Şimdi Ara

+++PS3 Tema Siteleri+++ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
1
Favori
21.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ücretsiz dynamic theme bulabileceğimiz sitelerde varmı. Örneğin God of War unki oldukça güzel diyorlardı??
  • PS3 Tema Siteleri

PS3 Center.Com

All PS3 Themes.Com

Best PS3 Themes.Com

PS3-Themes.Com

PS3-Themes.Org

PSU.Com

PS3 Themes.Tumblr.Org

@PlayStation3lack buna alinti olarak tiklayip ilk mesaja kopyalarsan daha guzel duracaktir.Kendim yaptim guzel olmus mu

• Beyler bu temaları ps3'e yüklemek yasal mı? Bir sorun yaratır mı?
  • Saçma bir soru mu sordum ki, kimse cevap vermemiş!? Kırılmamış ps3'e normalde parayla satılan bu temalar yüklemek yasal mı değil mi?
  • Temalar dinamik tema mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodmoney09

Saçma bir soru mu sordum ki, kimse cevap vermemiş!? Kırılmamış ps3'e normalde parayla satılan bu temalar yüklemek yasal mı değil mi?

.P3T uzantılı temalar yasaldır dostum istediğin gibi yükleyebilirsin ama .PKG uzantılı temalar sadece JB li cihazlarda çalışır diye biliyorum..
  • Kendi yapımım Beşiktaş teması, ben evde bunu kullanıyorum valla (:

+++PS3 Tema Siteleri+++

http://wsx.in/AGbqMA
  • S.a hocam ben bir ps3 sahibiyim ve tam olarak çözemedim bunun işlerini.. Tema yüklemek istiyorum fakat nasıl yükleyeceğim bedavaya bilmiyorum bi açıklayabilr misiniz ?? Zamanında konunuz olmuş o yüzden size danıştım .. SAYGILAR..
  • kardeş internetten tema indirdiğinde *.p3t uzantılı bir dosya göreceksin, onu flashdiskde PS3/THEMA/ klasörünün içine koyacaksın, bunu da ps3 e tak daha sonra ps3 de tema ayarlarına gel, orada install yazısını göreceksin, ona tıklayınca flash diskteki temaları göreceksin sonra kurup tema listesinden seçeceksin.
    Biraz karışık oldu ama
  • Hocam anladım hepsini yaptım fakat arkaplan olarak çıkmıyor resim sadece seçenekler değişiyor ne yapmalıyım ?
  • cevap bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasinbilgin

Hocam anladım hepsini yaptım fakat arkaplan olarak çıkmıyor resim sadece seçenekler değişiyor ne yapmalıyım ?

Nasıl yani?
    Temalar menü sıralamasını filan değiştirmez sadece simgeler ve arka pilanı değiştirir, ama hareketli arka plan istiyorsan aşağıdaki siteye bir bak;
    http://www.ps3-themes.com/x/dynamic-themes
  • quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

quote:

Hocam anladım hepsini yaptım fakat arkaplan olarak çıkmıyor resim sadece seçenekler değişiyor ne yapmalıyım ?

Nasıl yani?
    Temalar menü sıralamasını filan değiştirmez sadece simgeler ve arka pilanı değiştirir, ama hareketli arka plan istiyorsan aşağıdaki siteye bir bak;
    http://www.ps3-themes.com/x/dynamic-themes

Hocam işte sadce smgeler değişiyor arkaplan yok turuncu bir renk çıkıyor okadar :S Ne yapmalıyım..

• İndirdiğin tema bozuk o zaman, birde temalardaki background yazan yerde thema yazanı seç bakalım düzelecek mi?
  • quote:

İndirdiğin tema bozuk o zaman, birde temalardaki background yazan yerde thema yazanı seç bakalım düzelecek mi?

Bi deniyim hocam bekle ps3 yanımda zaten
  • quote:

İndirdiğin tema bozuk o zaman, birde temalardaki background yazan yerde thema yazanı seç bakalım düzelecek mi?

Hocam yaptım crysis2 çok güzelde durdu Allah razı olsun yardımlarınız için.. İyi geceler .. İyi forumlar..
  • quote:

quote:

Hocam yaptım crysis2 çok güzelde durdu Allah razı olsun yardımlarınız için.. İyi geceler .. İyi forumlar..

Senden de razı olsun, sorununun hallolduğuna sevindim sanada iyi geceler
  • Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.