Şimdi Ara

Ps3 Ve Xbox 360'ıh görüntü farkı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar geçenlerde nette dolanırken şanseseri ps3 ve xboxı karşılaştıran bir siteye girdim.Verilen resimlerde dağlar kadar fark var ve xbox açık ara önde.Ama bunların fake olbileceğini düşündüm.Daha önce hiç ps3 oynayamadığım için de kafamdan bir kaşılaştırma yapamadım ve emin olamadım.Ben xbox veya ps3 almayı düşüüyordum.Xboxın bir sürü problemi olduğunu öğrendim ve korsan oyuunun bir avantaj olmadığını düşünüp ps3 almaya karar verdim.Fakat eğr görüntü kalitesi farkı bu kadar fazla ise kararımı değiştirebilirim.Size resimleri de veriyorum.LÜTFEN FAKE OLDUĞUNU SÖYLEYİN!!!

Resim 1

Resim 2

• dostum bunlar boş ps3 aldıktan sonra gerceklerı göreceksın bu resımler fotoshop lu bu arada kotrast ayarları deyıstırılmıs ben sahsen kendı ps3 umde kotrol etım
  • quote:

Orijinalden alıntı: beto16

dostum bunlar boş ps3 aldıktan sonra gerceklerı göreceksın bu resımler fotoshop lu bu arada kotrast ayarları deyıstırılmıs ben sahsen kendı ps3 umde kotrol etım
    quote:

Orjinalden alıntı: beto16

dostum bunlar boş ps3 aldıktan sonra gerceklerı göreceksın bu resımler fotoshop lu bu arada kotrast ayarları deyıstırılmıs ben sahsen kendı ps3 umde kotrol etım

peki yanina xbox360 koyup denedinmi bu görüntüler gercek ama bu topicler baydi artik kilitlense iyi olur

• quote:

Orjinalden alıntı: featBowwoW

Arkadaşlar geçenlerde nette dolanırken şanseseri ps3 ve xboxı karşılaştıran bir siteye girdim.Verilen resimlerde dağlar kadar fark var ve xbox açık ara önde.Ama bunların fake olbileceğini düşündüm.Daha önce hiç ps3 oynayamadığım için de kafamdan bir kaşılaştırma yapamadım ve emin olamadım.Ben xbox veya ps3 almayı düşüüyordum.Xboxın bir sürü problemi olduğunu öğrendim ve korsan oyuunun bir avantaj olmadığını düşünüp ps3 almaya karar verdim.Fakat eğr görüntü kalitesi farkı bu kadar fazla ise kararımı değiştirebilirim.Size resimleri de veriyorum.LÜTFEN FAKE OLDUĞUNU SÖYLEYİN!!!

Resim 1

Resim 2

Görüntü farkı oyundan oyuna değişebilir, bazı oyunlarda da ps3 önde, bazılarında da xbox. Bu zaman içinde dengeye oturur ikisi başa baş olur.

Xbox 360 dediğin gibi problemli bir cihaz, 3 kırmızı var, ve backupla oynarsan netten banlanma var.
    Garanti olarak bazı satıcılar 1 yıllık garanti verebiliyor, 3 kırmızı da üretim geliştikçe azalıyor, ama yine de yok olmuş değil.

PS3 de şu an XBOX360 kadar oyunu yok, ve pahalı, ayrıca korsan olayı da yok. Ancak konsol genel olarak daha sağlam ve 2 yıllık orjinal garantiyle alabilirsin.

Eğer orjinal oyun almaya razıysan ve dertsiz datasız ve problemsiz oyun oynamak istiyorsan, senin için orjinal bir PS3 biçilmiş kaftan. Xbox 360'ı da 1 yıl garantiyle almayı düşünübilirsin, sanırım atik satıyordu böyle. (Bu durumda da 1 yıl sonra ne olacağı meçhul ve microsoft'un her an seni live da yakalayıp banlama ihtimali var, bir de tabi 3 kırmızı görüp atikle uğraşma derdi.)

