Şimdi Ara

PS3'ün Otomatik Fan Temizleme Modu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
1
Favori
49.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o ufledıkce ben daha rahat nefes aldım sankı. tesekkurler bılgı ıcın
  • Arkadaşlar 80 gb de fişler takılı, ps3 açık mı kapalı mı olmalı acaba?
    quote:

Orjinalden alıntı: Sheva24

arkadaşlar 2 gündür benim ps3 te fan biraz gürültülü çalışıyor daha önce bu işlemi hiç yapmadım acaba yaparsam bu sorun hallolurmu fanlar eski durumuna gelme ihtimali varmı

Orijinalden alıntı: herospower

slim'de var mı acaba böyle bir yöntem?

Varsada bekle biraz, makineyi alalı ne kadar oldu ki...
  • Konuyu baya bi okudum ve ben size kendi fikrimi söyleyeyim. Kullanım klavuzunda yazmayan bir şeyi yapmak her zaman büyük bir risk. Bana sorarsanız yapılabilcek bi uygulama ps3 çalışırken elektrik süpürgesinin ağzını dayayın fanına bu da fanı daha hızlı çalıştıracak ve aynı zamanda tozları da kendine çok kolay çekecektir. Çalışır durumda yapın dememin nedeni ise şu, çalışırken fan zaten belli bir hızda dönüyor, bu hızı kendimiz arttırdığımızda üstündeki tozlar tutunamıyor ve daha rahat tozu alabiliyorsunuz.
    Bir arkadaş yazmış kırmızı ışık yanıp sönüyor arkadan kapatıp açıyorsunuz diyor. Bu uyarı işareti değil mi? Bu riske hiç girmemenizi direk elektrik süpürgesiyle temizlemenizi öneriyorum. Malum elektronik cihaz yazık olmasın boşu boşuna.
    Ben 2 günde bir ps3 ün durduğu alanı temizliyorum ( sıcağa karşı aşırı duyarlı olduğum için yaz/kış pencere açık toz çok oluyor ) bu sayede durumu kurtarmaya çalışıyorum.
    Sonuç olarak bu yöntem bir kaç arkadaşın da dediği gibi çok riskli tavsiye etmiyorum

• Bence haftada 2 defa tozunu alın, rahat çalışabileceği etrafı hava alan bir yere yerleştirin, o kadar para verdiniz diyede günde 6-7 saat çalıştırmayın; bu makine size 7 yıl gider...

Arkadaşlar Fan Temizleme Modu diye bir şey yok ! Bu bir Fan Kontrol Testidir ! Asla ve Asla böyle bir fan temizleme yöntemi yoktur olsa kullanma klavuzunda yazardı zaten SONY !
    ! Burdan bu Başlığı,haberi yazan arkadaşa ( PlayStation3lack ) e de sesleniyorum . Lütfen başlığpı değiştir ! Bu Fan testi büyük risk taşımaktadır.kim ki konsolu bu yüzden bozulursa günahı vebalini alırsın insanları yanlış yönlendirme bence daha fazla ve hatanı düzelt başlığı değiştir !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ps_3S_lim -- 9 Kasım 2009; 0:08:26 >

BiR Günde KraL Olmadik - BiR Günde TahttaN InmeyiZ
    ImparatoR Ken Kutaragi - Ölene Dek SeninLeyiZ!
    PSN : ps_3S_lim
  • usta konuyu ilk defa gõrdüm ve hemen 40gb pal makinamda ilk defa denedim bu olayi, Ferrari nin motoru gibi ses geldi cihazdan, biraz korktum, fazla toz da cikmadi, ya da ben fark etmedim, ama su an hic ses yok cihazda, bu olay normal bisey mi yoksa makinenin isyanlari oynadigi bi durum mu? ne kadar arayla yapmamiz uygun ki? sürekli yapinca bisey olur mu?

(Güç + Karizma) birleşmesi ile meydana gelen Beyaz Büyü.....
  • bu method var fakat hic tavsiye edilmiyor arkada acma kapama kismini yakma ihtimali var temizlicekseniz hafif bi supurge ile distan tutun acik yerleri supurun derim
  • slim de herhangi bir mod veya benzeri uygulama mevcut mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

Bu konu çok faydalı arkadaşlar, bayağı aradım ve sonunda buldum. Gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz.

?

Bazı arkadaşlar bu işlemin konsola zarar verebileceğini belirtmişlerdi.

Orijinalden alıntı: _ps3Slim_

GENEL UYARI !!!

Arkadaşlar Fan Temizleme Modu diye bir şey yok ! Bu bir Fan Kontrol Testidir ! Asla ve Asla böyle bir fan temizleme yöntemi yoktur olsa kullanma klavuzunda yazardı zaten SONY !
    ! Burdan bu Başlığı,haberi yazan arkadaşa ( PlayStation3lack ) e de sesleniyorum . Lütfen başlığpı değiştir ! Bu Fan testi büyük risk taşımaktadır.kim ki konsolu bu yüzden bozulursa günahı vebalini alırsın insanları yanlış yönlendirme bence daha fazla ve hatanı düzelt başlığı değiştir !

Bu Kullanım Klavuzunda Yazıyor Diye Biliyordum :S

3-5 Kere Yaptım 40GB Ps3 ümü Hiç bir Problem Olmadı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucuk -- 14 Şubat 2010; 14:11:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 1080p

güzel bir özellikmiş, ms xboxa koyaydı gpu cpu ne var dışarı atardı .

Haha bayağı güldüm buna süper yav Günün esprisi

Ben daha demin denedim yararını gördüm makina eskisinden kesinlikle daha sessiz çalışıyor Hem zararı olması imkansız.Biraz mantıklı düşünün.Tesadüfe benzer bir yanı var gibi mi duruyor?Arkadaki düğme kapalıyken eject basılı tutuyorsun sonra arkadan açıyorsun bekliyorsun ve fan hızlanıyor bu tesadüf mü şimdi?? Hayır,,, çok zor.Yani bu özelliği Sony kendi koymuş.Bir zararı olamaz.Bana yararı dokundu.

• Ayda 1'den fazla yapılması pek önerilmiyor.Zaten haftada 1 kere kum fırtınası olmuyorsa ayda 1 kere yetrli olur.
    Ben düşünmüyorum. Elektrik süpürgesi yeterlidir diye düşünüyorum.

"‎The unknown future rolls toward us. I face it, for the first time, with a sense of hope. Because if a machine, a terminator, can learn the value of human life, maybe we can, too." -Sarah Connor
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.