Şimdi Ara

Ps3 ü garantiye vereceğim ..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 2 aydır psn den banlıyım ve hep açmak için uğraştım ama olmuyor olmuyor..En sonunda götürdüm sony yetkili servisine ve orda mallar ne olduğunu anlayamadı tabiki psn den haberleri yok ..Neyse biz anlamadık dediler şurayı arayın siz ordan yardımcı olsunlar olmazsa yine getirin biz yurtdışına yollayalım dediler bende tamam dedim yollamam gerekecek artık makinayı .Birde orda bu makinaya birşey yapamayız banlı diye geri gönderirlerse kafayı oynatırım 2 ay falan kalır heralde..

Bilgisi olan varmı nekadar kalır orda acaba ?

• hocam başka bi psn alıp denedin mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diavoloo -- 28 Şubat 2010; 10:06:33 >
  • 1 aydan fazla kalamaz,resmi garanti'de yazıyordu.Başka bir psn hesabıyla dene hatta direk yeni hesap alıp dene,ama mutlaka Konsol banı atılmış olabilir,çok küfür ediyorsundur başka nedeni olacağını sanmıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sawgiray

1 aydan fazla kalamaz,resmi garanti'de yazıyordu.Başka bir psn hesabıyla dene hatta direk yeni hesap alıp dene,ama mutlaka Konsol banı atılmış olabilir,çok küfür ediyorsundur başka nedeni olacağını sanmıyorum :)

konsol banıdamı oluyor?

valla mw2 de hile yapanlara küfür ediyodum bende:) bişe olmaz dedi burdan arkadaşlar..
  • Arkadaşlar bi konum var benim 4 sayfa ve ban kalıcı konsol banı psn açılmıyor
  • Artık geri dönüşü olmaz banlandıysan
  • Eğer Sony PSN Store'dan kredi kartıyla bir şey alıp banka aracılığıyla o alışveirşi iptal ettiysen PSN'i banlarlar ve parayı gönderene kadar da açmazlar o banı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.