Şimdi Ara

Ps3'ün grafik kalitesini arttırmak için?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
15.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ps3'ü Vestel 82 ekran HD ready tv'de kullanıyorum.

Fakat PES oynarken bile, grafikler pek iç açıcı değil.

Örneğin renkler dağılıyor, yani kırıklar var.

Bu sorunu az da olsa çözmek için Ps'de veya Tv'de yapabileceğim bir kaç ayar varmış sanırım.

Bunların ne olduklarını ve nasıl yapılacaklarını bilen varsa sööyleyebilir mi acaba?

Şimdiden teşekkürler.

Bu arada yöneticimiz düzgün bir cevap gelene kadar konuyu kaldırmaz ise memnun oluruz.

• Yapay Zekanın Yanıtı

PS3 Grafik Kalitesini İyileştirme

Giriş: PlayStation 3 (PS3), yıllar içinde popülerliğini koruyan bir oyun konsoludur. Ancak diğer yeni nesil konsollara kıyasla grafik kalitesi biraz daha düşük olabilir. PS3'ünüzün grafik kalitesini artırmak için uygulayabileceğiniz bazı ipuçlarını sizler için derledik.

PlayStation 3 Görüntü Kalitesi Artırma:

• Çözünürlüğü Değiştir: PS3'ünüzün çözünürlüğünü 720p veya 1080p gibi daha yüksek bir ayara yükselterek görüntü kalitesini artırabilirsiniz. Bunu "Ayarlar" > "Görüntü Ayarları" bölümünden yapabilirsiniz.

• Ekran Ayarlarını Optimize Et: TV'nizin veya monitörünüzün görüntü kalitesi ayarlarını kontrol edin. Parlaklık, kontrast ve netliği optimize ederek daha iyi bir görüntü elde edebilirsiniz.

• HDMI Kablosu Kullan: HDMI kabloları, analog kablolar gibi eski bağlantılara göre daha net ve yüksek çözünürlüklü bir görüntü sağlar. PS3'ünüzü HDMI kablosuyla TV'nize veya monitörünüze bağlayın.

• Grafik İşleme Birimini Temizle: Zamanla, PS3'ünüzün grafik işleme birimi (GPU) toz ve kirle tıkanabilir. Bu, grafik kalitesinde düşüşlere neden olabilir. PS3'ünüzü düzenli olarak temizleyerek GPU'yu temiz tutun.

Ek İpuçları:

• Oyun Ayarlarını Optimize Et: Bazı oyunlar, grafik kalitesini artırabilecek ayarlar sunar. Bu ayarları oyunun menüsünde kontrol edin ve performansınızı iyileştirmek için gereken değişiklikleri yapın.

• PS4'e Geçiş Yap: PS3'ünüzün grafik kalitesinde önemli ölçüde bir iyileştirme arıyorsanız, yeni nesil bir konsola, örneğin PS4'e geçiş yapmayı düşünebilirsiniz. PS4, PS3'ten çok daha güçlü bir GPU'ya sahiptir ve çok daha iyi bir grafik kalitesi sunar.

Sonuç: Bu ipuçlarını uygulayarak PS3'ünüzün grafik kalitesini önemli ölçüde artırabilirsiniz. Çözünürlüğü değiştirmekten ekran ayarlarını optimize etmeye kadar, oyun deneyiminizi geliştirmek için yapabileceğiniz bir dizi işlem vardır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • PES oynadığın için olmasın
  • hdmi dan mı bağlı ?
  • Görüntüyü hdmi dan mı alıyorsunuz ?

Görüntü kalitesinin hd ready de pek verimli olacağını sanmıyorum en azından fullhd ler ile kıyaslamayın.

Göze güzel gelmesi için , mesafeyi kendiniz ayarlayın mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Kenji

Görüntüyü hdmi dan mı alıyorsunuz ?

Görüntü kalitesinin hd ready de pek verimli olacağını sanmıyorum en azından fullhd ler ile kıyaslamayın.

oyunlar full hd olmadığı icin hd ready ile full hd arasında zerre fark olmuyor.. pes 2009 oyununu 15 tane farklı tv de denedim bunların 5-6 tanesi full hd.. hiçbir fark yok.. farkı anlayabiliyorum diyen varsa gozleri carl zeiss optiklidir
  • Demo oyunlardan çekermisiniz birkaç tane tabi elinizde oyun yoksa.
  • Bende dün kendi tv min ince ayarları ile oynadım gerçekten sonuç mükemmel oldu. Tv bölümünde senin kullandığın televizyonunda ince ayarları olması lazım aslında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: spyofthegod

Bende dün kendi tv min ince ayarları ile oynadım gerçekten sonuç mükemmel oldu. Tv bölümünde senin kullandığın televizyonunda ince ayarları olması lazım aslında.

Arkadaşımın dediği doğru. Benim Ps3'ü satın aldığım çocukta Samsung Lcd tv vardı. Modeli hakkında bilgim yok ama bana ayarların grafikleri ne kadar değiştirdiğini göstermişti, dumur olmuştum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Kenji

Görüntüyü hdmi dan mı alıyorsunuz ?

Artık şu söylem tekrarlanıp durmasın lütfen. Konuyu açan arkadaş PES2009 dan bahsediyor. Ayrıca kaç tane 1080p oyun varki Full HD , HD Ready farkından bahsediliyor.

Ayrıca söz konusu ekranda 32". Kim hangi uygulamada 32" tv sinde Full HD ve HD Ready 2 media arasında bir fark gözlemleyebilmiş..
  • 1. Pes 2009 söz konusuysa geçmiş olsun onun çözümü yok.

2. TV Pixellence ise Pixellence özelliğini kapat ve oyun modu açık olsun oyun oynarken.

3. İnce ayarları kafana göre yapma interneti araştır biraz ama zaten en uygun ayarlara kendi geliyo oyun modunda TV yani başka ayara gerek yok.

4. Renklerin dağılması TV ile alakalı bir durum. Ayrıca HDMI bağlantısı kullan kesinlikle.
  • Arkadaşlar HDMI denen şey sonradan alınan mavi kabloysa evet var ondan.
     Ps3'ün grafik kalitesini arttırmak için?

Televizyon bu.

Başka çaresi yoktur yani.
  • Arkadaşlar ben ps3 ün 3.55 olan kırık versiyonunu 4.31 e yükselttim ve görüntü kalitesi biraz bozuldu. Yardım lütfen...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.