Şimdi Ara

PS3 VE ps2 emulator

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bana ps3 veya ps2 emulatorü lazım. PC' ye bir sürü ps2 ve ps3 oyunu indirdim. Ama emulatorsüz çalışmaz. Ps3 veya ps2 emulatoru bulursanız lütfen yollayın.PS3 olsa daha iyi olur Lütfen yardım edin

• Çok şey istiyosun, ps3 oyunu oynamak için ps3 alman gerek
  • Para yok :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut3162
    Arkadaşlar bana ps3 veya ps2 emulatorü lazım. PC' ye bir sürü ps2 ve ps3 oyunu indirdim. Ama emulatorsüz çalışmaz. Ps3 veya ps2 emulatoru bulursanız lütfen yollayın.PS3 olsa daha iyi olur Lütfen yardım edin

Oyunları indirmeden önce emülatorü bulman gerekmez miydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geoxid -- 16 Aralık 2010; 11:15:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: geoxid

quote:

Arkadaşlar bana ps3 veya ps2 emulatorü lazım. PC' ye bir sürü ps2 ve ps3 oyunu indirdim. Ama emulatorsüz çalışmaz. Ps3 veya ps2 emulatoru bulursanız lütfen yollayın.PS3 olsa daha iyi olur Lütfen yardım edin

Oyunları indirmeden önce emülatorü bulman gerekmez miydi?

Başta emülotorsüz çalışmayacağını bilmioyordum xD

• zaten ps3 emülatörde yok.
    ps2 emülatör var ama iyi bir pc gerekli
  • quote:

Orijinalden alıntı: birol özsoy

zaten ps3 emülatörde yok.

Benim pc iyi. Ps 2 emülör nerden indirebilirim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Psp ve Emulatorler
    11 yıl önce açıldı
    XBOX 360 ORJİNAL OYUNLAR
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

google
  • şakamısın sen
    ps3 diyo emulatör diyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: manyak_ceset

şakamısın sen
    ps3 diyo emulatör diyo

Tmm ps3 emülatörün olmadığını öğrendim ama ps2 emülatör varmış. Onu nerden indirebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyri!!!

quote:

quote:

google

googleye yaz her yerde var ps2 emülatör -adı PCSX2
  • quote:

Orijinalden alıntı: manyak_ceset

şakamısın sen
    ps3 diyo emulatör diyo

Sen PS3 Emülatörünü bi 10 sene bekleme çünkü doğru düzgün PS2 emülatörü bile yok piyasada

pscx gibisinden bişeyler vardı ama hem çok iyi sistem istiyor hem de çok uğraştırıyor diye duymuştum...

• PS3 emusunu unut daha çok zamanı var onun:) ps2 emusude daha kusursuz değil en azından ben yapamadım her oyunda güzel performans almayı.Ama gerçekten nerdeyse birebir çalıştırdığı oyunlarda yok değil üstelik grafiklerde çözünürlük filan yükselttiğin için çok çok daha iyi oluyor.PCX2 emulatoru var araştırırsan bulursun adeta final fantasy ve gow serisi için yapılmışlar:) özellikle gow serisi sabit 60 fps 720 p çözünürlük filan cok iyi oluyor ufak tefek anlık hatalar dışında tavsiye ederim.Fİnal fantasy 10-12 de çok ama çok tatmin edici şekilde bitirirsin.Emulator seven biri isen sana ps1 saturn dc ve özellikle gc emusunu tavsiye ederim :) res:remake dün bitirdim:) zeroya başladım üstelik emulatorun güzelliği wii oyunlarınıda emule ediyor resident evil umbrella chroniclesda 2 nci bölümede geçtim oda cok iyi son derece oynanabilir şekilde oynatıyor:) emulatorlerden hiç bir zaman çok fazla bir şey beklemiceksin ama ps2 emusu dısında su an diğer tüm platform emulatorleri son derece tatmin edici diyebilirim .

• quote:

Başta emülotorsüz çalışmayacağını bilmioyordum xD

şaka?
  • bu emülatörle oyun nasıl yüklenip oynanıyor
  • kardeş bende azonce yukledm gamecube resıdent evıl 2 bıle donuor pc de ıyı
  • Ps3 emülatörü yaptılar diyelim. Mesela GT5 i oynamak istedin o grafik kalitesini bilgisayarın kaldıracak mı? Cell işlemci gibi hızlı ve güçlü bir işlemci ve PS3 mimarisi gibi bir mimari bulabilecenmi piyasada
    Ekran kartına para vermekden cebinde 5 kuruş para kalmaz. Yinede bazı oyunlarda kasılır pc
  • Ps2 emulator'u şu anda var ama onun için çok çok iyi bir bilgisayarın olması lazım
    Ps3'e gelicek olursak sen o işi unut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atakan_TR -- 2 Mayıs 2011; 21:29:13 >
  • Bende Xbox 360 da ps3 oyunu oynucam emu varmı hahahahahaha
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.