Şimdi Ara

ps3 ve sıcaklar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • öneriler için saolun beyler.aynı sorun bnde de oluodu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gs_Emre

quote:

Orjinalden alıntı: JOSEPH_STALin

Taş gibi konsol rahat olun beyler,deve çökerten sıcağı bile komaz bu alete

Bizimkine koyuyor :) Bi ara dik koymuştum ondan mı bişi oldu acaba diyorum ama koskoca sony dik yatay ayarlamış yapmıştır bişiler

dik koyduğunuzda sorun ne oldu. anlayamadık.

• benimkinin onu haric her yeri kapali yanlarda bir karislik acik var okadar arkasindada ufak bi aciklik var fan surekli calisiyor yinede bozulmadi oncekini saymazsak
  • quote:

Orjinalden alıntı: fener1980

update edin farkı görün 2.76 olmayanlar yüklesin

kesinlikle
    bana göre 2.76 yaz sıcakları için fan devrini bi kaç kademe yükseltecek şekilde programlanmış.
    dikkat ettiyseniz 2.76 yükliyen bi çok kullanıcı fan devrinin yükseldiğinden şikayet ediyo ama bu bi şikayet ibaresi olmamalı. neden derseniz, fan devrinin yükseltilmesi bana göre sony,nin yaz sıcaklarında makinelere bişey olmasını istemediği için almış olduğu bir önlemdir ve yararlıdır diye düşünüyorum.
  • Beyler ben de yatay koyduğumda ps3ün altı feci ısınıyordu + wireless kullanınca alet daha fazla ısınıyordu.
    O yüzden dik koydum bi de wired bağladım. Biraz düzeldi gibi durum. Ama arada yine reset atıyor az da olsa alet
  • Benim makine de tam olarak bu sorunu yaşıyor,bunun kesin bir çözümü olamaz mı? ps3 ün konumunu değiştirmek ya da ne bileyim bant koymak gibi pratik önlemler dışında acaba? korkuyorum açıkcası makineye birşey olacak diye,uncharted oynarken makinenin fanı adeta seviye atlıyor çünkü..
  • Arkadaşlar bant falan bana biraz riskli gibi geldi.
    Bunun yerine vantilatör klima ve ya fan benzeri bir şey koyun daha iyi. Sallandıkça alet içindeki kablodan vs. vidadan biri çıkabilir gibi geliyor.

PS3'ün bulunduğu ortamın sıcaklığı + PS3 gibi aletin o hayvani grafikleri işlemesi ısınması için normal gibi geliyor. Benim başıma gelmedi henüz ama gelirse de normal karşılayacağım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yesilormancini

Arkadaşlar bant falan bana biraz riskli gibi geldi.
    Bunun yerine vantilatör klima ve ya fan benzeri bir şey koyun daha iyi. Sallandıkça alet içindeki kablodan vs. vidadan biri çıkabilir gibi geliyor.

PS3'ün bulunduğu ortamın sıcaklığı + PS3 gibi aletin o hayvani grafikleri işlemesi ısınması için normal gibi geliyor. Benim başıma gelmedi henüz ama gelirse de normal karşılayacağım.

Aletin yakınlarına vantilatör veya fan gibi cihalar koymak büyük bir yanlış olacaktır. Çünkü bu tip aletlerin oluşturdukları hava akımları Ps3'ün hava silkilasyonuna direk etki edebilir ve dışarı çıkması gereken sıcak hava içeride kalabilir. Ya da vantilatörün büyük pervanelerinden ötürü dengesiz bir hava akımı meydana gelip cihazın sadece merkezinden geçecek, yanlarına ulaşmayacak bir hava akımı da meydana gelebilir. Bu yüzden özellikle vantilatörlerin büyük tehlike olduklarını düşünüyorum. Klima'da ise çok fazla hava akımı olmadığı için yakında değilse sorun olmayacaktır

• @MiC_CheCK
    Klimanın en azından oda sıcaklığını düşüreceğinden işe yarayacağını düşünüyorum.
    Vantilatör içinse ; eğer vantilatörü direkPS3'ün fan çıkışına verilince dediğinin doğru olascağını düşünüyorum.
  • Valla 3-4 gündür bütüngün sacred 2 oynuyorum ps3 te.Fanı baya hızlı çalışıyor ama ısınma sorununa rastlamadım.Arada klimayıda açıp oda sıcaklığını düşünüyorum geçinip gidiyoruz
  • bu havada klimasız ortamda fazla takılmanın iyi olmadığını söleyebilirim sadece ayrıca ps3 oda sıcaklığında ısıncak birşey değil sadece böle havalarda pişik oluyor hafiften
  • Direk güneşe mağruz kalmadığı sürece bişey olmaz devam oynamaya
  • quote:

Orjinalden alıntı: K®ATOS

arkadaşlar yanlış anlamışsınız
    ya bantları yatay olarak ps3 ün altına koyun yani altında 3-5 cm boşluk kalacak.veya su şişelerinin kapaklarıda olur.yani bantlama falan yok.altına koyacaksınız ve altı hava alacak.

dostum aynı seyı xbox360 da yapıyoruz da soyle bırsey war,xboxı dık koydugunda hava bosluklarını kapatıyor da o yuzden yapıyorduk ps3 de dık koydugunda yere temas eden yerde zaten hava boslugu yok hdd war,bu yuzden hıc gerek yok dık kullanıldıgında zaten senın yaptıgın ısleme gerek kalmıyor;)
  • Hort..

Ula eskiden ne hurafeler varmış

Yok altına bişey koyunca dengesi bozulurmuş cihaz zarar görürmüş, yok dik tutmayın havası tıkanırmış, yok yamuk koymayın sallanır içinden vidası sökülürmüş(buna çok güldüm) cihazı açarken tornavidayla zor sökülüyor yamuk durmayla vida mı sökülürmüş hiç :D.
    Ben bebek gibi kucağımda sallıyorum cihazı 3 senelik cihaz yine çalışıyor yine çalışıyor

Hala çok sıcaklık sorunu yaşayan varsa bu arada, açsın cihazı soğutma bloğunu söksün birde RSX in üst kısmını söksün çipler görüncek şekilde sonra tüm macunları silip yeni macun sürüp tozları da bir güzel temizledimmi tamam cihaz yeme de yanında yat olur :D

Yada en basitinden bir notebook soğutucusu alıp koyun altına olsun bitsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoburPirana -- 21 Temmuz 2011; 12:51:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

benim ps3 direkt klima önünde duruyor. özel olarak koymadım, klimanın rüzgarı duvardan direkt ps3 ün üstüne vuruyor.....ps3 ü gereğinden fazla soğuttuğu için bazen fanı hiç devreye sokmuyor bile......ama klima çalışmadığı zaman alet ısınıyor doğal olarak......eğer klimanın pozisyonu uygun ise direkt ps3 ü klima önüne koyun derim arkadaşlar........

Kaç yıl oldu şimdi yavru bozulmayalı. Ben 4 yılı görüyorum sen klima takviyesi ile 10 yıl gidersin gibi geliyor bana :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.