Resimlere gelince, fake olabilir, olmayabilir de. Ama dediğim gibi oyundan oyuna değişebilir. Bazı oyunlarda da tam tersi durum olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: beto16

arkadaşım FAKE olduğunu anlamak için bakmama bile gerek(baktım ama) yok sana tavsiyem gamespot.com a girmen ve Fight Night Round 3 oyunun XBox 360 ve PS3 resimlerine bakman o zaman hangi konsol nasıl grafik veriyor fotoşop maharetleri olmadan incelersin ,,, eğer orjinal almak senin için külfet değilse orj. alırım ama ayda 1 oyuna para veririm az oynarım öz oynarım diyorsan PS3ü gönül rahatlığı ile alabilir ban korkusu , 3 kırmızı korkusu yaşamadan oynarsın........... AMA bence en doğrusu almaya gücümüz yetiyorsa bir PS3 bir de XBox360 almak o zaman ne şişi yakarız ne de kebabı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyi aile robotu babür -- 4 Haziran 2007; 23:15:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: iyi aile robotu babür

arkadaşım FAKE olduğunu anlamak için bakmama bile gerek(baktım ama) yok sana tavsiyem gamespot.com a girmen ve Fight Night Round 3 oyunun XBox 360 ve PS3 resimlerine bakman o zaman hangi konsol nasıl grafik veriyor fotoşop maharetleri olmadan incelersin ,,, eğer orjinal almak senin için külfet değilse orj. alırım ama ayda 1 oyuna para veririm az oynarım öz oynarım diyorsan PS3ü gönül rahatlığı ile alabilir ban korkusu , 3 kırmızı korkusu yaşamadan oynarsın........... AMA bence en doğrusu almaya gücümüz yetiyorsa bir PS3 bir de XBox360 almak o zaman ne şişi yakarız ne de kebabı

Alıntıları Göster
    Fake(mi?)...

• quote:

Orijinalden alıntı: guitarist02

Fake(mi?)...

Alıntıları Göster
    GERÇEKLER BAZEN ACIDIR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToCHNO_SeGa

GERÇEKLER BAZEN ACIDIR

Alıntıları Göster
    XBOX360'ın bug'ları ile başedebilecek vede FW Hacksiz orjinal oyun kulanıp LIVE a bağlanmayı düşünüyorsanız,

xbox360 tam size göre

• quote:

Orijinalden alıntı: 1080p

XBOX360'ın bug'ları ile başedebilecek vede FW Hacksiz orjinal oyun kulanıp LIVE a bağlanmayı düşünüyorsanız,

xbox360 tam size göre

Alıntıları Göster
    multi oyunlarda bazen ps3 bazen x360 onde ama aralarından delı bır fark yok şuan ıçın.

• quote:

Orijinalden alıntı: By_e

multi oyunlarda bazen ps3 bazen x360 onde ama aralarından delı bır fark yok şuan ıçın.

Alıntıları Göster
    bazi firmalar ps3un islemcisinden haberleri yok onun icin portlama islemleri uyduruk oluyor. ama obliviona bakin ps3 acik ara onde
  • quote:

Alıntıları Göster
    multi oyunlarda xbox 360 acık ara onde...gametrailers.com ve 1up.com sitelerine bakabilirsin farkı gorebilirsin........

ama cogunlukla xbox 360 su anda ps3 un grafiklerinden ustun...ama ps3 unde kendine ozgu oyunları olan motorstorm ve (virtua fihgter virtua tennis) in grafikleride harika...........
  • quote:

Alıntıları Göster
    hala fight night diyorsunuz! ya biri 1 yıl once cıkmıs digeri daha yeni yeni oyunlara bakın lutfen

• quote:

Orijinalden alıntı: huntercem

hala fight night diyorsunuz! ya biri 1 yıl once cıkmıs digeri daha yeni yeni oyunlara bakın lutfen

Alıntıları Göster
    sonuçat ps sonuçta sony..xbox alıp her açarken acaba demek dahamı iyi..

• quote:

Orijinalden alıntı: turkopol

sonuçat ps sonuçta sony..xbox alıp her açarken acaba demek dahamı iyi..

