Şimdi Ara

ps3 um problemli mi sizce acill yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gun once ps 3 aldim 3 tene demo oyun var fifa gow ascension ve killzone 2 bide Uncharted 1 psn donma yapiyor demolara girdiğinde ve ayrica superskim 500luk fifada mac oncesj antremanda donma yapiyor ve cihaz isiniyor sanki cabuk isiniyor gibi geldi killzone da biraz fps dusmesi var isinmasi ile alakali saniyorum ve gow da da biraz kasmalar mevcut psnde 2 kez dondu ve oyundan cikip menuye dondum bi kere menude dondu restart yapmak zorunda kaldim ve son olarak cihaz bekleme modundayken ben ac kablosunu çekiyorum baska daha guvenli tamammen kapama fonksiyonu var mı ?

Bu yazdıklarım ps3 icin normal mi ona gore servise yollayacağim yardım lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende Yeni aldım hafif fps düşmesi var süperslim aldım ısınmasın diye ama yanıyor
    Havalar sıcaktır diye ısındığını düşünüyorum demolara girişte donma yapmıyor benim cihaz ama
  • Slimler daha mi az isiniyor birde benim demolara giriste donma yok fifada hani bi antreman sahası var ve o baslangicta yspiyor baska bi kasmasi yok psnde var kasma bu ısınmayı nasil çözebilirim

• psn de donması senin cihazdan değil tr store 2 ay falan önce gelen güncelleme yüzünden herkes de oluşan genel bir sıkıntı hala çözülmedi, ya cihaz donar yada menüye atar (bol bol küfür edebilirsin ben ediyorum 2 ay geçti hala çözülmedi) , dili ingilizceye cevir yada psn kullanma sitesini kullan.

--

süper slim cihaz fazla ısınmaz ama sen cihazı hava almayan ve/veya sıcak bir ortamda kullanıyorsan ısınması normal, cihaz ısınıncada oyunlarda yavaşlama fps düşüşleri olur. (eğer yanacak kadar ısınırsa zaten kendini kapatır.)

--

bi de bekleme modun dayken fiş çekme ney o demek nerde yaşıyon sen. Menüde en başta kullanıcı seçtiğin yerde sistemi kapat denen bişe var.
  • FPS düşmesi ve Store da takılma falan herkeste oluyor.Sony'nin bu yanını sevmiyorum.Bu tarz şeylere gereken önemi vermediğini düşünüyorum.Şimdi fanboy falan diye çullancaklar ama Xbox 360'ta bir kez bile denk gelmedim böyle birşeye.3 yıl XBL kullandım 1 kez bakıma girdiğini gördüm.
  • aga anladım ben zaten cihazı kapat diyorum sonra hani kirmizi isik yaniyor ya bekleme modu diye yani kolda ps tusuna basinca aciliyor direk benim sorum cihazi bekleme moduna birakinca yani cihazi kapat deyince cihazi tamammen nasil kaparim diye cihazin fisi cekilir mi? Direk oyle sey olur mu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.