Şimdi Ara

PS3 Tüplü tv ye bağlama sorunu.. ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
2.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün Pinky_Demon adlı arkadaşımızdan aldığım ps3 ü tüplü televizyona bağlıycam fakat kutu içeriğinden çıkan kablo sistemi ile bunu başaramadım
    bunu tüplü bir televizyonda kullanabilmem için tavsiye edebileceğiniz bir kablo varmı, rica etsem resminide koyarsanız çok yardımcı olursunuz.

Şimdiden teşekkür ederim.

• Öncelikle PS3 hayırlı olsun.En iyi görüntüyü gri RGB kabloyla alırsınız tüplüde...

• ben scart kullanıyorum rgb alsam değişirmi=
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzel71

Öncelikle PS3 hayırlı olsun.En iyi görüntüyü gri RGB kabloyla alırsınız tüplüde...

Hızlı Cevabın için Çok Çok Teşekkür ederim,ya makinayı aldım ve bir umut işimin bitip akşam olmasını bekledim fakat eve geldigimde tamamen Hüsran. artık izinli günümde Halledecegim bu Problemide..

• @mero_gts
    kabloyu bağladığında ps3ün düğmesine uzunca basıp bip bip sesini bekle,gelen ekranda görüntü ayarını yap hocam.rgbyi seçeceksin...

@serhN360

evet değişir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SerhanXbox360

ben scart kullanıyorum rgb alsam değişirmi=

üçlü kırmızı beyaz sarı bunu küçük scart ucuna takıp kullanıyorsunuz sanırım .

rgb kablo ile farklı pinlerden daha fazla bileşen bir araya gelerek görüntü oluştuğu için,

görüntü biraz daha keskin ve net olacaktır.

tüplüde en iyi performans rgb kablo ile oluyor arkadaşların belirttiği gibi
  • akıllı kutu diye bir sistem var. Elektrikçilerden en fazla 20 ytlye alırsın. O da işe yarayabilir.

Düzenleme: Bu arada ps3'ün hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi materyalist imam -- 17 Ağustos 2008; 10:23:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kasayı TV'ye bağlama
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ch32

akıllı kutu diye bir sistem var. Elektrikçilerden en fazla 20 ytlye alırsın. O da işe yarayabilir.

Düzenleme: Bu arada ps3'ün hayırlı olsun.

20 çok. kazıklanırsın dikkat et
  • quote:

Orjinalden alıntı: bruce66

quote:

Orjinalden alıntı: SerhanXbox360

ben scart kullanıyorum rgb alsam değişirmi=

üçlü kırmızı beyaz sarı bunu küçük scart ucuna takıp kullanıyorsunuz sanırım .

rgb kablo ile farklı pinlerden daha fazla bileşen bir araya gelerek görüntü oluştuğu için,

görüntü biraz daha keskin ve net olacaktır.

tüplüde en iyi performans rgb kablo ile oluyor arkadaşların belirttiği gibi

Bende üçlü kırmızı beyaz sarı kabloları scart ucuna taktım ve sonrada arkada tv' nin scart girişine taktığımda hiçbir şekilde görüntü gelmedi
    o yüsden sorma gereği duydum fakat anlamadım nokta kutudan gelen kablolarla nie görüntü elde edemediğimizdir yoksa bizmi bir yanlışlık yapıyorus

• quote:

Orjinalden alıntı: uzel71

@mero_gts
    kabloyu bağladığında ps3ün düğmesine uzunca basıp bip bip sesini bekle,gelen ekranda görüntü ayarını yap hocam.rgbyi seçeceksin...

.

bu dediklerimi uygulman lazım aldığın arkadaş muhtemelen lcdde kullandığından yeni ayarları yapman gerekiyor
  • Bana çok yardımcı oldun, Cevabın için teşekkür ederim
    Çok soru sormuş olucam ama yukarda dediğin gibi ps3 düğmesine basılı tuttuğum zaman scart için hangi ayarları yapmam gerek yeni aldığım için fazla bişi bilmiyorumda
  • dostum orada gelecek ekranda scart diye bir seçenek var
    ona gelip sağ tuşa basacaksın
    sonra Rgb gelecek aynı işlem
    sonra da onaylayacaksın...

selametle...
  • Hazır bulmuşken sorıyım.Sony 102 ekran full hd tv aldık bugun.Artık tüplüyü bırakıcam.Scart ile bağlıyordum.ALTIN kaplamalı HDMI kablosuda aldım.Yarın gelicek tv.Hdmı dan bağlayıp Hdmı1-2-3 artık neyse açıp , power düğmesine 3-4 saniye basılı tutunca mı çalışıcak HDMI da???
  • evet...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.