Şimdi Ara

ps3 ü multimandan orjinale döndürme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
7.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu forum işlerinde yeniyim aslında ps3 ü de çok iyi bilmiyorum.Ben geçen sene gidip bir ps3 dükkanına kırdırtmıştım şimdi orjinale dönmek istiyorum.Yaklaşık 10 tane oyun var ben sildiğimde oyunlar da silincek mi ve nasıl silinip orjinale dönülücek anlatırsanız sevinirim şimdiden herkeze teşekür ederim.

• PS3'e format at ve daha sonra PS3 üzerinden sistem güncellemesini yap. PSN'e erişim olduğu gibi konsol da sıfırlanmış olur. Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Only Love

PS3'e format at ve daha sonra PS3 üzerinden sistem güncellemesini yap. PSN'e erişim olduğu gibi konsol da sıfırlanmış olur. Kolay gelsin.

bişey sorucam ben başka bi yerde int. görmüştüm multimmanin üstüne gelip üçgene delete de ordanda system update yap diyordu o yöntemle olmazmı ve bide öyle yaparsak içindeki oyunlar silinir mi şimdiden teşekür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dratura

quote:

PS3'e format at ve daha sonra PS3 üzerinden sistem güncellemesini yap. PSN'e erişim olduğu gibi konsol da sıfırlanmış olur. Kolay gelsin.

bişey sorucam ben başka bi yerde int. görmüştüm multimmanin üstüne gelip üçgene delete de ordanda system update yap diyordu o yöntemle olmazmı ve bide öyle yaparsak içindeki oyunlar silinir mi şimdiden teşekür ederim

Öyle yaparsan sadece multiman silinir, oyunlar kalır sen format at sonra güncelle
  • Roach3558 kullanıcısına yanıt
    sorumu cevapladığın için sağol son bir sorum olucak onu da cevaplarsan sevinirm.sanıyosam bir hard format varmış bide Quick Format varmış hangisi yapmalıyım şimdiden teşekür ederim
  • quote:

sorumu cevapladığın için sağol son bir sorum olucak onu da cevaplarsan sevinirm.sanıyosam bir hard format varmış bide Quick Format varmış hangisi yapmalıyım şimdiden teşekür ederim

Benim bildiğim sadece tek format seçeneği var
  • Bende interneten gördüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bende interneten gördüm

Benimkide eskiden senin ki gibiydi orjinale donmek icin uzun bir format vardi onu yaptim yanlis hatirlamiyosam 15 saat falandi

• yani şimdi quick format değil full format atcam demi

• Full formatta anası ağlar aletin baya beklersin. Yaklaşık 15-18 saat arası sürer.

Quick format at sonra konsolu güncelle.
  • quote:

Full formatta anası ağlar aletin baya beklersin. Yaklaşık 15-18 saat arası sürer.

son birşey daha dicem. gucik format atınca psn ye girince ban felan yemez değilmi(çok soru soruyorum biliyorum)
  • quote:

quote:

Full formatta anası ağlar aletin baya beklersin. Yaklaşık 15-18 saat arası sürer.

son birşey daha dicem. gucik format atınca psn ye girince ban felan yemez değilmi(çok soru soruyorum biliyorum)

Makineyi tamamen temizler quick format merak etme.

Daha önceden illegal olarak PSN'e bağlandıysan o makine ile oyunda oynadıysan ban durumuna kimse garanti veremez.

Eskiden ban olayı hiç yoktu. Sadece belli başlı oyunlar multisinden banlıyordu (Black Ops II vb.) ama şimdiler de konsola da ban atabiliyor Sony.

CFW ile ilişkiyi keseli 1 sene olacak neredeyse. Bu yüzden ban yer misin yemez misin şansına kalmış.

• Psn ye daha önce hiç girmedim yani ps3 psn hesabım yok.gran turısmo 5 vardı onu oynadım int. Hiç girmedim system update felan da bilmezdim. Sonra kırdırdık yine int. felan girmedim.

• O halde ban derdin olmaz. Temizle konsolu yukarıda yazdığım gibi sonra ver elini online oyun. Kolay gelsin.
  • quote:

O halde ban derdin olmaz. Temizle konsolu yukarıda yazdığım gibi sonra ver elini online oyun. Kolay gelsin.

çok sağol yardımların için teşekür ederim
  • Harf format neymiş öyle ya 15 saat, ne farkı var quickten?
  • only love şimdi herşeyi halletim multiman felan gitti de ınstall pack file ile ps3 game diye birşeyler kalmış o dosyalar kalmış neyapmalıyım üçgen diye silip geçeyimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Harf format neymiş öyle ya 15 saat, ne farkı var quickten?

sanırım full formata hdd deki herşey gidiyor gucike formatada bişeyler kalıyo
  • oyunları sil cihazı net bağla uptade yap okadar
  • boxor kullanıcısına yanıt
    Cevap yazdığın için saol full format attım sonra update yaptım dosyalarda gitti.yani halletim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.