Şimdi Ara

Ps3'ten ps4'e yükseltme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
5.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar şimdi birkaç araştırmadan sonra sadece oyunların (bf4, cod ghosts, ac4 vs. ) disk versiyonlarının ps4'e yükseltilebileceğimizi buldum. Yani digital aldığımız ps3 oyunumuzu ps4 e yükseltemiyoruz anladığım kadarıyla. Sizce doğru mudur böyle bişey yoksa bir hata falan yapılmış olabilir mi?

http://www.ps3hax.net/2013/12/ps4-needs-ps3-disc-for-bf4-digital-version-oh-really-2/

http://i.imgur.com/kpiEuT7.jpg

Ayrıca burda da açıklama kısmında belirtiliyor

• Önce heyecan yaptım ama sonra uyandım. Elinde PS3 için disk şeklinde BF4 oyunu olan kişi PS4 versiyonuna yükseltmek için PS3 diskini saklamak zorunda. Ama oyunu dijital indiren kişinin zaten oyun harddiskinde mevcut. Dijital indiren kişi elinde disk olmadığına göre PS4 ün içine herhangi bir şey sokmak zorunda değil zannımca.

Böyle bir kazık atmaz herhalde sony.
  • Hangi ps3 oyunuysa o oyunun cd si makinanın içinde takılı olması lazım
  • Oyunu indiren kişi aynı parayı vermiyor mu? o ne takacak makinenin içine?
  • şu anda bf4 psn de indirimde, almayı düşündüm ve ps4 alırsam da yükseltirim dedim. Eğer gerçekten böyleyse almanın mantığı yok o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_cooler_king

Oyunu indiren kişi aynı parayı vermiyor mu? o ne takacak makinenin içine?

Dediğinizi anlamadım ama şimdi sizde ps4 var diyelim ps3 de belli oyunlar var mesela cod ghost eğer bu oyunun sizde orjinal diski varsa bunu ps4 e takın sonra plus ta ps3 to ps4 bölümü var buraya girin 9.99$ karşılığı upgrade oluyor.Yani disk olmadan upgrade olmaz.
  • Oyunu PSn den alıp aynı fiyatı ödeyenin suçu ne o zaman? O söylediklerinizi anladım da, oyun diskinin makinenin içinde olması gerektiği olayını oyunu kutulu olarak alanlar için yazmışlardır bence. PSN den alanlar için geçerli olmasa gerek, mantık olarak. PSN den satın alanın zaten oyun HDD sinde. Dİsk yok ki ortada.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 GTA 5 TÜRKÇE DESTEK !
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • DEdiğiniz bu o zaman

Yalnızca Dijital

Oyunun PS3 dijital sürümünü PlayStation Store'dan ya da Sony Entertainment Network Store'dan satın alın ya da ön siparişini verin.
    Oyunun PS4 dijital sürümü çıkar çıkmaz PlayStation Store ya da Sony Entertainment Network Store'dan bulun. Özel fiyat, oyununun PS3 Dijital sürümünü PlayStation Store'dan satın alan hesaplar için geçerli olacaktır.
    Oyunun PS4 dijital sürümünü indirimli fiyata satın alın ya da ön siparişini verin. Her Oyun için konulan Promosyon Kısıtlamalarına bakın.
  • Yani, olması gereken bu. Geçen hafta bir US hesabı açtım o hesapla PS3 BF4 aldım. PSNStore a girdiğimde PS3-PS4 BF4 yükseltme seçeneği 10 USD olarak görünüyor bende. Yani endişeye mahal yok. 10 dolar verip PSN den PS4 BF4 ü indirecez sıkıntı kalmayacak.
  • Dijital ps3 e bf4 aldık şimdi ps4 te oynuyoruz ortağım ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Dijital ps3 e bf4 aldık şimdi ps4 te oynuyoruz ortağım ile

peki dostum nasıl yaptınız biraz açabilir misin?
  • Arkadalar ortada zor bir şey yok. Store a giriyorsunuz ibare çıkıyor zaten 10 dolar verip upgrade oluyor.
  • quote:

Peki ps4 surumune çevirdikten sonra ps3 de oynamaya devam edebiliyor musunuz? arkadaşta ps3 var ona alsak sonra benim ps4 e onun hesabıyla girip cevirsem o oynamaya devam edebilir mi? Olursa cok ıyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdasksk

quote:

Peki ps4 surumune çevirdikten sonra ps3 de oynamaya devam edebiliyor musunuz? arkadaşta ps3 var ona alsak sonra benim ps4 e onun hesabıyla girip cevirsem o oynamaya devam edebilir mi? Olursa cok ıyi olur

Açtığımız kardeşlik hesabına 10 dolara yükseltme aldı ortağım .

Valla dun bir ara ps3 te bf4 oynuyordu o kendim denemedim ama ps3 tende oynanıyor galiba

• peki yükseltme satın aldıktan sonra sistem otomatik olarak oynamamıza izin veriyor mu yoksa kod gibi bişeyler giriyor muyuz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cagdasksk

quote:

Açtığımız kardeşlik hesabına 10 dolara yükseltme aldı ortağım .

Valla dun bir ara ps3 te bf4 oynuyordu o kendim denemedim ama ps3 tende oynanıyor galiba

Arkadas aldı simdi bende ps4 çevirmeyi satın aldim indirmeye basladi ama bir update file 608mb birde 6396mb battlefield 4 yazan doysa iniyor.neden boyle?

• quote:

elimizde ps3 yoksa amazondan ps3 kodu alıp playstation sitesinden yapabilir miyiz?
  • quote:

Merhabalar biz arkadaşımla ps3 için psnden kardeşlikle ac ıv aldık şimdi ps4de yükseltme kodu ile oynayabilecekmiyiz . Yoksa sadece kutulu oyunlar için mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkayCoskun

quote:

Merhabalar biz arkadaşımla ps3 için psnden kardeşlikle ac ıv aldık şimdi ps4de yükseltme kodu ile oynayabilecekmiyiz . Yoksa sadece kutulu oyunlar için mi ?

Oynayabilirsiniz 10 dolar mı ne yükseltme

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BerkayCoskun

quote:

Oynayabilirsiniz 10 dolar mı ne yükseltme

Ben Sadece Kutulular İçin Biliyordum İyi Oldu Bu Haber İlginiz İçin Teşekkürler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.