Alıntıları Göster
    XboX ta daha fazla oyun var, ama artık FW hack live dan banlatıyor, her makineyi açtıgında yanma tehlikesi ile karşıkarşıya aletin... bunları göze alıyorsan alırsın xbox u korsan oyunları paşalar gibi oynarsın, PS3 sorunsuz makine, Taş gibi çalışıyor, bazı portlanmış oyunlarda XboX daha iyi bazılarında PS3 daha iyi... bunlar tamami ile oyun firmaları ile alakalı yani XboX un veya PS3 ün diğer taraftan üstün oldugunu gösteren şeyler değildir. iki konsol da seni mutlu eder, hiç merak etme... exc. oyunlar çıktıkça PS3 gerçek değerini görmeye başlicaktır... (XboX ise sorunlarını çözdüğü zaman bence gerçek bir konsol olacak)

• quote:

Orijinalden alıntı: huntercem

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: skull_lord

Emin ol bir yıl sonra PS3 grafikleri çok çok daha harika olacak netice de PS2 en güzel grafiği God of War da veriyor yani konsol çıktıktan 6.5 sene sonra çıkan oyunda... Cell demeyeceğim ama PS3 ün platformunda oyun yapıldıkça görsellik tavana vuracak vurmasa da sorun yok şu anki grafiklerde bana yetiyor netice de drogon ninjanın mortal kombat 1 in grafiklerine zamanında hayran olmuş birisi olarak şu anki görsellik bana fazla bile geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: iyi aile robotu babür

quote:

Orjinalden alıntı: skull_lord

Emin ol bir yıl sonra PS3 grafikleri çok çok daha harika olacak netice de PS2 en güzel grafiği God of War da veriyor yani konsol çıktıktan 6.5 sene sonra çıkan oyunda... Cell demeyeceğim ama PS3 ün platformunda oyun yapıldıkça görsellik tavana vuracak vurmasa da sorun yok şu anki grafiklerde bana yetiyor netice de drogon ninjanın mortal kombat 1 in grafiklerine zamanında hayran olmuş birisi olarak şu anki görsellik bana fazla bile geliyor

Alıntıları Göster
    MOTORSTORM DAKİ MOTION BLUR OZELLİĞİNİ 720P LCD TV'DE GÖRENLER BİLİR.

BU BİLE YETER BANA

1080P OYUN HİÇ OYNAMADIM DAHA AMA ONLARIN DAHA DA SÜPER OLACAĞI AŞİKAR

• quote:

Orijinalden alıntı: pegasusxx1975

BU BİLE YETER BANA

Alıntıları Göster
    şu an için her yönden 360 daha üstün,ilerisi için rekabet süper olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: pegasusxx1975

BU BİLE YETER BANA

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: pegasusxx1975

BU BİLE YETER BANA

Oyun da Motion Blur olmasına gerek yok ki, LCD 'ler zaten sahip bu özelliğe, yani extradan bulanıklaştırmanın karı yok. Şaka bir yana ben bu blur efektlerini oyunlarda pek güzel bulmuyorum.

1080p paneller umarım ucuzlar da hekese nasip olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 5 Haziran 2007; 11:32:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 1080p

quote:

Orjinalden alıntı: pegasusxx1975

BU BİLE YETER BANA

Oyun da Motion Blur olmasına gerek yok ki, LCD 'ler zaten sahip bu özelliğe, yani extradan bulanıklaştırmanın karı yok. Şaka bir yana ben bu blur efektlerini oyunlarda pek güzel bulmuyorum.

1080p paneller umarım ucuzlar da hekese nasip olur.

Alıntıları Göster
    Bende iki konsoldan kullanıyorum Görüntü Kalitesi Xbox'taki Oyunlar daha koyu renk tonralıyla daha hoş görünüyor ama 1080 p de Ps3 ile Oynamak olanüstü Motorstorm olanüstü..Ama tabi xbox 360 şu anda her konuda daha iyi 3 kırmızıdanda korkulmuyo artık o kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

Bende iki konsoldan kullanıyorum Görüntü Kalitesi Xbox'taki Oyunlar daha koyu renk tonralıyla daha hoş görünüyor ama 1080 p de Ps3 ile Oynamak olanüstü Motorstorm olanüstü..Ama tabi xbox 360 şu anda her konuda daha iyi 3 kırmızıdanda korkulmuyo artık o kadar

Alıntıları Göster
    ben önce xbox360 aldım oynadım sonra ps3 aldım oynadım aralarında şimdilik bartılacak kadar bi fark yok hatta ps3 daha zevk verdi bana . ilerde ps3 ün öne geçeceği kesin die düşünüorum.çünkü ps3 daha yeni yeni oyunlarını yaygınlaştırmaya başladı ... saygılar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.