga anlamiyorum. Xbox'ta netten online oynayamiyorum ban'lamis beni. Sonucta ikisi de hos ohh

helal hocam fikirler aynı

xbox 360 -ps3 kardeşliği hep surecek.........

only for xbox 360 -ps3...............

saygıyla eğiliyorum............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanext -- 6 Haziran 2007; 3:17:24 >

• Sunu da demek istiyorum, PS3'ün önü parlak, bu zamana kadar Xbox'a cikan ozelliklerin hepsi var su an PS3'te. Tek eksigi backup oyunlar. O da zamanla aşılır..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.