Şimdi Ara

PS3 ü LCD monitöre bağlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
9.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, benim Samsung 713N LCD monitörüm var.DVI çıkışı yok.1280x1024 @75Hz e kadar çıkabiliyor.Bu monitöre PS3 ümü bağlamam mümkün müdür ? HDMI->DVI kablosuna DVI->VGA çeviricisi ekleyerek mümkün olabilir mi ? Amacım tabi Full HD kalitesinde görüntü almak değil ama Analog TV de gerçekten verim almak zor.En azından 1280x1024 e çıkabilirsem çok iyi olucak :) Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. :)

Bu arada bu konuyla ilgili başka bir başlık bulamadım, sadece xbox360 ile ilgili olanı okudum ama aynı şekilde PS3 de de olur mu emin olamadım.Bu yüzden başlık açtım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoMB -- 25 Eylül 2007; 0:05:39 >

• aynı soruları bende sordum olmadığını söylediler o yüzden yarın bi samsung dvı girişli monitör alıcam,yanlış olmasın ama malesef olmuyor dvı girişi olmadan diye biliyorum araştırmaların sonucu,ama şöle bir şey var vgabox diye onu bir incele istersen belki işine yarar
  • ben bunu almistim bi oka yaramaz en iyisi ,paran varsa benq fp94 hdmi girisli bir lcd monitor al sonra bana dua edersin
  • Hm simdi öğrendim bu vgabox olayını da.Dediğim gibi monitörüm 1280x1024 çözünürlük destekliyor,720p olarak kullanabilecek miyim ? Yoksa TV den farksız mı olur görüntü ? Ayrıca bu VGA box ile bağladığımda ses almam nasıl mümkün olacak ? :) Eğer gerçekten işe yarar bir aletse sipariş vermeyi düşünüyorum da :)

Bu arada teşekkürler yardımlarınız için :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: konsolbaba

ben bunu almistim bi oka yaramaz en iyisi ,paran varsa benq fp94 hdmi girisli bir lcd monitor al sonra bana dua edersin

onun fiyatı biraz tuzlu gibi ya , bi de widescreene geçmek istemiyorum mümkün olduğunca :)
  • Slm beyler Bnmde bir kaç sorum olçak bu ps3 kablolu nete bağlanır mı bağlanırsa demo oyun indrmekk için ondada sitelere flnmı grçez yane açıkçası birisi şu ps3 ün internet olayını uzunca bi anlatırsa sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop'ı LCD ye bağlamak..
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bendede Samsung 931c var? PS3'ü bu monitöre bağlıyabilirimiyim? (DVI çıkışı var)
  • dvi cıkısmı gırısmı ? o giristir ve ps3 baglamak ıcın yeterlidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: dungean

Bendede Samsung 931c var? PS3'ü bu monitöre bağlıyabilirimiyim? (DVI çıkışı var)

Giriştir muhtemelen...Bağlayabilirsin.
  • VGA girişli monitöre PS3 bağlayan başka arkadaşlar var mı?Bize bi yardımcı olurlarsa sevinirim.

Edit:Bilgi değiştirme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ubust -- 11 Aralık 2008; 14:19:11 >
  • Peki beyler bişi sorçam bu lcd monitöre bağlıyosda monitörden ses gelmio nası yapçaz ses olayını pki
  • beyler bende de Acer X223W 22" widescreen lcd var çözünürlük 1680x1050 ve vga girişli ps3'ü monitöre nasıl ve hangi alet edevatla bağlayabilirim.önerdiğiniz vgabox,...vs falan var mı ??
  • http://www.x2vga.com/

ben 22'' CRT monitorume bu transcoder ile ps3,xbox360,pc bağlıyorum.
    component kablo ile 720p görüntü alıyorum konsollardan.tabii LCD lerde daha iyi görüntü alacaksınızdır
    tavsiye ederim
  • peki bu ürünü sadece internet üzerinden mi alabiliyoruz yoksa istanbul'da satılan bi yer var mı ? bununda cevabını alabilirsem :)
  • Hocam benim ürün incelemem var forumda bu linkten :

http://forum.donanimhaber.com/m_24417679/tm.htm

• yani ben tavsiye ettiğin bu ürünü alırsam suan kullandığım acer X223W 22" widescreen lcd de sorunsuz çalışıcak diyosun dimi ? yanlış anlamadım...bu konularda biraz cahilimde
  • evet bu 2 üründen birini alırsan , doğru ayarlar ile 720p görüntü alırsın
  • up up !!

bugun teknosa da çalışan bir bayan philips in hdmi-dvi kablosuna dvi-vga soketini bağlayınca görüntü alabileceğimi söyledi peki böle bir ihtimal olabilir mi ??
  • monitorunde hdcp yoksa görüntü alamazsın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.