S.a hocam ben bir ps3 sahibiyim ve tam olarak çözemedim bunun işlerini.. Tema yüklemek istiyorum fakat nasıl yükleyeceğim bedavaya bilmiyorum bi açıklayabilr misiniz ?? Zamanında konunuz olmuş o yüzden size danıştım .. SAYGILAR..
kardeş internetten tema indirdiğinde *.p3t uzantılı bir dosya göreceksin, onu flashdiskde PS3/THEMA/ klasörünün içine koyacaksın, bunu da ps3 e tak daha sonra ps3 de tema ayarlarına gel, orada install yazısını göreceksin, ona tıklayınca flash diskteki temaları göreceksin sonra kurup tema listesinden seçeceksin. Biraz karışık oldu ama
Hocam anladım hepsini yaptım fakat arkaplan olarak çıkmıyor resim sadece seçenekler değişiyor ne yapmalıyım ?
cevap bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Yasinbilgin
Hocam anladım hepsini yaptım fakat arkaplan olarak çıkmıyor resim sadece seçenekler değişiyor ne yapmalıyım ?
Nasıl yani? Temalar menü sıralamasını filan değiştirmez sadece simgeler ve arka pilanı değiştirir, ama hareketli arka plan istiyorsan aşağıdaki siteye bir bak; http://www.ps3-themes.com/x/dynamic-themes
quote:
Orijinalden alıntı: addidas_85
quote:
Nasıl yani? Temalar menü sıralamasını filan değiştirmez sadece simgeler ve arka pilanı değiştirir, ama hareketli arka plan istiyorsan aşağıdaki siteye bir bak; http://www.ps3-themes.com/x/dynamic-themes
Hocam işte sadce smgeler değişiyor arkaplan yok turuncu bir renk çıkıyor okadar :S Ne yapmalıyım..
İndirdiğin tema bozuk o zaman, birde temalardaki background yazan yerde thema yazanı seç bakalım düzelecek mi?
quote:
İndirdiğin tema bozuk o zaman, birde temalardaki background yazan yerde thema yazanı seç bakalım düzelecek mi?
Bi deniyim hocam bekle ps3 yanımda zaten
quote:
Hocam yaptım crysis2 çok güzelde durdu Allah razı olsun yardımlarınız için.. İyi geceler .. İyi forumlar..
quote:
quote:
Hocam yaptım crysis2 çok güzelde durdu Allah razı olsun yardımlarınız için.. İyi geceler .. İyi forumlar..
Senden de razı olsun, sorununun hallolduğuna sevindim sanada iyi geceler
Teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme